Gällivare by night

Ligger just nu i sängen bredvid Rickard och kollar på johan falk film med Karro & Johan i soffan. Dom kom hit tidigare idag och då for vi ut och åt middag med dom sen for vi till läggan spelade lite spel oså. Sen nu ikväll har vi vart ute och åkt på stan, vart upp på dundret och kollat! ;-)
 
Imorgon när vi vaknar så drar jag, K & J ner på Rickards jobb och kollar hur de ser ut sen börjar vi åka hemåt. Så fårse om jag kommer kunna uppdatera nått imorgon, annars får ni ha en bra fredag! För det ska jag ha förhoppningsvis :-)
 
 

Lol thats me

Hahhhaahahhahahaahahhaahhahahaha skrattar lite mycket varje gång
HHHHAHAHAHAHAHAHAAHH
 

GLAAAD

Godmogon från Gällivare!
Jag har hunnit bada badkar och sånt, väntar på att Rickard ska komma hem på lunch så vi får kocka ihop nå, är vrålhungrig..
Ska nog även ta mig ut på stan, hittade en massa tröjor jag vill ha med mig hem härifrån igårkväll när jag och Rickard var ut på stan en sväng, haha ja det var stängt så jag stod och kika in genom skyltfönstrena hahaha...

Just nu är jag så förbannat glad! Karro & Johan ska också komma hit och hälsa på, så ikväll blire missions. Vi har en massa planer inför kvällen som låter så himla gryyymt!!
Sen imorgon när Rickard slutat åker vi alla hem mot boden och förhoppningsvis äre partaaaj i helgen
 
en bild på Rickard från igår när vi åt på md's!

3 bilder från imorse


27 februari

Hejhej bloggen! Jag är framme i Gällivare nu, eller ja det har jag vart sen 11 imorse.

Har hunnit städa lite i Rickards lägenhet eftersom de verkligen behövdes.. Han jobbar varje dag så då är jag ju själv så nånting måste jag ju roa mig med.
Sen när han slutar så ska han visa så jag hittar lite hära.. Så imorgon kan jag förhoppningsvis gå ut och promenera utan att gå vilse ;-)
Funderar iallafall på att gå ner till statoil och köpa en tidning eller nå. (Det ligger precis utanför) så dit hiitar jag nog haha!

Recept på "nyttiga" chokladbollar

Ingredienser för 5 bollar:
125 g lätt keso
1/2 dl havregryn
2 msk kakao
3,5 msk stevia (Funkar med honung också men kaloriinehållet blir högre. Det är troligtvis godare med honung)
1 krm vanilj pulver
1 tsk kaffe
 
Calories for all of them: 209
Protein: 19 g
Carbs: 16 g
Fat: 6 g

Det hära receptet hittade jag på en av träningsbloggarna jag läser. Något jag verkligen kommer att testa nångång på helgen om man blir sötsugen!!

Förändring

Som ni ser så har min blogg förändrats lite, och eftersom jag är hel kass på sånt här med bloggar så har Vilma hjälpt mig och fixat den åt henne ännu en gång! Hon fixade ju även min förra gången, så tusen tackar till henne :-)
Är så nöjd!!!!!
 
Ni hittar hennes blogg bland mina länkar!

26 februari

Som jag skrev tidigare så spenderade jag min dag i Luleå med Natalie, vart inte alls speciellt mycket till shopping för någon av oss.. Men vi får ta det en annan gång, våren börjar ju sakta men säkert rulla in och då vill man ju införskaffa sig lite nytt :-) Med mig hem fick jag iallfall underkläder, en väska, en parfym & sminkborttagning.
Sen nu ikväll jag har vart hos Andre med han, Natalie, Johannes, Paulina & Jesper.. Vi har kollat runt på bloggar & sent farmen.
 
Imorgon drar jag upp till gällivare för att hälsa på Rickard, ska vara där tills på fredag då åker vi tillsammans hem till Boden.
 
 

Mot Luleå med Natalie!


Lunchar med vendela


Yesterday

 
följ mig gärna på instagram @ssaralantz där uppdaterar jag ofta!

24 februari

Goddaag! Idag har vart en aaap bra dag :-)
Känns kul att kunna säga så, haha är fan inte ofta man gör de(?)
Alarmet ringde väldigt tidigt så kom Johannes och mötte mig så for vi till Andre där en massa folk var så for vi till Sunderbyn och kollade på skotrar osånt, var nå skotervisning. Vart så förbannat slut i armarna av att köra så när vi kom till gruvberget for jag hem. Åt tacos och vilade, sen trotsade jag mina onda armar och gick till sensia och körde bodypump.. Sen nu ikväll jag jag sett film & bara tagit de lugnt med mina gooodingar =)
 

23 februari

Gooddaagen bloggen! Idag började jag dagen med en promenix till Rickard där de var kalas, hans lillasyster fyllde år så var där ett tag & sen for vi en sväng till Johan.
Sen for jag hem och var med Vendela som har kommit och hälsat på, kuligt. Så vi åt middag sen gjorde jag jordgubbsmilkshake, mums. Nu hela kvällen har jag vart med Johannes, Isac, Danne & Rune. Vi har skjutsat pappa en sväng, vart i paglat och åkt lite & snurrat runt, kuuligt :D
Imorgon ska jag köra skoter med massa godingar till Sunderbyn, blir nog toppen eftersom de ska vara jätte bra väder.. Nu ska jag gå och borsta gaddarna sen sova :-)
 

22 februari

Hej! Idag har de vart en jobbig skoldag, gjort två prov idag och äcklig lunch haha :( sen gick jag till sensia för ett konditionspass! Var riktigt skönt att röra lite på fläsket haha.. Nu sitter jag hos Emma och kollar på när hon kör lite bilspel, snart är Rickard hemma. Wiiiiho :D

Jaja nu ska jag sluta skriva ointressanta saker o lägga in en bild på mina nya skor jag införskaffat, så himla sköna :-)


true


I just can't do this anymore. Go to school, get out of bed and act happy.

snälla låt det hära försvinna

-

helt jävla sjukt hur ledsen jag är just nu, inget som har hänt eller så.. men fan jag är så jävla less på allt. orkaaaaaaaaaaaar inte, när fan ska de bli min tur att må bra? har väntat fan ett jävla halvår nu, livet är fan orättvist
 
 
så besviken på folk som sägs sig vara "vänner" näför vet ni att de är ni fan inte, inte nånstans.
 
 

miss the old times

Ligger just nu död i sängen efter ett skönt spinning pass & ett tungt bodypump pass.
Är hos pappa och väntar på middag, köttfärssås! Är lite irriterad på mig själv för har mobilladdaren hos mamma så är utan ström i telefonen, ajja de kan inte hjälpas :-)
 

Man kan ju inte låta bli att fälla en tår när man inser hur jävla roligt man hade de förut och att nu är allt bara tråkigt&åt helvete
 

gooo jävla amapippen
haha jag & lina innan lk 2011(?)

bodencruuising
jag&fanny
croojjsing
haha åh, saknar den här galna&roliga lina!! <3
 

20 februari

Tja alla bloggläsare! ;-) haha nä skämtochsido men goddag på er. Jag har just nu samhälls och de är väldigt tråkigt, har prov i det på fredag..

Efter skolan drar jag på spinnpump med biffen Natalie haha, ovanligt att ja skriver de i min blogg..


19 februari

Har precis gått en timmes promenad ute i de härliga vädret! Och just nu sitter ja och dricker en smoothie, mums.

Vi hade snörugby idag på gympan, satan så grymma jag & Emma var ;-)
Ikväll blir de iallafall gymmet med Natalie, coreträning står på schemat.


18 februari

Har precis kommit hem efter ett gympass med bästaste Natalie. Idag är de måndag vilket betyder legdaaay! Så vi körde på ganska ordentligt och rundade av med lite joggning.
Var as äcklig lunch idag på skolan så passade på att toffla lite för Karro och bjuda henne på lunch! :-)

Sen fick jag även tillbaka mitt matteprov idag! Fick D!!! Så har klarat mitt första matte prov på över 3 år nu :D


Nu börjar allvaret

      
 Det sägs att allt går om man vill?

Till inlägget under


Hjärtis

Ricko är ledsen för han drar iväg till Gällivare nu igen, och nej jag är inte så glad som de ser ut som över det haha! ;)

Men ska väl vara glad över att han ens kom hem över helgen!


Godmorgon

Ligger just nu i sängen och funderar på vad man skulle gjort av den här dagen, hade vela köra skoter men har ingen att köra med haha..:(

Ne denna söndag får helt enkelt spenderas på gymmet!


jag ger upp, jag har gett upp, jaha vad gör man nudå? ändå samma sak

kan ens livet förändras? nä de är en jävla myt
ge upp de dåliga i ditt liv så blir det bra? finns fan inge sånt
 
 

16 februari

Goddag! Min dag kunde inte ha börjat på sämre sätt. Är så förbannat jävla less på idioter som inte kan hålla vad dom lovar, usch fy & blä.. Nu är de fan nog med sånt!!
 
Undra vad man sku ha gjort idag, förmodligen ingenting eftersom jag är så jävla foreveralone. Wiho eller nå ;p
 

Less


15 februari

HAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHHAHA
Igår åt jag tacos, namnaman sen umgicks jag med nå töntar, haahah ;-)
Idag när jag slutar ska jag & Karro till Luleå för att kolla på några kattungar, wiiie så mysigt. Sen ikväll tror jag Rillllän kommer hem, wihoo. Så ska pussa på han lite sen antar jag vi hittar på något!
 
Men nu ska jag & Emma plugga in lite till provet som vi har om typ en timme
 

hah fyfan så dålig humor man har


14 februari

Igår efter skolan gick jag & min bästaste Natalie på stan en snabbsväng sen drog vi till gymmet, körde ett jävligt tungt bodypump&spinning pass. Var så jävla bra instruktörer så de gjorde att jag klarade igenom passen :-)
Sen spenderade jag & Karro kvällen hos min farmor, pappa var även där och hjälpte mig med matten, har nämnligen prov idag.
 
Idag då är de allahjärtansdag(?) Inget speciellt men jag vill säga grattis till min älskade & saknade storebror! Hoppas du har en bra dag :-)
Jag ska då iallafall äta tacos med några godingar idag sen får jag se om vi hittar på nå eller bara chillar, nämen nu ska jag lyssna på min lärare om hur man borstar tänder på andra människor, haha. puss
 
 

I'm not perfect I make mistakes, I hurt people, but when I say sorry, I mean it


12 februari

Grattis till mig själv då ;-)
 
Vettefan varför jag inte drar på gymmet eller nåsånt, för det var ju de som var tanken. Men är såå jävla seg i kroppen, haha.. Börjar inte förens 10? Så har ju egentligen all tid på mig.
Jaja frukost på sängen och ett paket med en shorta från nelly är ju inget att klaga på.
Nu ska jag skutta i duscheen :-) puss
 

Instagram @ssaralantz

Följ mig gärna på instagram

11 februari

Imorgon är min födelsedag tjalalalaalalaal :D
 
Idag var jag på skolan osånt som vanligt as tråkigt eftersom min klass måste vara den efterblivnaste som finns. Det finns helt seriöst inte en ända normal människa i den :)
Sen drog jag med Natalie & Macke på en ben/rump pass. Sen på stan med mamma, köpte en vårjacka, tshirt och lite annat småtjafs. Nu har jag pluggat lite historia och sett farmen, så ska väl försöka sova nu. Hade tänkt göra bort gymmet på morgonen om jag tar mig upp, det är inte så säkert men haha.. Sen kommer lite släkt&vänner hit och fikar :-)
 
 

17 år

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/757969/images/2013/pic_5117c19fe087c317836b8539.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757969/images/2013/pic_5117c1a4e087c317dd365024.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757969/images/2013/pic_5117c1a99606ee3652a47c28.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/757969/images/2013/pic_5117c1b0ddf2b340e6a1462e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/757969/images/2013/pic_5117c1e0e087c3179fe96cbe.jpg" class="image">


10 februari

Hejhej bloggen!
Min helg har vart aaaaaas bra! Första gången på flera månader jag gör nå kul en hel helg? :p
 
I fredags var jag & 9 andra brudar hos mig och åt pizza osv, sen festade vi. kom några andra trevliga människor osv, var as kul faktiskt.
Igår skulle jag göra skoteruppkörning&prov men det var ju så himla kallt så då ställde dom in det. Så då var jag ute med Johan och snurra ett tag sen släppte han mig hos Emma & Tommy. Dem bjöd mig på godmiddag och sen drog dom till Jokkmokk och jag for ut med Rickard, Robert & Oskar.
Idag så gjorde jag uppkörningen & provet så har skoterkort nu iallafall.
 
Ska gå & ta något att äta nu typ sen får jag se vad jag gör, tar mig ingenstans för pappa har ingen bil & mamma har lyckats tappa bort våran garagenyckel.
Rickard har stuckit till gällivare och kommer hem på fredag, känns lite tungt att han bara är hemma på helgerna. Memen ett jobb är alltid bra att ha!
 

Snodde bilden från Julias blogg!
 

whoopwhoop


Fantastiska emmots smällkaramell

Helllåååååo, NU ÄR DET EMMA SOM SKRIVER HÄR SÅ NI VET!
Ikväll fyller LÄÄNTZ år, vilket betyder att vi ska ha myskväll. jag och sara alltså. ELLER!???!?!?! ;)
Nej självfallet blir det vinkväll för mig och säkerligen ciders för sareläntz. Okej... MEN NU VET JAG INTE VAD JAG SKA SKRIVA SÅ HEJDÅ.
ps kompisar, lääs min bloggi med www.nattstad.se/emmaenbergg :)

This is fucking awesome


8 februari

Godmooorgon bloggen! Jag har vart vaken i flera timmar typ, kan inte sova.. Börjar om en halvtimme, då har jag svenska sen lunch & sen samhälls typ eller nå jag vet inte :)
Ikväll blir en jäävligt bra kväll med mina bruuuudz, wiihih. Nämen nu ska jag klä på mig sen traska till skolan

nu har du startat ett spel som du inte kommer kunna vinna

 

boooooring

 övrigt

Vem var den senaste du pussade? – rickard
Hur många kill telefonnummer har du inlagt i din mobil? – orkar inte räkna
Hur många tjej telefonnummer har du? – haha pallar it räkna de heller
Gillar du nån nu? – yes
Vad gjorde du inatt? – sov hos rilläään ;)
Och i förrgår natt? – hmm, surade typ
Vad gör du innan du ska sova ? – borstar tänderna, kollar film eller typ lyssnar på musik
Kan du prata med din mamma om allt? – skulle nog kunna göra de, men ne det gör jag inte så :) 
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? – iallafall till mamma
Såfall hur tog dom det? – har aldrig hänt så
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dig? – haha? jaa ?
Choklad eller glass? – marabooou, namnamnam
Stövlar eller sneakers? – sneakers vet typ it vad de är men? haha
Kjol/klänning eller jeans? – jeans

f a k t a

Hårfärg: Blond
Längd: 172 cm
Frisyr: typ tråkigt rakt till brösten ungefär
Ögonfärg: blå
Skostorlek: 39
Humör: trött
Vänster eller högerhänt: höger

T i o s a k e r o m d i t t l i v

Har du nånsin varit kär? – jo
Tror du på kärlek? – va?
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – mja
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – jo
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – säkert
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? – nä
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – på ett sätt ja, men nu har jag ju haft förhållade så länge så :-)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – ja, eller vet inte

Det där eller det här?:

Kärlek eller rik? – rik
Vin eller öl? – öl
Dag eller natt? – natt

One night stand eller förhållande? – Båda har sin charm absolut. Men förhållande alla dagar i veckan.

Tv eller internet? -Internet
Pepsi eller cola? – cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll? – båda två, fast jag festar typ inte haha
Färgfoto eller svartvita? – beror på
Telefonkontakt eller face to face? – ja det beror ju också på vad man ska prata om :p

T i o ”H a r d u n å n s i n”

Har du nånsin viljat ta livet av dig? – yepp
Har du nånsin gjort något du ångrar? – haha jo vem har inte ;b
Har du hoppat bungy jump? – ja
Har du nånsin varit med i en olycka? – jo
Har du nånsin ätit en hel tårta? -inte själv
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – mm
Har du nånsin gått på bio ensam? – nae
Har du nånsin tyckt att världen suger? – haha jopp

T v å G r e j j o r

Har du någonsin blivit jagad av polisen? – hahaha ja
Sover du helst själv eller med någon? – helst med rickard :D

S k u l l e:

Skulle du vilja vara längre? – nja bryr mig itne så mcyket, men nä
Skulle du vilja kyssas nu? - nae hhaah

K a n:

Kan du röra på öronen? – nä
Kan du slicka dig på näsan? –  nej
Kan du kolla i kors med ögonen? – jaaaa
Kan dina föräldrar lita på dig? – det kan dom
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – jo

Kan du va på en fest utan att dricka? – jofan
Kan dina vänner lita på dig? – de hoppas jag
Kan du tänka att pierca dig i naveln? – har redan gjort
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – jo

H a r:

Har du pussat någon som är fyra år äldre? – ja
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? – ja
Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? – rickard är 3 år äldre :)
Har du blivit påkommen när du har haft sex? – hahaa a

V e m:.

Vem älskar du? – famij/släkt, pojkvän, vänner
Vem är den bästa artisten/gruppen? – vet ej
Vem pratade du senast i telefon med? – rillään
Vem är snällast i världen? – ingen aning, min mamam typ haha
Vem vill du prata med nu? – vet inte?
Vem sov du senast med? – ricko
Vem vet allt om dig? – ingen


5 februari

Hejhej bloggen!
Handbollshelgen i stockholm rolig förutom att jag lyckades vrida om mitt trasga knä, men så skönt att min syster & Stefan var där, så dom tog hand om mig!
Igår hade jag så ont så jag inte orkade ta mig upp till skolan, var till en ortoped och fick veta vad det var, har ingen aning om hur man stavar till det. Men har fått en skydd som gör att de inte kan hoppa ur led nu så det känns så skönt att kunna träna nu utan att behöva oroa sig för det.
 
Igår var jag med mitt hjärta som jag inte hade vart med på et tag så det var kul.. Han ska ju börja jobba i gällivare varje vecka så.. Både bra & dåligt tycker jag haha.
Men nu dör batteriet på min data, hejdå
 
 

2 februari

Äääääääääääntligen får jag träffa mina älsklingar :D


1 februari

Asså de är ju februari nu?? Är de bara jag som tycker att den hära vintern har sprungit iväg?!
Ajja igår efter gymmet så for jag ju som sagt till Lina, hon bjöd på goomiddag, lekte lite med Tuva (hennes lillasyster) sen for vi till Andre och var med han, Natalie, Jonte, Chrille, Fredde, Jepppo. Vi gjorde inge särskligt såg farmen & sånt typ.
Nu sitter jag på samhälls lektion och ska till gymmet när jag slutar. Sen hem och packa för imorgon drar vi!!! Satan så taaggaaaaaaad :D
 
<3

RSS 2.0