Om du känner dig ensam, öppna dig då

Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå
 
 
 
 

27 juni

Asså jag känner att uppdateringen som inte är nå bra haha..
Men i förrgår var jag i Luleå och shoppade hela dagen, fick med mig hem lite fint till garderoben(a) har ju 9 st nu plus ett stort golv ;-) Haha nämen...Kläderna ryms ändå inte
Igår var vi även och bowlade, jag, Rickard, Fredde & Alma! Första gången jag körde utan rännor, haha gick ju fan lite bra ändå hahhahah
 
Sen annars har jag  vart med massa olika folk, Julia, Alma, Robin, Robert, Fredde, Tommy, Rickard osv
Har hunnit med de årliga snöskoter körandet på vatten.Ja livet rullar på, idag har jag jobbat sen fort iväg och göra ett nytt pass. Imorgon kommer mina älskade skor, om dom inte passar nu vet jag inte vad jag gör.. Menvafan har inte så mkt intressant att skriva. Adjööööööö

27 juni

Ligger i Rickards säng just nu och har gjort det heela morgonen. Han är och jobbar, men snart ska jag ta mig en promenad till stan där jag ska hämta ut nå paket på posten osv.. Får se vad som händer ikväll, men hoppas på nå roligt eftersom imrn börjar min sista jobbvecka så jobbar till på söndag. Sen kan jag också njuta av lite sommarlov ;-)

För nu är resten upp till dig min vän


Midsommarafton osv

Hann inte blogga nå mera.
Men i torsdags så for jag ju till Paulina med Alma & Natalie och myste på. Åhh Paulina hade gjort så fint med god mat och dryck hehehe. Sen spelade vi kubb och såg film osv. Kom hem vid halv 1 ungefär!

I fredags så for vi upp till rörbäck, och gud vilket himla fint midsommarväder!! :D
Så la mig och solade ett tag när vi kom dit, spelade kubb, basket haha bara roade oss ute i solen. Sen gick vi över till stugan brevid ungefär och där var hela Rickard släkt typ, så var verkligen fullt haha. Men är så trevligt att träffa alla dom eftersom dom står mig så nära nu efter dom hära 3 åren :-)
Vi åt middag, spelade kubb, pratade om allt, dansa, fikade osv.
Sen igår vaknade vi rätt tidigt då gick jag och la mig i solen nån timma, sen gick vi  ner till havet fiskade & passade på att sola lite mera på bryggan hehe.
For hem vid 4 och senare var vi med Andre & Natalie. Var till heden en sväng sen bara snurra vi runt typ!
Nu hade jag tänkt gå och hämta kameran som jag tyvärr knappt användt nå eftersom jag glömt att jag hade med mig den..

LOVE

Dessa skönheter är påväg hem till mig nu, såååå jävla lyckliiiiig tjej hära!!!

21 juni

Tjaaaaa! Igår gjorde jag typ inget alls, jobbade typ haha. Vi bowlade, var i smörblomman & spelade minigolf typ. Så var inte jobbigt alls. Men nu är jag ledig tills onsdag, då äre bara 4 dagar kvar av mitt sommarjobb. Och måste bara säga att de här är dom mest lättförtjänsta (eller hur fan de nu stavas) pengarna i hela mitt liv haha :D
Nu väntar jag på Lina, vi ska gå ut på en långpromenix och kvällen ska jag tillbringa med mina bruudz (Natalie, Paulina & Alma) Vi ska grilla och spela kubb osv, kommer bli suuper mysigt och jag har saknat dom as mkt så!
Ska sätta kameran på laddning och ta med den också.
 
Om de nu blir så att jag inte skriver mera så har jag bestämt mig för att toffla över midsommar hah ;-) Nämen imorgon så åker jag till Rickards stuga och spenderar midsommar dära med hans släkt. Kommer säkert bli jätte mysigt.

NYTT

Hahahaa asså jag måste ba få skriva det, men asså jag är så jävla irriterad. Allt är nytt, blogg.se är nytt nu och jag fattar nästan inget haha. Sen är jag ju så cool och använder msn fortfarande, och de fattar jag verkligen inget av. Fan va arg jag blir varför ska man göra massa nytt haah...

19 juni

Hallåhallåå! Började jobbdagen på nordpoolen, var dära och badade med småbarnen :-) Det gick faktiskt väldigt bra, de trodde jag inte det skulle göra haha..
Sen for jag hem så kom Lina hit, då for vi till Joel. Tim var även dära också så hängde vi dära nån timme, ikväll har vi iallafall spelat basket. Oskar var med då också, var på korpen ganska många timmar sen nu ikv har vi vart hos Joel och bara tagit det lugnt.

Blbalblbla

Mitt alarm ringer halv 8. Alltså på mindre än fem timmar, det är fan omöjligt att sova. Det är för varmt, för kallt, jag är törstig, jag är kissnödig,  täcket är korvigt, blalballabla you name it. Har sett två filmer nu ska slå på min tredje nu och ge john blund en sista chans, annars blir de att vaka.
Förövrigt om någon bryr sig så är de skitdimmigt ute just nu haha, åååhh hejdååååååååååå :ppp


Jag har fuckat upp igen


..jag har ingen kontroll


Samma knas som igår bror

Ikväll stod Project x på listan, trodde filmen skulle vara bra. Eller ja, iallafall bättre!
Den var bara överdriven osv, nää ingen film som jag rekomenderar. Imorgon börjar jag klockan 9, först ett handbollspass sen minigolf, fotbollspass & sen fri lek. Det blir nog bra för småbarneen mina :-)

17 juni

Hej! Har inte orkat blogga nå tidigare, men i lördags for vi (jag, Rickard, Johan, Alma & Lina) till Råneå och kollade läget osv. När vi var dära bestämde vi oss för att dra till kalix eftersom de var cruising dära. Vi hann precis dit sen blev de kaos blablabla med aina, haha..

Igår så jobbade jag på travet i vip tältet, vart ganska långtråkigt efter ett tag men de gick bra. Sen for jag ut en sväng på kvällen också, men de var skit tråkigt ute :-)

Idag började handbollsskolan, så har lekt lekar med småbarn heeeeeela dagen. Min hjärna är död och har sovit sen jag slutade, ska iaf hoppa in i duschen nu och förhoppningsvis vaknar jag till då, men vet inte haha. Kanske skriver senare om jag ids, har tyvärr inga bilder heller att bjuda på. Men om ni börjar följa min instagram: ssaralantz där får ni se mkt mer bilder än hära

Payphone

Goddaaag! Igår jobbade jag från halv 4 till 5 typ. Så var jag med Rickard hela kvällen igår, vi var på endel olika ställen. Först i heden, sen stan, sen kläppen ett tag med nå folk :-)
Vaknade vid halv 2 idag, hoppade in i duschen sen har jag bara legat hära i sängen och nu funderar jag på att kliva upp och klä på mig & fixa mig typ. Får se vad som händer ikväll, ska ringa Lina eller Cortis nu och se hur om dom har styrt nå planer, hehe skriver kanske sen

14 juni

Imorse jobbade jag typ 20 min, så slutade 20 över tio typ. Haha värt? Ehja för får betalt fram till 4 :-)

Sen for jag och väckte Karro, var dära ett tag. Sen for vi till stallet där Vanja & Sofia jobbar så höll dom sällskap ett tag sen fixa hon nå med hennes hooorse hah. Ikväll har vi iallfall vart i svartbäcken en sväng med härligt folk sen vidare till skogså, myys på hög nivå!!
Kom hem förr nå tag sen, har vart på kläppen med nå fok, haha men jaja
Imorgon börjar jag halv 4, så ska kolla runt lite nu sen sova =)
Godnatt

Top of the world

For ut med Rickard, så drog vi till Fredrik A. Satt dära ett tag och tog de lugnt osv, sen for vi till godisarenan osv. Ja muppfredde då, så går han in och köper ett par "spindel-linser" haha för 406 kr!!!

Ikväll har jag iaf vart och fiskat ett tag med Alma, Rickard, Fredde, Robert & Ludde. Lina & Fredde kom typ efter ett tag men då drog vi typ. Jag var faktiskt den ända som fick fisk, två aborrar ;)
Kom hem nyss typ så hoppade in i duschen då. Nu ska jag slå på hitta nemo, godnatt


12 juni


Puhh, är helt slut haha! Imorse när alarmet ringde klockan 9 tänkte jag ungefär "fan va skönt att vara uppe i tid, 1 och en halv timme kvar tills man börjar" Så jag låg i sängen till ca kvart över 9, sen ba nämen dra åt helvete nu har jag tänkt helt jävla fel för jag visste att jag började halv 10, men jag tänkte att de var 10.30. Så då fick jag springa iväg till garnis, sen har jag städat den dära jääävla vägen fram till heden. Och jag var helt slut när de var klart så då for jag hem sen, för vi slutade efter det. Somnade såklart, nu ska jag ut ett tag. Försöka bli lite piggare, hejdå

Stay with me

Ikväll har jag & fiskat med Rickard, Johan, Fredde & Alma. Eller jag fiskade inte men ändå haha, sen for vi ut och snurra. Jag & Rickard avrundade kvällen med en film hos mig, irene huss - glasdjävulen. Har sett den för as länge sen men kom knappt ihåg. Så har ni inte sett den, se den!!
Taggar att städa den dära jäääävla långa vägen imrn, not. Ska slå på en till film nu, godnatt eller nå

11 juni

Vaknade vid ett. Låg kvar i sängen allt för länge sen fick jag stressa mig upp och ta en promenix till jobbet. Började inte förens halv 4 så de var typ chill. Vi planerade ihop schemat för hur de ska se ut. (Jobbar på handbollskola) Fast vi ska ju även göra annat än att ha handboll, för den börjar på söndag och slutar på onsdag. Imorgon ska vi samlas halv 10 vid garnis och städa vägen hela vägen fram till hedenkiosken. Känns ju inte så jävla roligt men jaja cash is king... Skriver kanske sen, puss


BILDBOMB! Skolavslutning, Lagfest, Studenten osv



























10 juni

heeeeeellllloow estland!!!!

Haha det känns som jag inte bloggat på as länge och har skit mycket att skriva, haha :-)
For iallafall på skolavslutningen för mamma hittade linnet jag letat efter att ha rivit ut typ alla mina kläder. Skolavslutningen var jätte fin & tack till alla som kom och kollade osv + roserna :-)
Sen bar de av och kollade på min älskade Rickard som tog studenten, så fin han var!!!!!
Kvällen började iallfall hemma hos Julia med hon, Alma, Natalie, Julia, Natalie & Lina. Vi hade så jävla kul, har saknat att umgås med alla. Sen for vi ut till stan, där hängde vi med massa andra folk osv. Kvällen slutade iallafall på fest hos Andy sen drog jag & Rickard hem eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Lördag: For och jobbade vid norrigården på marknaden, målade ansiktsmålning på ungarna. Sen for jag på max med Alma & mamma. Jag som har varit vegetarian i 3 år ska alltså sluta med det nu! Inte så jälva lätt men ja :-)
Sen var de bara hem och fixa sig, sen drog jag iväg till gruvberget för lagfest!! Fyfan så jävla roligt vi hade, dansade till benen höll på vika sig, sjöng så rösten försvann.

Idag då, när jag vaknade var jag ganska så sliten haha, men inte så konstigt ;-) Men var bara hoppa in i duschen, sen var de firande hemma hos Rickard för studenten osv. Mycket gofika och träffa allt folk, sen nu ikväll har vi vart ut en sväng osv. Men nu är jag hemma för börjar ju sommarjobba imorgon.
 
Haha alla kanske inte orkat läsa ända hit eftersom de knappt står nå intressant, men jag tänkte lägga ut massa bilder. Det är garanterat roligare än att läsa, pusssss & tack till alla som gjort den hära helgen perfekt ♥


Sad girl

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! Ligger i min jävla säng och gråter just nu, jag har ingenting att ha på mig imrn och jag går ut 9an?!!? WOHOOOOOOOOOO DRA ÅT HELVETE SÅ JÄVLA LEEEEEEEEEEEEESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

tråkiiiiiiiiiiiigt

Namn: sara hanna linnea lantz
Piercingar: öronen, läppen, tungan & ögonbrynet
Tatueringar: ingen
Längd: 172
Skostorlek: 39.
Hårfärg: blond
Fräknar: nej
Motto: en kan inte göra allt, men alla kan göra något. eller typ nåsånt, haha nä it fan vet jag.

Kär? aaaaa
Önskar du att du bodde någon annan stans? hm, ja hemskt ofta faktiskt. men de är ju som en sak som gör att jag bor kvar i den hära staden
Tänker du på självmord? njae
Tycker du att du är attraktiv? vad betyder de
Dricker du? klart? de gör ju alla annars hade man ju it överlevt :D
Använder du droger? inte de inte
Röker du? nej, lr kan göra det om de är fest eller nångång när jag är ledsen
Vilket schampo använder du? garnier
Vilken parfym använder du? olika
Vad är du rädd för? att bli ensam, disktrasor, spindlar, ormar ja de är en jävla massa
Gillar du att tvätta? vet it hur man gör så ingen aning
Gillar du berg och dalbanor? jaoop

Senaste...
Filmen du hyrde
? minns inte
Filmen du köpte? oj, haha de mst ju ha vart en jävla massa år sen.. minns inte
Låten du hörde: erik hassle - stay
Låten du laddade ner? ^
Personen du ringde? rickard
Personen som ringde dig? julia, fast märkte inget då =)
TV-program du såg? nå om krokodiler typ aahahah
Person du tänkte på? ett jävla fetto, äckel, hora

För eller emot...
Långdistansförhållanden? för
Utnyttja någon? emot.
Självmord? emot
Ungdomar som röker? - det är ju som sitt eget val men de är ju synd :D
Använda droger? emot!
Sex före äktenskapet? för
Köra onyktert? emot!!
Förhållanden? för

Favorit...
Låt: många
Sak att göra: hmm, umgås med mina kompisar
Sport: handboll
Dryck: redbull eller festis
Kläder: mjukisar är ju skönast haha
Film: kollar aldrig på film nästan
Bil: epan<3<3 haha nämen 124a
Serie: anna phil

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
? yeees
Gråtit över en flicka? aaaa
Ljugit för någon? jeo
Varit i slagsmål? mja typ haha
Blivit arresterad? aa
Träffat någon från internet IRL? jaaaaaaaaa

Antal...
Gånger du vart kär
? typ 2
Gånger ditt hjärta brustit? allt för många
Hjärtan brustet på grund av dig? haha it vetja
Tjejer du kysst? haah vet inte
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? typ dom i min klass + handbollslaget
Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet faktiskt inte, men många iaf

Pålägg som gäller: gurka
Dagens dryck: festis

Senaste...
boken du läste? ja vadfan hette den, nån bok i skolan typ ulrik
Personen du fick e-mail av? ingen aning haha så jävla överfullt dära
Personen du fick brev av? tingsrätten
Personen du fick sms av? juliaa
Gången hela din familj åt middag tillsammans? eh, jag & mamma åt senast middag idag haha
Saken du köpte? köpte & köpte.. jag solade solarium sist när jag gjorde nå för mina pengar

Vad har du gjort idag? chillat aaall day
Var det kul? njae
Brukar du svära mycket? ganska
När stiger du upp på morgonen? när de är skola typ 8, annars när jag vaknar
Gillar du att slåss? nja vet it. lr ja om folk behöver en jävla smäll klart dom ska få de då haha
Vad har du på dig? troser
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad är du allergisk mot? pollen, tomat, mint
Var har du ont? ingenstans
Använder du hårspray? ibland
Kan du stå på händer? om jag står mot en vägg ahahah
Håkan Hellström eller The Ark? håkan
Salt eller socker? beror väl på vad de är till haha :b
Gillar du ketchup? aa, fast kan typ inte äta de
Är du glad nu? nja
Var du glad igår? om jag var haha
Vad dansar du till? musik?
Stockholm är...? sveriges huvudstad
Göteborg är... ? fint
Kan du sjunga? om jag kan, ,de är bara fråga alma
Spaghetti eller makaroner? makaroner
Land du vill besöka? en jävla massa, men kanske typ usa? om de nu är ett land

IF I WAS THE MOST BEAUTIFUL PERSON TO YOU, YOU WOULD TELL ME


Järpen

Fyfan vilken jävla natt asså, har sovit typ högst två timmar.. Jaja men när mamma hämtade oss typ aas jävla tidigt så fick ju såklart punka på vägen hem osv. Jaja sen for & Alma typ och sov, har även hunnit släpa iväg oss till solariumet sen gick jag hem typ. Eller ja vi köpte hårfärg till hennes hår före, men mår så jävla illa och ba blä just nu. Skulle egentligen vara med hon & Julia men vi får helt enkelt ta de en annan dag. Nu ska jag ställa mig i duschen, äta nå sen kanske man är människa igen.


Mot skoogen

Sitter hos Alma just nu, vi har precis kommit från solariumet. Nu ska vi cykla iväg mot coop handla nå jävla käk så man överlever en natt i skogen ;-)
Alma funderar på att krigsmåla sig eftersom att hon är rädd att de ska komma nån möödare eller björn osv, bra vi syns imrn om vi överlever

Irriterad



Om de nu skulle på dåligt väder på fredag blir jag fan irriterad :(
Sen på från måndag har dom lovat bra väder, och de är ju självklart när man börjar jobba då. Haha åh så sur jag är just nu



Idag kom jag till skolan i tid!! Duktig som man är, men nae då visar de sig att jag hade lika gärna kunna ta sovmorgon till halv 10, hade lektion i typ en halvtimma sen inga mer lektioner. Vid 12 typ gick klassen på rönkan så köpte vi alla glass.
Sen har jag spenderat alldeles för jävla mycket pengar idag på stan också, men nu är allt klart inför skolavslutningen typ. Bara sola lite solaruim också haha :-)

Ikväll så ska min klass vara i skogen typ haaha, vi ska väl spela massa spel, grilla & bara mysa på. Tror fan vi skulle tälta dära också? Haha ajja jag fattar ingenting, hejdå

Helgen

Har ju som inte bloggat på hela helgen, men i fredags var jag med Fredde, Lina, Alma, Fredde typ. Sen var ju vi också med massa andra osv, vi var ute hela kvällen överallt typ. Snurrade runt osv, kom väl hem vid typ 2.
I lördags vare älvsbycruising, åkte dit med Rickard, Alma & Natalie. Vi hade då jääävligt roligt kan jag ju säga haha. Dansade, sjöng & ba spårade :D
Sen for jag & Rickard typ mitt ut i jävla skogen där de skulle vara fest haha, men var ju typ 6 pers där haha. Så vi vände typ lika fort, kom typ hem 4.
BLALBLBAL fan va tråkigt de är att skriva vad man gjort osv.
Igår var typ chill dag, gjorde nästan iingenting. Var te luleå en sväng, kollade på nån 124a, åkte färja osv haha.

Idag på skolan gjorde vi ingenting, men så är de väl alltid såhär innan avslutningen. Sen gick jag och Alma & solade, vart 22 minuter. Fasiken så skööönt, sen gick vi till henne & chillaaaa. Nu har jag just ätit sallad och funderar på vad denna kväll har att erbjuda.

Har förresten inga bilder heller vilket är jävligt trist eftersom jag glömde kameran hemma och min mobil fotar ju inte så jävla bra bilder haha ;-)


1 juni




RSS 2.0