Feel so alone


Morning

Godmorgon! Sitter just nu & äter kvarg+hallon, asså muuuums finns det nå godare(?)
Sen ska jag börja cykla till westernfarm och jobba fram till 5, sen efter det blir de gymtime i think.


12 juli


Gymmat & nu jobb. Ikväll blir de häng med brudseen :-)


8 juli

Hejhej! Jag har verkligen haft fullt upp sen i fredags då jag började jobba på western farm, är så grymt jävla stressigt där och slitsamt haha.. Men iallafall så på kvällen hade jag myskväll men Nuttis sååklart :-) i lördags efter ännu en tung & slitsam dag där jag blandannat jobbade över några timmar så for jag hem, senare på kvällen hängde jag med Julia & Natalie, vi gjorde inte nå alls bara tog de lugnt.

Igårkväll så hängde jag med min kusin, snackade lite skit & allt som vi brukar göra hehe ;-) sen drog jag vidare och hängdee på a secretplace ;-) och nu idag var de jobb först på farmen, sen på silentium. Nä hoaligen för att dubbeljobba, hann knappt andas för det vart så stressigt.
Nu ikväll fick jag lite besök som just har farit så nu ska jag slå på bb och tagga om inför en dag som ska startas med en joggingrunda + gym :-)
 
 

för den 30 augusti drar jag & natalie till ayia fucking napa!!!!!

 

5 juli

Godmorgon! Snart ska jag möta upp Emelie så ska vi cykla till westernfarm, börjar ju jobba där idag. Känns gode nice, så nu blir de dubbeljobb för min del :-)
Sen vid 5 ska jag & Natalie och fixa en sak, hehehehe men de uppdaterar jag er om senare!


för du är och hade inte vart nå utan mig

 

1 juli

Hejhej, vet inte riktigt va jag ska skriva. I helgen så har jag hängt med bäststina, hängt i Luleå för lite mamma&dotter tid, vart ute, åkt med Lina på älvsbycruising, träffat underbart folk osv.. Idag har jag hängt på stan med Julia & Lina, sen jobbat 16-21. Jobbar hela veckan, sen på fredag börjar jag på western farm så blir jobb till helgen med, fyfan känns tungt att jobba varje dag hela sommaren typ men till hösten drar jag förhoppningsvis till varmare breddgrader.
Nu ska jag sova och imorgon ska jag på gymmet tidigt på morgonen, även fast förkylningen jag haft i 1 månad inte är helt bra ännu, för nu äre dags att bränna fett!


RSS 2.0