Opps

Haha ops.. Förlåt att jag inte har bloggat något, men jag har inte suttit vid datan något dom hära dagarna. Vart med Lina dom hära dagarna typ, eller ja vi har ju vart massa andra också. Igår var vi iaf med Fanny, hahah fyfan vad de spårade! Men jag älskar er ändå ;-)

Ja jag har helt enkelt haft svin roligt dom hära dagarna. Om nån timme åker jag till Danmark med mitt underbara fotbollslag och kommer inte kunna blogga något förens jag kommer hem, och det är nästa måndag! Jag får helt enkelt skriva då. För nu ska jag packa de sista osv, ni får hade braa!


Tänker aldrig mer komma ner

Godkväll! Träningen gick bra, sen for jag till Stina och duschade pratade lite med hon. Sen for jag med pappa till R och så titta han på hans bil för han kanske ska köpa den för att ta nå delar sen skrota den :-) Var med Lina & Karro. Vi gjorde inte så mycket typ, for till My ett tag osv.. Ingen aning om vad jag ska göra nu eftersom jag har vänt på dygnen så mycket äre omöjligt att sova nu!

Pusssssss


Jag dissar privatsamtal

Goddag! Lina skulle inte komma nu så jag gick på stan med mamma, köpte byxor & underkläder typ. Nu ska jag ta mig något och äta pappa är hära på en halvtimma då blire åka & övningsköra med caben (h) Sen träning, efter den ska jag vara med Lina iaf om hon nu inte tofflar då också. Haha men skriver ikv/inatt :D


Gungar fram


så jävla grym!
Godmorgon iaf! Ska väl snart gå och ta nå frulle, Lina skulle komma hit på nån timma vet inte vad vi ska göra men ah. Funderar på att fara ut och övningsköra nu tills hon kommer men vi ser ju..  Ikväll är de iaf träning som de är imrn, onsdag & torsdag också. För till helgen åker jag till danmark för att lira lite fotboooll! ;-)

Du gör mig så förvirrad

Ena stunden kan du ringa och säga att du vill träffa mig osv.. Allt går jätte bra osv, men är de bara när de passar dej? Sen skiter du i mig och låtsas som jag inte finns, ÅHH! De hära gör mig galen, vill bara träffa dej och snacka med dej så jag fan kan släppa dej sen om det är de du vill. Så jävla många frågor utan svar
Du vet vad jag vill men skitsamma.


Ett försök till

Nä nu jävlar ska jag göra mig ett till försök till att blogga.
Fast dock lovar jag inte den bästa uppdateringen för jag har sommarlov och försöker att vara ute så mycket som möjligt! :-)

Igår var jag iaf med My, Julia, Fanny & Lina. Vi var vid hängbron nån timma och typ chillade, sen for jag, F & L till stan en snabbis träffade någon Alexander & Johan? Sen for vi till my var dära ett tag. Fast jag och L drog typ ganska snabbt, for till Andre så var Johan & Fredrik dära också. For ut och var med några andra, var typ i brännberg, bergträsk osv.. Jaja men kbry
Idag vaknade jag av att L kom hit och skulle väcka mig, men hon somnade bredvid mig ist sen vaknade vi och for till max med Andre & Fredrik. Ja osvosavv... Sen for jag & L till Fanny så kom Karro också! Men nu ska jag fixa mig lite för ska ut nu igen typ, om jag sitter vid datan nå mera bloggar jag sen!


RSS 2.0