Om du lämnade mig nu


Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag har sagt att jag vill ha
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu
Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans.
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Måndag

Godmorgoon! Ligger i sängen just nu efter att ha ätit frukost, jag ska snart dra på mig träningskläderna och promenera till stepin dära jag möter upp Karro. Efter de vet jag inte om jag ska vara med henne eller vad som sker, har iaf handbollsträning 17.00!

Partypeople

Du ger inga tecken på att du vill

Denna seega söndag, de är kolsvart ute redan och klockan är ju bara ja.. snart 5! Just nu ligger Karro och sover i min säng, så gullig hon är haha. Men ska försöka väcka henne nu sen ska vi och hämta Erik och hem till K, så ska ta bilder från hennes data så jag kan lägga upp dom sen. puss


HAHAAAHAHA

Fyfan så jävla bra kväll igår! Nu är jag hemma med Linus, Karro & Fanny :-)
Ska gå ner och äta lite frukost, eller nej att be pappa komma med frukost på sängen lät som en bättre plan. Skriver senare och då lägger jag även ut bilder, hann ju aldrig göra de igår..

Trött

Pappa ringde och väckte mej för ett tag sen, så nu äre bara att ta sig upp och larva sig dit! Har ingen aning vad som händer ikväll men jag hoppas på nå bra, skriver senare. puss


Kan du fan inte bara vara normal?

Kvällen slutade absolut inte som tänkt, men de gör inget :-) Fixade mig osv, sen var jag som sagt i sävast med Karro & Fanny. For till något place som någon hade hyrt, var grymt tråkigt så vi drog till stan vid 11, plockade upp Erik osv.. Vi har bara varit och skjutsat och kört runt hela kvällen! Har precis kommit hem & tvätta bort sminket osv, så nu ska jag sooova

Lägger ut bilder imorgon, jag har nästan inga men ska be Karro skicka

Tänkte bara meddela..

.. Livet leker, är i sävast med två fina, nu bär de av utåt ;-)


SEXY AND I KNOW IT

Hej alla glada, nu ligger jag i min säng och typ gör inget alls. Känner mig helt seg, kan väl bero på att jag typ var ute med Robin & Karro igårkväll så jag får ju skylla mig själv! Om ca en timme har jag saming på hildurs, så möter upp Linnea innan de så går vi dit tillsammans :-)

Annars då, vafan ska jag blogga om? Känner bara hur grymt tråkig min blogg är, haha om de är något ni vill jag ska skriva om så får ni kommenteraaa


Nothing at all

Sitter på skolan nu med Paulina & Alma :-) Efter skolan vet jag it vad ja ska göra, mest troligt inget alls för klockan 16.00 har jag match!
Stay strong


Älskade barndomsvän, bror, bästavän ♥
Du är så stark och jag älskar dig! Jag finns alltid hära för dig och de vet du, att bara stå dära och se allt var så hemskt, kände mig så meningslös. Viste inte vad jag skulle göra.. Jag sänder alla mina tankar åt dej, Peter & Lovisa m.m..
Även om de känns som jag är långt bort är de bara slå ett samtal, du klara de hära

Rip Nettan, jag hoppas du får de bra dära du är! <3

Ni får mig att uppstå som trög

... Tillägnat Karolina & R....

haha nä okej ska sluta gorma..
Men hallå, va göru nu för tiden, varför hör du aldrig av dej ?

Nu börjar vi om.. Tjenare allihop, vart it ett pass på stepin för att när Karro kom hit var alla bokade, jaja! Vi for iaf på stepin och tränade, sen te stan och fikade på opalen & träffade lite söta människor. Har ingen aning om vad vi ska göra nu :-)

This was number four.

Ligger hära i min säng och inväntar Karolina! Vi ska boka ett bodyjam pass när hon kommer hit.. Ikväll är de kvällsöppet på stan, fårse om man hinner dit & kika lite också :-)


Fml

Sitter hära på skolan och lyssnar på musik osv, har typ engelska tror jag..


älskaar dej snuttis ;-*

Fyfaaan

Var på skolan idag, gick väl bra tur man har lilla Almiiiis!
Ja men hursomhelst är jag verkligen inte på humör för att blogga, fyfan så jävla hemskt! Hoppas allt blir bra, jag ber en bön för att du ska klara dej & allt ska gå bra <3

Someeetiiimes

Haha asså nu äre så att jag nästan aldrig tar bilder, för jag är oftast med Karro och hennes mobil tar så mycket bättre bilder så dehära var de ända jag hade att bjuda på..

:-)

Goddag alla glada :-) Sitter hära med Karro just nu, ingen skola idag heller fml.. När vi vaknade gick vi till björknäs och käkade haha, träffade lite goa människor sådära.. Sen for vi och hämtade mercen vart med Erik oså.. Träning klockan 18.00, efter den ska jag blogga lite bättre. Lägga ut lite bilder & så? :-) Men nu ska K blogga, pussss


The edge

Ja var ju med Lina som sagt idag ett litet tag. Sen kom Karro hit en sväng, vi gjorde ingenting alls! Sen mötte jag upp My så gick vi till träningen tillsammans. Annars då kan väl it säga att de gick bra eller dåligt för gjorde typ ingenting(?) Haha asså de har blivit så skumt på våra träningar men haha.. När jag kom hem så var jag med Fanny och Karro, F gick hem för nå tag sen och inatt sover Karro hära, ovanligt jag veeeeeet!

Jo annars så är väl livet ååååt helvete, hejdå :)


Oppps

Vaknade nu av att Lina ringde och sa att hon skulle komma hit ett tag, ajja så kan de gå! Ska klä på mig nu, då vet nii!

Som förutVi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån

jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Oj

Oj jävlar vad många som har kolla in min blogg, så har jag inte uppdaterat något... Såg att de från mobilen kom upp :-) Men sov iaf hos karro, vid 3 for jag till pappa hämtade mercaan sen for jag och hämtade Rickard så for vi till Johan, där var Robert också. Vi kopplade ljud osv gick väl sådära! Så var väl med dom i några timmar sen for jag hem till mitt hjärta :-) Var dära ett tag sen for vi till björkelund till någon random sen hem till pappa och var dära med nå folk. Har just kommit ur duschen och nu ska jag sova, brukar it göra de den hära tiden typ men insåg att jag har prov imrn och har ju fan it plugga nå, fick sån ångest så lika att sova :-) Haha nämen godnattt typ

Mobil

Hejhej. Har ingen aning om de hära kommer funka nu, jag bloggar från mobilen. Ligger iaf i karros säng just nu och ska till stan snart, men ork it skriva nu ifall de it funkar :)

And you don't


Rostig kärlek

22 oktober

Ja, som alla har skrivit hela facebook med är väl att de har snöat idag, och ja de har snöat hära i lilla Boden idag :-) Jag vaknade iaf kring 10, fixade mig lite sen for jag till bodenarenan. Har "jobbat" dära med några söta tjejer, kom hem för ca en timma sen så har jag duschat och käkat.. Vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om, men skulle ju inte förvåna mig om jag var med min bästavän Karolina ;-)


Dam dadido

For till luleå, vart en piercing i navlen för mig & i näsan för karro. Sen shopping på det, köpte blandannat ett vinterjacka så jag är riktigt nöjd :-)
Sen när vi kom hem käkade vi, såg film ett tag. For och hämtade Erik, for på godisarenan och dampade lite. Sen hem till mig och slog igång filmen Orphan osv.. Vid 11(?) gick vi till statoil och träffade massa, sen for vi ut med Amanda & Sara.. For och snurrade lite överallt, men nu ska vi sova! Godnatttttt

I try my best

Sitter på skolan just nu och har engelska. Vet inte vad vi ska göra typ leta nå fakta men jaja, vid 12 tar jag bussen till luleå och dära möter jag upp Karro och så ska vi shoppa, eller iaf jag :-)


Hur kan alla utom du förstå?


Rubrik

Mamma kom som sagt och hämtade mig, vi for på stan och shoppade lite osv.. Sen till max och åt, haha! Karro kom också till stan när vi var dära! Och nu ligger jag hära i min säng med hon och Fanny och ska se en skräckis, lär ju dö menmen ;-)


Wild horses

Oj, glömde visst & blogga nå mera igår. Men var iaf på björknäs typ hela dagen innan jag tog mig däraifrån, ja men sen for jag till pappa med Karro så var vi hära och donade på lite. Sen for vi till max, så kom Lina dit efter ett tag. Efter de for vi och hämtade Erik, skjutsade han på stepin ett tag så då var vi bara ute och snurrade. Vid 8 tiden for vi till Karro och bara tog de lugnt, sen kom Johan & Rickard och hämtade mig och Erik så for vi till pappa och surrade med han osv.. Sen på kvällen sov jag även med min bästavän, hihi ovanligt ;-)
Nu idag slutade jag skolan för ca en timma sen, och nu sitter jag hära i övrebuddbyn och väntar på bättre tider.. Nämen pappa håller på fixa i mercan men går inte så himla bra så har bett mamma hämta mig på ett tag, men nu vart de hära väldigt långt & tråkigt skriver senare

Sucka

Ingen skola för mig idag, är lite småsjuk eller nå haha! Jaja nu ska jag fixa mig eller nå sen ser vi vad som händer :-)


Everybody say thatByz - Jag smyger ut

Han kommer hem
Jag smyger ut
Han kysser hon
som sög min
”aahh”
Han sätter sig
vid samma bord
där ja nyss stod
och tog hon bakifrån

För är det så det ska va?
ja svarar ja de är klart
För har han ingen tid för henne
struntar hur hon känner
Då får han skylla sig själv

Hela scenariet börja
om ja ska ta det från början
När ja va ute freda
Och satt och drack där med flera
av mina vänner men successivt blev dom färre
allt färre
En efter en
gick dom hem
undra va fan äre mä er
men
Efter ett tag va ja kvar ingen annan va där
Och jag såg ingen ja kände jag tänkte va är det här
hade planer att gå
men det va då
Som hon uppenbara sig
Frågade mig om det va okej
att hon slog sig ner
ja svara varsågod
Hon hade ruggig kropp
så vacker när hon log
Vi hade trevligt diskutera allt från himmel till jord
och beställde hela tiden nya öl till vårat bord
och sen
Berätta hon om hennes man som alltid jobba va borta
och att dom sällan hade sex
Men hon behövde det ofta

Och sedan efter några öl
gick vi och ställde oss i kön
Jag gick lämna in min bricka
fick min jacka tänkte sticka
men hon sa
varför inte dela taxi du och ja
De lät bra
Så vi hoppa in och sen bar de av
vi stanna till intill hennes villa
Sen så titta på mig
Hon fråga vill du följa med och dricka mer så säg
ja log och svara
varför inte gumman kvällen är ung
så vi gick in och satt oss ner i hennes vardagsrum
hon satt sig tätt intill
och la sin hand på mitt lår
det börja hetta till
hon slängde bak sitt hår
sedan kysste vi varan hon la min hand på sitt bröst
hon pressa hela sig mot mig och sa sedan med hes röst
snälla du
du är hård jag är vill känna dig i mig
Så jag slet tag i hennes rumpa
sa du ska få den i dig
Och sedan så braka allt lös
vi hade sex hela natten
och sedan vakna jag till
av att han ropa från trappen

Han måste se över sin flicka
Så allt inte går åt skogen

Han måste kunna ge na' njutning
Så hon inte är otrogen
Med någon annan man
Som kan va där för hon
Ge hon orgasm ibland

ÅHH!!!

Ja jag har vart på träning osv nu ikv!! Orkar inte skriva om vad jag gjort, är lite smått irriterad på mig själv & livet sådära.

Jag kan inte säga att jag älskar dig längre, jag kan säga att jag älskar det hära, eller är de kanske för att de är du? För du är den personen, kanske jag älskar dig?

Fan du snurrar min värld i tusen, säg inte sånna saker som jag inte förstår

African Queen

Någon söt dära ute som läser min blogg som är sugen på ge mig dom hära skorna? Jag tror jag är kär

My heart is full and my door's always open

Problemet med killar är att dom låssas gilla dig när dom inte gör de.
Problemet med tjejer är att dom låssas att dom inte gillar dig när dom gör de.


Va gör man

Kom just hem, Karro kom ju som sagt hit. Vi var hära sen kom Erik också, sen har vi vart ute hela kvällen. LaLaLaaLAALAL

En sak jag tänker på väldigt mycket just nu är gymnasiet, vet att de ändå är ett tag kvar men tiden går fort.. Jag vill, eller jag ska försöka bli polis! Haha, ja men ingen tror mig ju men ska de iaf. Är grymt taggad på att gå idrott & ledarskap i skellefteå, verkar vara en grymt bra linje osv. Men grejen är den att de inte finns nå handbollslag dära som jag kan byta till då, och jag vet inte riktigt om jag skulle klara av att ge upp med handbollen.. Asså haha de hära låter säkert svin töntigt men de är fan jobbigt.


Lämna mig inte nu min vän, du är min värld

Godkvväll gott folk. Sitter hära och väntar på Karolina! Var faktiskt ganska skönt att vara tillbaka på skolan idag, gick fort osv.. Sen var jag med Karro efter skolan, käkade på daggan sen var vi bara ute. For på träning klockan kvart i 5 och nu har jag duschat & de. Får se om vi bara är inne och tar de lugnt ikväll eller om vi far ut och hittar på något


Start, stop, hej & svej


Ber en bön

Oj har inte bloggat nå kom jag på nu :-)
Inatt sov jag hos Karro, när vi vakna så for vi till stan.. Shoppade lite osv, sen har vi väl bara strosa runt lite överallt. Ikväll har vi iaf varit med mitt hjärtaa! Först var vi ute och snurrade, sen hem till Karro och dära har vi sett på tv bara tagit de jääävligt lugnt, bra avslut på en bra vecka..
Kan kolla om jag har nå bilder och lägga ut så kan jag göra de ist!

LallalalalalalaLigger hära i sängen med Karro just nu. Eller ja vi har legat hära rätt länge nu, ska snart hoppa in i duschen! Gårkvällen var då perfekt, var hos Fredde någon annan, åkte med Kabbe osvosv. Ork it skriva men vi hade kul, då vet ni ;-)

Vamos a la playa


Södra siiidaaaan

Nu har jag träna klart, gick sådära! Så förbannat mätt och mår illla sen lunchen idag på praoen. Karro & Fanny är hära vilken sekund som helst, dom kan få göra tacos om dom vill.. Men jag är fortfarande så jävla mätt så jag orkar då inget. Ja nu ska jag väl hoppa in i duschen, pusssssssss

;-)


Dooh Doohhh!!

Tjohoo! Här sitter sara som är på strålande humör, just nu iaf :-) Ska på träning som börjar om ca en halv timma. Sen så ska jag hem dushca osv, sen kommer några fina tjejer hit för tacomys osv! Perfeeect

Min hemstad


Ah, ger dig en rundtur i min hemstad
bland alla nybyggda husen finns det själ kvar
Det skimrar vackert från lamporna i trakten
och blåljusen studsar mellan väggarna på natten
Du kan va skrämmande stor, men ändå minimal
kan kännas främmande ibland men ändå likadan
Ända sen vi var barn, har vi stått kvar
gått genom regnet och solen på våran hemmaplan
Yeah, och minnen dom som jag har
dom för mig genom livet i den riktningen jag ska
Jag ser dom kämpa varje dag, vissa med karriär och stress
Och andra vill ha mat för dan
Du är min hemstad, känner mig hem tam
Dethär är platsen där jag föddes och är guds val.
Så till mitt sista andetag, till min grav
Tills jag ger mig av, ända tills min sista dag

Jag ser det skiner om stan
det är här vi är nu och de var här vi var barn
Det är här vi kommer ifrån
och jag bär dig överallt där jag går, jag går
Vart än nu vinden bär, så många minnen här oh yeah oh yeah
Ta mig hem, ta mig hem, ta mig heeem

Ey jag har rest runt, men alltid saknar jag mitt hem
min hemstad, min plats sen BB 85!
Tog mina första steg, i mina första skor
Sprang i vårt kvarter, runt på gården där jag bor
Jag minns när vi var barnen, i stora huvudstaden
Allt va så stort men ändå litet när jag ser på saken
Rullar från orten in mot staden som bländar oss
Viva la vida loca mannen vi festa loss!
Ey vad ska hända oss, när ska vi växa upp
det spelar ingen roll hur många snuten läxar upp
Vi har allt vi har i vår hemstad
jag häller ut för polarna som inte längre finns kvar
Ah, för mina vänner upp i himlen
flyger nu med änglarna jag ber för att vi ses sen
än idag mår jag bra i min hemstad
inga planer på att dra, först de blir min dag!

Jag ser det skiner om stan
det är här vi är nu och de var här vi var barn
Det är här vi kommer ifrån
och jag bär dig överallt där jag går, jag går
Vart än nu vinden bär, så många minnen här oh yeah oh yeah
Ta mig hem, ta mig hem, ta mig heeem

Du är mitt helvete, paradis och hemstad
26 har flygit förbi men jag har hängt kvar
Vi har gått igenom regn och solsken
när livet är som hårdast då får du mig att le
jag tar mig över broar jag tar mig genom tunnlar
korsningar och rödljus, jag ser de när jag blundar
Höghus och villor, fattiga och rika
vissa kan glida medans andra måste slita
Jag minns åren när vi lekte på betong gården
Några av oss hamna sen hos tvångsvården
Många busar växte upp i vårat område
lilla Alpis börja rimma, blev en sångfågel
Vissa av dom har jag inte sett på många år
brukar undra vad dom gör nu och hur dom mår
Men staden är sig lik, bara kärlek ingen skit
Det vi bär ska bli musik, du är välkommen hit!

Du snurrar min värld

Prao idag som vanligt! Sen for jag till pappa osv, vi for blandannat till Johan & hämta nå högtalare och min stereo. Sen till pappa och försöka koppla ihop de, men gick inte så bra. Sen for jag till Johan så fick han och    hjälpa mig. Sen nu ikväll har jag varit med Fanny ett litet tag, vi pratade mest om de som hänt den senaste tiden! :-)


Turn back time

Godmorgon, vaknade utan alarm så duktigt :-) Nu ska jag kliva upp ur sängen och äta lite frukost och börja fixa mig sen dra iväg mot praoeen!
Helgen är iaf planerad nu nästan och ser ut som att bli en super helg!


Vänner, kärlek & bästavän, ingenting

En sak som jag tänkt på väldigt mycket är att om man är tillsammans med någon så hittar man ju som på ganska mycket med varandra. Ja man är ju som bästavänner med, men sen när de tar slut? Vad händer då, ja man kanske hälsar på varandra sådära på stan.. Eller så är de bara jag som kanske har de så eller tänkt så? Men jag tycker bara de är så grymt konstigt, att förlora en bästavän sådära är så jävla jobbigt. Nu menar jag ju absolut inte att alla här de såhär men jaa, eeller äh de hära inlägget vart nog ganska meningslöst men ÅH. De hära gör mig galen

Vad jag än säger till dig, ger dig för signaler du kommer aldrig förstå hur de känns för mig


Ta mig hem

Är hemma nu efter en kväll med Lina & Karro. Vi var ju som sagt på badhuset, hur kul som helst ;-) Sen har vi bara vart ute hela kvällen, typ på elund mest.. Men orkar inte skriva om de, tusen tankar som snurrar i huvudet just nu..

Moves like jagger

Goddaag! Sitter hära med Lina & karro just nu :-) Idag har jag väl varit med Karro hela dagen, sen ikv/eftermiddag ska vi på badet. Fyfaan vad kul, jag har inte varit dära på hur länge som helst! Skriver senare puss


DetsammaVi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner,
finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så,
och om allting skulle falla imorgon
så vill jag veta att
du visste hur jag kände de då.

Är det uppenbart för
dig,
det känns så uppenbart för mig,
är det uppenbart för
dig.

För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen,
så vill jag veta att du kände, om känslorna var samma,
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

Ja du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still,
vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu.
Känslorna bubblar inom mig

Godkväll alla glaada! Praoen idag gick väl bra, sen for jag till Erik ett tag. Sen for vi ut med Th & Viktor, typ bara tog de lugnt sen skjutsa han oss till björns så var vi med Karro :-) Vi typ dampade lite osvososov, men nu är Karro grymt trött och hon ska upp kl 6 imrn så ska stänga av datan så hon får sova

Boom falleralla

Oj, har helt glömt att skriva att jag har varit i stockholm. Jag kom hem för ca 50 min sen iaf! Har varit och spelat sm med mitt fina lag. De gick sådära, vi är vidare till steg 2 :-) Hann även bli matchens lirare, träffa min syster och hennes barn osv.. Hel mysig helg!! Nu har jag precis kommit ur duschen, ska blåsa håret och sminka mig sen ska jag bege mig mot Da Vinci eller hur de nu stavas haha. Där har jag prao hela den hära veckan med Marcus! Börjar klockan 11 hela veckan så de känns grymt sköönt. Skriver kanske sen, pusss

Autumn


Jag tror jag har hamnat i en höstdeperission eller något, nämen hösten är så grymt fint osv.. Men man blir ju alltid så deprimerad, haha! Tusen tankar i skallen om allt och inget?

Sticker iaf iväg på stepin på ett tag med Karro, kör på ett corepass också! Skriver sen

Zzzz

Godmorgon, vaknade alldeles nyss och jag börjar halv 9, så ska bara klä på mig sen gå till skolan. Dåvetni


Godnattt

Kom hem för ett tag sen osv.. Vi har bara myst hela kvällen typ :-) Nu ska jag mysa ner i sängen med mig själv och soova som fan! Jag är så grymt jävla död så jag vet inte vad, menmen what to do lixom. Taggar skola imrrrrrrrn.....

Torsdag

Skolan idag var bara allmänt seg. Sen for jag hem och käkade osv.. Nu sitter jag hemma hos Erik, fast han är ute med hunden! Lina och Karro skulle komma hit på nå tag, har ingen aning om vad vi ska göra eller så :-) Är grymt jävla sliten idag om ni ville veta. Jaja jag ska lägga mig i sängen och vila lite nu. Pussss

-


Traaining


Ååångest

Skola idag som vanligt. Men från halv 1 hade vi elevens val, så då bakade vi massa osv.. Nu ska jag gå och äta lite sallad, sen drar jag och pumpar på stepin med Karro, och kanske Fanny? Ja vi ser ju, blir en håård träning så ikväll blir nog bara att ligga hemma och döö ;-)


weheartit

Hur jävla dum i huvet får man bli?

ÅH HATAR MIG SJÄLV, HAHAHA FAN VA JAG ÄR KLANTIIIG, ÅÅHHaha okej bry inte om de jag skrev dära ovanför. Men iaf, matchen gick osm sagt åt helvete för min del. Men annars var de väl bra. Ikväll har jag varit med Erik, Karro & Fanny. Vi gjorde väl inte så mycket, har försökt plugga lite musik. Men tog upp papprena, insåg att de inte var någon idé så skippar nog deee

Hur svårt kan de va?

Hade somsagt elevjour idag, fyyyyyyfan så jävla jobbigt! Har varit så grymt mycket folk så jag vet inte vad.. Nu är jag iaf hemma ligger helt död i sängen, ska ta en litenlite pn. Sen match, kommer säkert gå åt pipan för mig! Är så helvetes jävla trött :-)


Go shitless

Godmorgon, ligger i sängen helt jävla död! Kan knappt öppna ögnonen. Idag har jag iaf elevjour med Marcus, skönt att it ha nå lektioner.. Sen ikväll har jag match iaf, men skriver senare typ, peeeeace mafakkkaaaaaa


Rubrik


Nu jäävlar

Började dagen med att åka till sunderbyn uti mitt finger. Sen for jag på skolan, hann it vara dära så länge men gjorde iaf mitt kemiprov. Hoppaas verkligen de blir godkänt!!!!! Sen for jag hem, kl halv 5 for jag och tränade handboll. Gick åt helvete, sen stepin i två timmar med Karro. Känns riktigt jävla hårt i kroppen om jag ska vara ärlig. Nu sitter jag hära och ska snart hoppa in i duschen :-)


Wihooo

Gårkvällen var väl inte mera än suuper lyckad! ;-)
Nu idag har jag iaf vart med Lassi & Karro hela dagen. Käkade middag på milano, sen for jag & K hem till hon och dära har jag spenderat hela kvällen. Fyfan vi har skrattat så mycket så jag tror fan att jag aldrig kommer dö nu, eftersom att ett skratt förlänger livet. Haha nämen nu sitter jag hära med kemi boken, kom ju såklart på att jag har kemiprov imrn såhär på kvällskvisten. Sen har jag musik prov på tisdag också, sen ska jag läsa en bok på 400 sidor den hära veckan.. Känner ju att de som aldrig kommer gå, men nu ska jag plugga så jag slipper göra om de hära förbannade provet!
Lägger kanske ut någon bild sen om jag inte kan somna, men godnatt annars


Shake that

Nu sitter jag hära på mitt rum med Fanny L, Karro är i duschen just nu.
Tidigare har vi vart på boden arenan och kolla lite handboll, och nu ska vi väl fixa oss eller något i den stilen. Sen blir de att göra middag med mina fina vänner osv, min kväll kommer iaf bli super! pussss


RSS 2.0