Thaiiiii

HELVETE ALLT SOM JAG SKREV FORSVANN.
Har bara nogra minuter kvar att skriva po, men iaf sitter po ett cafe nu. I forrgor so okte vi bot till phiphi oarna, so himla fint, men trokigt och varmt hahaha. Fast jag snorklade ju ockso, de var rett chiiilll haha! Typ 10000 fiskar omkring en, haha inte varje dag. For nogra dagar sen var vi forovrigt och helsade po Moa och hons familj, stackarn hade brent sej. Hoppas de e bra nu <3 !
Vill hem och ha en ny skoter sen ba mataaaaaa :D hhaha! Saknar er alla so himla mkt och e less po varmen..


Tjoho

Nu sitter jag po hotellet hera. Klockan e 10 over 10 po kvellen. Ska snart go och sova, flygresan var so himla jobbig, men kul att moa oxo akte med planet, vart lite roligare do. Sen tog bussresan ett tag oxo. Ner vi kom fram gick vi ner till stranden och stekte, typ gode varmt. Holler fan po att do, sen har vi typ atit och sovit. Btw so har jag shoppa lite oxo, en rosa adidas kofta, bikini och ett linne :)
Ids it skriva mera, hoppas ni hare bra. Men ingen kan ha de b'ttre en mig ;)


Sista bilderna








Hej, Hejdå!

Satt it vid datan igår, så kunde inte blogga.. Men min helg i rörbäck har iaf vart helt otrolig :-) Vi har haft de skit mysigt & kul!
På fredag när vi for dit, då gick vi till ngn & där var Rickards mormor & morfar. Så satt vi typ dära och prata på om allt & inget, berättade vilka från torpgärdan som gick i min klass & så eftersom Hasse var gympalärare dära åt dom. Sen på kvällen gjorde vi inte så mkt, typ chiilla. På lördags morgon vare ju typ skoterträff dära, mkt folk haha. Skotertävling & nå jävla hundar som typ drog en kälke så man fick åka, trevligt! Vi var typ dära några timmar, sen drog jag & Rickard och maaata skoter, hah typ for te sandtaget. Kulkul, sen körde vi typ bara skoter hela dagen. På kvällen vare melodifestival kväll hos hans mormor&morfar fast vi orkade inte vara dära så vi gick till deras stuga. Såg på se upp för dårarna, haha så sjukt kul :-D Så åt vi godis & bara myyste typ, på söndag for vi ut med skotern rätt tidigt för mamma sku komma & hämta oss 12. Skjutsade hem Rickard & jag for på vårdcentralen, var tvungen att ta ut min navelpiercing :'( Hade jag haft kvar den så hade jag fått buk blalbal? Inte vet jag, så nu har jag antibiotika & käkar pencelin. Haha perfekt (y) Nämen sen så kommer jag fan inte ihåg vad ja gjorde igår? Idag iaf, skola då. Gick fan segt, men sista dagen ju :-D Efter skolan var jag med Karro, vi typ ba steekte. Haha nämen vi var i stan ett tag sen 5 hade jag träning. Men hur bra gick de..... Stuka typ foten direkt, hah helvete. Gjorde skit ont iaf :s
Sen efter kom Rickard hit. Vi färgade mitt hår, eller utväxten. Sen efter ett tag kom Emil också, då färgade vi rickard hår också, hahah! Men iaf så kom Karro efter ett tag. Vi satt här & pratade om skotrar och sånt, lyssna på musik & hade de bara allmänt roligt. Sen for dom hem utom Rickard, då stannade han hära ett tag. Vi myste bara och sånt, tog de lugnt. Sen for han hem, nu sitter jag hära & pratar i telefon med Moa!!! :-D
Imorgon bär de av till thailand, kommer såklart sakna alla söta vänner! Hoppas ni har de bra för de kommer jag ha! Ska förståss blogga om jag får tillfälle så ni vet hur jag har de. Men nu ska jag väl vara lite social!
HA DE BRA ALLA SÖTISAR ;-*


oops

Hihi ops, har it bloggga på 3 dagar? Jaja men igår var jag med Karro sen klockan 6 vare träningsmatch mot pojkar 97. Haha ojoj, ja vad ska jag mera skriva. Skolan gick snabbt idag, just nu sitter jag hos Rickard, fast han är i duschen! Vi ska iaf åka till rörbäck ikv, kommer hem på söndag så blir ju inge bloggning. Men hoppas ni hare jätte bra, för de ska jag :-)


Aotfit


Adidaskofta - Stadium
Linnerna - Gina Tricot
Tights - Åhlens

Så!

Nu var min svenska-uppgift klar! Hoppas Eva blir nöjd med den :-)
Men jag tänkte lägga ut någon bild!



Älskling, du är mitt allt! <3



Haha förra året när jag var brunett, hahahhahahaha :p

Plugg

For till träningen idag, men när jag kom dit så kände jag mej verkligen inge bra.. Så blev inte att träna, känns som om de är knivar i magen? ;s
Menmen.. Tänkte bara att ni sku få veta att jag lever, nu blir de plugg! Skriver mera när jag är klar :-)


Patetiskt

Hej! Långtråkig dag idag på skolan, även fast vi hade kortdag. Hände väl inge speciellt, fick tebaka vårt svenskaprov idag. Fick g+! Har just ätit en macka, om en timma är de typ träning.. Får it gå ut efter heller så blir väl bara tråk idag typ.


Förut var allt så lätt.

Som ni märkte igår så kunde jag typ inte blogga, var hemma hos Karro & på hennes data funkar inte blogg.se så när man trycker på vissa bokstäver så kryssas bara blogg.se ner så kunde ju inte blogga! Men iaf så sov jag dära, vi gjorde typ inte så mkt bara tog de lugnt.. Sen idag så åkte vi till erikslund och körde skoter med Rickard & Johan. Eller ja.. Vi hann väl inte så långt haha, så märkte vi att Johans remm på skotern var helt slut. Så då åkte vi tillbaka! Satt utanför Johan ett tag och typ lekte i snön, haha :-) Sen åkte jag, Karro & Rickard hem till R. Han åt, sen skjutsade vi Karro te bossevallen för de var nå fotbollsmöte dära typ? Jag & R åkte hem till mej och typ gjorde inge, sen bakade vi negerbollar, hehe ;-) Sen satt vi typ i köket och bara gjorde.. Inget? Vid 9 for han hem, har duschat & sånt nu.. Skola imorgon, blir väl kul att träffa vännerna men åh. Är väldigt skol-less. Skönt att jag åker snart!! Fast blir väl att ta hem massa böcker nu under veckan & plugga stenhårt.. Jaja men nu ska jag göra mig klar för att sova!
Godnatt :-)


hrehea

Sitter hos karro, ska sova hära, men hennes data dampar. kan it skriva hennes data har virus, sover hära. skriver imrn


Godmorgoon

Lär bli en skit tråkig dag, kan inte köra skoter för jag inte har några täckbyxor & annars lär jag ju frysa ihjäl. Ids it vara hemma, har ingen annan stanns att vara! Vill it bara sitta inne men blir väl så nu då.. Fan vad sur jag blir/är!!



LÄNGTAAAAAAAAAA

Typ bara 10 dagar kvar .
16 mars drar jag TILL THAILAND!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:DD:D:D:D:D







GRATTIS SARALANTZ 14 ÅR

Jag hade världens bästa födelsedag, först tjejkväll m. Mia, Emma, Sandra, Karro, Lina. Lite senare kom Lollo & Julia också. Sen så kom typ Päron, Emil, Alek & massa.. Som överraskning kom Pontus, Th, Fredrik & Rickard :) Av mina gulliga brudar fick jag iaf ett jätte fint halsband! Det var de dära m. hjärtat som ni ser hära på bilden, erkänn att dom är för gulliga? :*



Haha , ja.. vad säger man om dessa bilder..... :p
















No stress

Tjoho! Bloggade inge mera igår, sov hos Rickard inatt. Igår var jag, Fredrik, Rickard & någon random brud hos mej. Sen drog vi te stan satt dära & gjorde typ inge! Efter de drog jag, Rickard & Fredrik te R. Satt vid datan & så, efter ett litet tag drog F. Blballblblba... Idag så for jag & R ut med skotern kring 11 kanske? For te buddbyn satt dära & prata lite, sen for vi vidare till holmfors. Så såg vi massa jävla renar. Typ 30 stycken :D När vi kört ett tag så drog vi oss tebaka mot erikslund, satt på ängen först & stekte, sen drog vi oss upp mot berget. Så låg vi dära & stekte ;-) Jomen typ så, nu har jag iaf bloggat så nu bör ni vara nöjda. Funderar på lägga in massa bilder, men vi ser om jag ids!


Tjululul

Sitter hära i vardagsrummet m. pappa, Rickard & Johan! Vi har vart ute & kört skoter från 11 typ. Kulkul, Andre & Th sku komma förbi nu ett tag sen antar jag att vi far iväg igen! Skriver senare när jag är hemma igen :-)


Finns de något & säga



Var ett tag sen sist

Har inte bloggat på väldigt länge som ni kanske har märkt, haha :p! Har typ vart m. Karolina & Rickard mest den senaste tiden. Sist jag bloggade fyllde jag ju år. Fick piercing i naveln, pengar, headset, presentkort, smink osånt.. Jaja, idag har jag vart m. Rickard, sen for vi till Karolina och dära var Ante & Emil.. Var dära någon timme sen tog jag & han bussen till honom så åt han, vid halv 6 kom pappa och hämtade mej. På vägen hem plockade vi upp Karro, vi har bakat chokladbollar med oboy (haha) och kladdkaka. Inget av de blev speciellt lyckat hahaha! Nu vettefan vad vi ska göra, typ se film lr nå.
Imorgon ska jag & köra skoter m. Rickard & Johan iaf! Uppdaterar imorgon efter de :-)


RSS 2.0