31 oktober

 

Jag har fuckat up igen, jag har ingen kontroll


29 oktober

 
Igår var jag uppe vid 7, for till piteå och spelade handboll med mina älskade tjejor.
Sen när vi kom hem for jag till Rickard eftersom han fyllde år, så vi fixa iordning sen kom typ hans släkt osv, fikade & skrattade osv. Fina presenter fick han oxå :-)
När jag sen kom hem så började allt typ kaosa vart fett less osv men de löste sig till slut som tur var, så då for jag, Lina & Emma iväg på fest. Var FBI om det är någon som har missat det. Men ändå rätt lyckad kväll, jag hade då iaf roligt ;-)
 
Nu imorse drog jag mig upp i tid och har vart i Luleå/storheden ända tills nu nästan, så ska försöka få på mig ett ansikte nu sen tror ja de blir nå missions ikväll med Karro.
 
 
 

jag skulle göra vad som helst får att kunna spola tillbaka tiden & vara lycklig igen


Even if we can't be together in the end, I'm glad that you were a part of my life


26 oktober

Igår började dagen med att jag var hos sjukgymnasten och fick någon behandling för min åthelvetessönderförstörda höft. Ska dit snart också för samma behandling..
 
Men iallafall när skolan slutade så gick jag på stan med Vanja & Sofia. Köpte en födelsedagspresent åt mitt hjärta för snart är de dags att fira han :-) Sen for vi allihop till djuptjärn och fixade i Vanjas nya rum. Var dära ett tag sen for vi till svartbäcken och dit kom en keebabpizza levererad, gött som fan vare! Spela yatzy, fixade gelenaglar (eller Sofia fixade det på Vanja)
Nu ska jag fortsätta spåra med Alma, vet inte vad felet är på henne men ajja. hahahaha

24 oktober

Okej mina inlägg som jag skrev igår verkade inte vela komma upp?
 
Skola iallafall som vanligt, sen en sväng på stan med Emma & Lina, sen mot hildurs för målvaktsträning :-) Gick hem osv, sen gick jag & Karro till Davis och såg en sjukt äcklig film med han, Paulina, David & Danne. Sen hem och sov.
 
Idag var det skola, fast vi hade inga vanliga lektioner. Typ nå föreläsningsskit, as tråkigt iaf. Sen for jag och Alma runt lite hära i stan och försökte hitta lite grejer till helgen. Som för övrigt kommer bli sjukt bra tror jag ;-)
Nu ska jag till sjukgymnasten, sen konditionträning på stepin och senare match.
 
 

Old school

Haha åh kommer ihåg den hära dagen, senare på kvällen bröt jag näsan..
 

22 oktober

Två lektioner idag på skolan, varav en var engelska prov. Skönt!!!
Sen drog jag mot sensia och tränade, nu ligger jag hära i min säng och väntar på bättre tider. Handbollsträning senare ikväll annars äre fan inte mycket som händer :-)
 
Snällasnälla söta rara läsare, spamma in lite frågor i blogresponse. puss

Två bilder från idag

Den första är från promenixen idag med min brud.
På andra bilden är det rickard som laddar upp med 3.5or inför solsidan haha..


Sms

Det hära handlar om när man smsar med någon så ni vet haha

Hittade den förövrigt på Elins blogg :-)

 

1. Vi blir sura ifall killar drygar och då ska vi ”ge igen” och vara ännu drygare.

2. Vi försöker spela svåra genom att inte svara på ex antal minuter (Eller så är vi helt enkelt inte intresserade.) Notera att det är minuter det handlar om här, inte timmar eller dagar.

3. Hör hon inte av sig under en dag så väntar HON PÅ ATT DU SKA SKRIVA… Om du inte skriver så kommer det sitta klistrat i huvudet läääääänge…

4. När vi skriver långa texter så förväntar vi oss att få något liknande tillbaka.

5. Om en tjej skriver ”det va inget.. skit samma eller skriver allmänt drygt.. då är hon ledsen…

6. Tjejer är känsliga och misstolkar det mesta via sms. Här kan det komma riktigt vassa sms tillbaka på något som killen inte alls menade som illa. Försök lugna ner diskussionen direkt genom något gulligt sms för annars är diskussionen mellan tjejen och hennes kompisar i full gång om vad du egentligen menade.

7. Tjejer har ett stort behov utav att utrycka sig. Det kan handla om vad som helst, en kompis statusuppdatering eller en tanke om något för dig helt ointressant. Svara i alla fall på sms:et så hon inte känner sig förbisedd.

8. Tjejer visar ganska bra via sms vad det är dom vill eller inte vill. Här kan det komma bekännelser av alla de slag, ramla inte av stolen och svara för guds skull snabbt på den här typen av sms. Det finns viss risk att hon blir skitarg om du inte svarar och känner sig dum.

9. Tjejer gillar mer att få ett litet gulligt samtal än att få ett sms.

10. Sexsms och sådant från killar är inget tjejer föredrar… Om inte tjejen börjar. Det KAN gå hem om konversationen börjar med att du verkligen gillar henne och tycker om henne för den hon är, så hon inte känner sig som en förbrukningsvara.


21 oktober

Tjenare!
Imorse när jag vaknade så ringde jag Karro så möttes vi upp för att gå en promenix. Gick ca 1 mil, men haha vi gick in på ica en snabbis också och när vi är där inne så kommer det nån jävla liten snorunge med en kundvagn och "kör på oss" haha typ flera jävla gånger, asså han var fan galen hahaha fyfan så vi garva :p
 
Nu ska jag gå och göra nå te, eftersom hela jag är genomfrysen. Hööööööööörs

There is no one like me


20 oktober

Fan va tiden går snabbt alltså?! Det är ju fan julafton snart haha ;-)
 
Har iallfall spelat match nu på morgonen, vi vann med 21-14 eller nåsånt.. Vi har en till match på typ en timme men nae, känner fan inte för att spela :p
 
Just nu funderar jag på vad jag ska hitta på, vill gå ut & gå en jäävligt långpromenad, fast inte själv och ingen vill ju följa..
Senare tror jag att jag ska vara med Rickard & Karro? Men är inte säker, men nu ska jag typ gå och fixa mig eller nå bara för att ha nå att göra, haha hejdå

Jävligt skön låt


18 oktober

 Haha glad cheeey från steg 1
Var lugn dag idag på skolan, skönt! Gick direkt till sensia och sen hem, for till Lina och var där nån timme. Mötte upp Julia för lite skitsnack osv.. Sen gick vi över till Tommy och surrade med Emma.
 
Imorgon ska jag på zumba och cx med Marcus. Sen ska jag vara med mitt ♥!

17 oktober

Kom precis hem efter att ha vart på sensia. For dit på spinning sen var jag i gymmet med Natalie & Marcus, haha ja finns väl inte så mycket att säga.. Gick skola till halv 5 idag om ni undrar, så nu är jag ganska så jävla slut. Ska hoppa in i duschen sen sova jäääävligt skönt!! Sku bara ha haft någon att kramas med, haha ajja. Nu ska jag sluta gorma =)
 
baaaabe! ♥

Första snön

Godeftermiddag kära läsare! ;)
Sitter just nu på sensia efter ett konditionspass, försöker samla lite krafter haha.. Ska börja röra mig mot hildurs snart för handbollsträning.

Och som rubriken lyder så snöar det ute, fast alla med facebook vet nog redan det eftersom det är de ända som står där.. :)

Igårkväll iaf så gick jag och mötte karro, sen gick vi på en långprommis. Avslutade kvällen hos David med karro, andre och danne.


Det är inte problemen som är problemet, det är när man slutar lösa dom

 

Update

 gammal bild
 
Börjar gå mot björns nu för att möta min fina vän som ska komma och göra en höstdeprimerad sara lite gladare. Hihi synd för er som inte har en sånhär bra vän ;-)

15 oktober

Som sagt så finns det inte så mycket att skriva, mina dagar ser likadana ut. Fast kan ju berätta min dag för er som är så nyfikna :pPpp
 
Gick till skolan, visade sig att vår lektion var inställd, satt i 2 timmar och vänta på matten, sen var ja & Alma så trött så vi gav upp livet lite halvt och gick och åt istället, satt och väntade på sista lektionen i 1 timma, sen visade de sig att vi inte hade den heller, gick till Alma och typ sov, gick till sensia, gick hem.
Det var min roliga dag, egentligen har jag handbolls träning om nån timme men funderar på att skita i den, är jävligt less och har massa saker att göra här hemma.
Men nu ska jag iallafall ligga kvar här i min sköna säng ett tag och pussa på min underbara Smilla som precis kom och börja slicka mig i ansikte (hahahaha fräsht, då vet ni det med)

14 oktober

Tjululu, gårkvällen spenderades med Rickard, Karro & Johan. Var i heden och gorma på lite osv.. Sen när jag kom hem somnade jag på en gång typ, men sen har jag vaknat typ 20 gånger av att jag haft kramp i magen, så till slut gick jag upp och låste in mig på toan och la mig på golvet med hopp om att de skulle sluta göra ont, HAHA..
 
Är iallafall med mitt hjärta nu, ska snart gå & kocka ihop nå tacopaj. Ikväll blir de mys framför solsidan sen någon bra film.
 

Haha helt seriöst ni MÅSTE se dom hära!!!!

inte garvat så mycket på länge! fan så bra gjort

Min fina gubbe


Skolfoto 2012

Är typ irriterad, är mer nöjd över den första bilden och vill beställa hem den.. Men nä då verkar man inte kunna välja bild?!?!? 
 
UPDATE: Oj haha man kunde visst välja bild.. Ajja bjuder väl på den andra bilden

We live in a world where losing your phone is more dramatic than losing your virginity

 

10 oktober

Godmorgon!
 
Bion igår var så jävla sevärd, alltså fyfan.. Det måste vara den bästa film jag sett, åh jag rekommenderar den verkligen! 10/10 fick den då av mig, så har ni inte sett den. gööör de
Nu ska jag iallafall börja röra mig mot skolan, sen är det spinning som står på schemat :-)

Haha åh

Hahahaha, jag & Rickard skulle försöka göra matcirkeln så som den ser ut. HAHAHAHA vill ni se resultaten..?
 
 
Rickards:
 
Min:
 
 
 

9 oktober

Åhh kan det inte bara bli vinter snart??? Haha okej kommer ångra att jag skrivit de där om nån månad, men är så jävla less på regnet.. :(
 
Hade sovmorgon till 10, for till skolan och åkte skridskor, sen hål till klockan 14.00, fett ovärt enligt mig.. Men iaf för att fördriva tiden lite så drog jag på sensia och körde kondition.
Nu ska jag börja fixa mig osv, för ikväll ska jag & mitt hjärta på bio. Hypnotisören eller vad den nu heter, men ska tydligen vara skit bra!
 
Saknar mina fina tjejer ♥

HAHAHAHHAHAHAHA


8 oktober

Tjatja bloggen! Nu är det så att min vän Alma vill att jag uppdaterar så jag får väl lov att göra det då..
 
I fredags så sov karro här, vi var med Johan & Rickard osv.. Sen i lördags hade vi SM steg 1 här hemma i boden, vart vinst. Lyckades hålla nollan och matchens lirare, så är riktigt nöjd. Hm, sen på kvällen gjorde jag it så mycket. Igår hade vi match på morgonen igen, förlorade med en jävla boll ganska så surt enligt mig men ja.. Vi gick iaf direkt till Steg 3!!!! Så glad över det.
Senare så myste jag bara på med Rickard, såg solsidan, åt tacos osv..
 
Nu ska jag ta mitt feta arsle och dra mot sensia, sen fixa lite saker som måste göras, handbollsträning senare.
 

Vi måste se problemen, så vi kan lösa dom

           

-


4 oktober

Goddag bloggen! ;-)
Sitter på medicinen just nu, fast vi gör inte så mycket. Är ju kanelbullensdag så vi har fått nå fika osv.. Efter det hära har vi religon sen slutar vi, då blire hem på en gång sen mot Luleå med Alma & Julia, ska kolla efter en present åt Rickard kanske, nog för det är typ två veckor kvar men ändå, nu när man väl har pengar.. Efter det så blire sensia, btw fan va roligt de ska va att läsa min blogg, skriver ju verkligen såååååå inressanta saker :):):)
 
 

BLÖÖÖÖ

Sitter hära på nån jäävligt värdelös lektion och mår illa som faan! Vill bara spy och huvudet sprängs, sen har jag sån jävla träningsvärk och blablblba. Nu ger jag upp, ska slå på lite sovmusik och ta en tupplur. Bara en lektion kvar, FAN SÅ KUL MED SKOLA TILL HALV 5!!! :):):):)):
 
 

Fan vad jag älskar dig

Finns ingen på denna jord som förstår hur mycket min underbara Rickard betyder för mig.

RSS 2.0