-

 

26 juni

Hejhej! Den senaste tiden har de it hänt speciellt mycket intressant.
I förrgår hängde jag med Stina, vart bjuden på mat & sen snackade vi ba lite skit som vanligt, hehe.. På kvällen var de fllmhäng hos robert, sen mötte jag upp Natalie för en kvällsprommis.

Igår var det jobb och sen hängde jag med Lina, Julia och Emma, nu har ju min lilla lina tagit körkort så vi var lite överallt, avslutade det på hängbron för lite häng. Sen inatt var jag, Natalie, Erik & Erik i niemisel i nå fort och kollade runt.

Nu idag har jag & Alma legat och pressat på kvarnängen sen har jag jobbat 16-21. Är helt slut nu så ska försöka sova om det går för sig, har it gått dem senare veckorna att sova på nätterna.


Midsommar

Då var denna helg äntligen över, har hunnit med en massa saker ;b
I torsdags drog vi iallafall till gunnars, sen på kvällen drog vi till patrik där de vart party&bad, var väl treeeevligt. Sen i fredags åkte vi ut med hjulingarna, grilla och massa. Kvällen/natten var vi i åträsk&klingersel!


20 juni

Tänkte bara kika in & säga att jag lever :-) har precis vart och handlat med Natalie till helgen, börjar jobba på 20 min så ska börja kila nu typ, bara slänga ner det sista i väskan för sen drar vi mot skogen!
 
 

om du bara viste hur mycket du äcklar mig

bjuder på en låt som just nu går på repeat här hos mig, men nu ska jag dra iväg & tjänar lite pengar, ciao

Tell me what you want


Vill bara att du ska veta hur bra du är

Att du orkar stå ut med mina utbrott, mina problem och mina cp idéer jag kan få ibland, haha!


ääääääääääääääckel

 
 

-


When you ready


Identitet iskall


11 juni

Goddaagens! Inatt har jag inte sovit många timmar alls pga. min förkyldning som bara blir värre & värre. Vid 2 idag gick jag iallfall till jobbet, gjorde omprov eftersom jag inte klarade det igår. Men idag så gjorde jag det, skönt ;-)
Sen gick jag hem, vilade sen skulle jag ha fart ut till tg men då ringde Vanja & var helt själv på stan så gick och tog en fika med henne på oppe.
Vid 6 drog vi + Parre till björns, sen nu ikväll har vi och Tim & Richard vart på bio i Luleå och kikat på baksmällan 3, haha helt klart sevärd film! Nu tänkte jag slå på biggest loser finalen och sen försöka skrapa ihop mer än en timmes sömn iallafall..
 

Ensam är stark


10 juni

Åååhhhh fy va dålig jag är på uppdatera! Senaste tiden har jag festat med helt underbart folk och är så glad att jag lärt känna allt ja träffat, umgåtts en hel del med Natalie, sen även vart med Julia som jag inte träffat tidigare på jätte länge, nu vill jag bara bli frisk från min förkylning så jag kan börja träna igen så är allt som det ska :-)
Idag iaf började jag även jobba, hann även med en gofrulle eftersom jag började sent, nu ska jag kika på biggest loser sen sooova.


Jun. 07, 2013

Skolavslutningen var grym, hade kul & träffade sååå mycket folk :-)


sommarloooooooov


If this love only exists in my dreams, don't wake me up


arg tjej

Gårkvällen spenderades först hos Sandra med Vanja, Parre, Johan & Evelina. Såg taken 2 och bara tog de lugnt, sen knallade jag, Karro & Natalie till rönkan sen kvarnängen där det var nå folk. Men ah, var ju då ändå gode dött. Fan för två år sen när min kusin tog studenten, deras studentvecka var ju helt galen haha :-)
Kom hem vid 2 och kunde inte somna förens vid 5, sen vaknade jag bara efter 3 timmar med 39.7(!) graders feber och en hals som inte går att svälja med, jippiie är allt jag har & säga. Självklart kommer de nu såhär när det är skolavslutning imrn & massa annat skojsigt.
Men gick nyss och kollade och febern har då sjunkit litegrann nu så, ja blir väl sängläge hela dagen med massa vitaminer & film......

3 juni

Hej! Nu är jag hemma från stockholm, guuud så skönt att vara hemma i min egna säng. Men annars så hade man ju lixom kunna stanna föralltid haha. Vi har iallafall haft en grym vecka bestående av träning, mat, shopping, gröna lund & sola.
Hade en tanke att fota allt jag köpt men sen så ångra jag mig när jag insåg hur jobbigt det var att ta fram allt som jag så fint vikt in i min gaderob haha. Har väl lite bilder jag kan bjuda på men det får bli imorgon!
Nu har jag iallfall sommarlov, känns hur skönt som helst. Men dock första sommaren utan några som helst planer(?) men ajja det blir säkert bra.
Nu ska jag gå & ta något att äta sen ringa nån kompis kanske, ne juste jag har inga hihihii haha åh vilket offer jag är :ppP
 
 
 

Back+trapp intervaller


RSS 2.0