30 november

jag ger upp allt nu, jag orkar inge mera

Du var den bästa

Har inte något att blogga om, så bjuder på en jävligt fager bild på mig & Lina sen nått år tillbaka
 
 
 
 
 
 
 

27 november

Ligger just nu i sängen och störtlipar och Rickard ligger och skrattar åt mig.. Har ju har höften åt helvete förstörd och åkte på rehab träning med den i 7 veckor. Nu har jag precis fått träna handboll för första gången på en månad, och vafan händer då? Jo knät far åt helvete åååhh.. Fan satan jävlar så ont de gör... Känner att livet är på botten, det var allt för mig............

Feel this moment


26 november

Godmorgon alla morgonpigga! Sitter just nu på engelskan med Alma och har en väldigt vacker syn framför oss, haha...
 
I helgen har jag inte gjort så mycket låg hemma hela kvällen osv, sen i lördags gjorde jag inget på hela dagen. Sen på kvällen nångång gick jag & Alma till Emma och Tommys lägenhet, fin var den :-) Sen var även Lina & Fredrik dära också.. Var dära till 1 typ sen promenera jag hem.
Igår var jag med Rickard och Johan ett tag, vi gjorde inte så mycket bara tog de lugnt. Har sovit så jävla dåligt inatt så är helt döööd idag, menmen nu ska jag typ gå ut och leka i snön eller nå hejdå

öronorgasm


24 november

Exakt en månad kvar till julafton idag!!
 
Idag har jag hunnit med & spela en handbollsmatch sen vart ute och övningskört i någon timme. Sen ikväll lät de som att jag skulle vara med Natalie & Paulina.
Har inte så mycket att skriva, ska mysa med älskligs kissemisse ett tag nu, ciaaaaaao

sju sorger

du har tagit all min energi, du har tagit min lycka, du har tagit mina andetag.
 
klart jag bryr mig, jag blir ledsen när du inte säger att jag bryr mig. men när brydde du dig sist? de var för länge sen, så länge sen.
jag har inte orken till att bry mig längre.. ingenting kan ändå bli sämre, absolut ingenting
 

22 november

Hello bloggen! Har kommit hem från sensia för nå tag sen & ska snart hoppa in i duschen.. Sen ikväll blire att ligga i sängen som vanligt och inte göra nå. Imorgon på morgonen blir de vårdcentralen lämna ännu mer prover. Sen till skolan och lida, soooom vanligt haha ;p
 
 

Ni kunde hjälpa mig, men det har gått för långt


HAhaha oj bloggar från telen så kan inte ändra men ska stå vc och inte cx på förra inlägget! :) bjuder iaf på en bild på mig och min snuffis


21 november

Hejarn bloggen! Sitter på någon värdelös lektion just nu, har vart på cx tidigare och fått ett väldigt tråkigt besked.. Menmen sen tog ja massa prover osv... Ikväll blir de spinning sen sova om de går.


Blir äcklad av mig själv

"godmorgon" Har sovit sen 16.00, fan bra jobbat Sara!!!!!!!!!!! Och nu mår jag illa som jag vet inte vad, känns som jag kommer gå sönder i tusen delar innifrån. Har inte heller hunnit gymma, BRA SARA!!!!!!!!!!!
Fan också, ja vad har jag mer att skriva. Livet är så jävla grymt så.. Funderar på att göra min blogg privat, känns inte som om alla bör läsa den längre..
 
så jävla äcklig man är

Muuummms


Bild från haloween


Ångesten är hära igen


Go hard or go home

Tjenixen bloggen! Eller ja vafan de är typ hära jag skriver när jag är ledsen eller nå för har ingen att prata med så går typ ut med allt här. men de skiter jag fan i, ert val som läser :):)

Idag var de skola som vanligt, och sen for jag på sensia med bästaste Marcus så körde vi ett rejält jävla konditinspass. Nu ska jag få i mig nå i magen sen blir det tillbaka till mitt andra hem (sensia) och köra ett ryggpass med Linn. Sen handbollspass, haha fan va kul de måste vara att läsa mig blogg asså?!!?!
Fattar inte att ni 60 pers som läser min blogg ids..
Men ni kan ju alltid kommentera eller nå om det är nå speciellt ni vill att jag bloggar om!
 
 

HOE


jävla idioter, era jävla egoister

hoppas rätt jävla personer tar åt sig!!! ni får mig att få så jävla dåligt, allt är ert jävla fel!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
fyfan va jag ångrar att jag tog med dig, för nu är de ni två. ingen av er kan förstå hur jävla ont det gör!! ni verkar ju vara helt jävla blinda som fan inte kan se hur ni behandlar mig!!!!!!!!!!!

Varje steg jag tar, varje andetag


Aldrig mått såhär

Så jävla less på livet!!! Ledsen på morgonen, ledsen på dagen, ledsen på eftermiddagen, ledsen på kvällen, ledsen på nätterna.

Ger upp hoppet om att livet kommer bli bra nånsin


trååk

                                                                               PERSONLIGT

Namn: Sara

Födelsedag: 12 februari

Ögonfärg: blå

Hårfärg: blond

Längd: 172

Högerhänt/vänsterhänt: höger

Stjärntecken: vattuman

Är dina föräldrar skilda: ja

Rädslor: att förlora någon i min familj/släkt/vänner

 

FAVORIT

Färg: typ svart

Sport: handboll

Glass: typ oreo

Godis: choklad

Affär: gina tricot, bikbok typ

Nummer: 11,12

Årstid: sommar

 

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: jag är

Rymt hemifrån: jått

Sovit utomhus: ja

Spytt i skolan: aa

Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: finns mycket

Ätit sushi: jo

Ångrat något: aa

Haft en crush i din lärare: hah nae

 

DU

Trivs i din familj: jå

Trivs i din klass: inte de minsta lilla

Är nöjd med ditt utseende: nae

Har bra betyg: dom funkar

Gillar nån just nu: jo

Har syskon: jo, 2 st


THIS OR THAT

Starbucks / Espresso House

Glass / Tårta

Shoppa / fika

Bada / sola

Sverige / USA

Havet / Pool

En bästa vän / 2 vänner

Blogg / Instagram

Kaffe / Te

Smsa / Prata telefon

Vit / Mörk / Mjölk choklad

Cola / Fanta exotic


Två bilder på hur jag ser ut idag


Rolig engelska lektion


Ny telefon

For på sensia och körde kondition & rehab, sen hittade jag Ebba & Vilma så hakade på dom på cx, fasiken vad tungt det var men skönt! :-)
Nu har mamma kommit hem och med sig hade hon en iphone 4s, bodybutter & en mössa.
 

så underbar låt

 

myshelg med hjärtis

I fredags så orkade jag verkligen inte vara på skolan, så drog & tränade med Karro. Sen gick jag hem & duschade, for till luleå med rickard & rickard. Sedan for jag och hjärtis hem till mig och såg dom två nya johan falk filmerna.
Sen igår när vi vaknade for vi på badhuset, sen och handlade så gjorde vi mysmiddag. Sen låg vi i sängen heeela kvällen, såg massa filmer.
Idag kommer mamma hem, äntligen!! :D Ska iaf snart och träna, hade bara vela få med mig någon men verkar inte gå så bra haha, men sen ska jag hem & städa lite om jag ids..
 
Har ångest över att det är måndag imorgon, det betyder att 4 jobbiga prov väntar den hära veckan...

-


jag orkar inte ens försöka längre, det har gått för lång tid

ensam, sårad & glömd

8 november

Hello! Finns inte så mycket jag har & skriva det är därför uppdateringen inte är så bra längre, mina dagar ser ungefär ut likadana varenda dag. Skola, gymmet, hem typ.
Sen har/är den hära tiden för mig en av dom jobbigaste nånsins, mår så jävla dåligt hela tiden. Finns inte en sekund då jag känner att nått är bra, vilket är jävligt trist men vänner sviker gång på gång.. Det finns nog inte så mycket att göra åt hur det är just nu, har gett upp det mesta
 
 

-


6 november

Igår efter skolan drog jag till sensia, sen for jag till min kusin där den som sagt bjöds på tacos. Satan så gott det var, så man tackar så mycket :-)
Drog sen vidare till svea till David med Karro & Danne. Var där nån timme sen gick jag & Karro hem till mig och däckade, eller ja man hann ju även med att få gardinstången i huvudet haha åh..
 
Imorse var jag och karro grymt jävla duktiga, klockan 07.00 var vi på sensia och körde ett konditionspass. Efter det träffade jag min sjukgymanst som vanligt och fick rehab övningar. Sen var de bara knata iväg till skolan, idrott & hälsa sen slutade vi.. Nu ligger jag hära i sängen med Karro och ska gå till coop och handla lite mat, sen kommer Paulina nog också hit
 
 

4 oktober

Igår låg jag & deppade heela dagen i sängen, sen ringde Karro mig och bad mig komma till Becka där hon & Kicki också var. Så gjorde det och tur var väl det annars hade jag nog gått under jorden haha.. :-)
Vi gjorde väl inte så mycket, spelade lite spel & hade de jävligt trevligt. Sen skjutade Daniel hem mig så kom Rickard hit och sov, idag har jag & hjärtis bara legat i sängen och sovit, sett film efter film. Gjorde oss lite middag sen, såg en till film sen solsidan och efter den traskade han hem. Så då hoppade jag in i duschen och har just sett klart beck filmen.
Haha jävligt lugn söndag med andra ord..
 
Mamma åker iväg till sthlm/västerås & alla ställen hon nu skulle till. Så är hemma själv en vecka nu, haha hur fan ska jag klara mig är ju då frågan? ;-) Som tur var iaf så skulle min kära kusin bjuda mig på tacos imorgon.
 
Nu känner jag att jag bara skriver ointressanta saker, men vill inte sova. För det innebär att tusen tankar kommer upp i skallen, och det ids jag inte så ska sitta vid datan nu tills jag bokstavligttalat däckar.

-

Hur fan kan jag gå på dina lögner, på lögner, på lögner efter varann? Kanske är det för du är den ända jag nånsin älskat såhär mycket.
 

-

Jag orkar inte längre, jag gör verkligen inte det.
 

Helt jävla slut

Jag vet inte vars jag ska börja, jag vet inte vad jag ska skriva, hela jag är helt jävla tom. Jag är så jävla ensam, irriterad & sårad. Fan alla kan ju fan dra åt helvete, de skulle ju ända inte märkas. Man får hela tiden höra, jag finns ju här BLBALBLABL jag är så jävla less på all jävla bullshit!!!! Det finns inte en enda jävla människa som är äkta, jag vet fan inte vad jag gjort för att förtjäna det hära äckliga jävla pisslivet,GGAAHH!!!!! Skulle bara kunna ställa mig ut och skrika, hur fan kan ni behandla mig såhär? Ser ni inte vafan ni håller på med?!?!? Nej jag förstod det!
Så jävla ensam och svag, jag klarar fan inte de längre. Fan kan inte bara det hära jävla livet ta slut snart så man slipper lida, finns ingenting som är bra med det. Absolut ingenting
 

2 november

Hallå i skogen! Inatt sov jag hos Karro om ni undrar haha, igårkväll gjorde vi inte så mycket. Var med Kicki & spela nå spel..
Imorse ringde alarmet så var bara hoppa upp och fara och fixa med epan, högtryckstvätta den & tvätta och massa annat. Sen for jag & Karro till sensia och körde ett grymt konditionspass, sen lyxade jag till det med lunch på oregano. Halv 2 skulle jag till sjukgymnasten (som vanligt) haha är där varenda dag och ska dit varenda dag fram till nästa fredag, värt ;-)....
När jag vart klar där så hade jag inte nå bättre för mig än att träna igen, så spinning & pumpade lite ben stod på listan.
Nu ska jag hoppa in i duschen & sen vänta på bättre tider.
 
19.000 om det är någon som känner sig sugen på att köpa ;-) haha fan va jag kommer sakna dig älskling

True


1 november

Godmorgon!
Jag har vaknat för nå tag sen, druckit lite varma koppen till frukost. Haha fyfan så jävla gott de är.
Nu ska jag iallafall dra på mig träningskläderna och sticka iväg till sensia för att göra nå bra av den hära dagen. Min blogg suger och jag tappar typ 10 läsare per dag, haha men helt seriöst så finns det inte så mycket att skriva? Mitt liv är så enformigt, dock börjar jag bli jävligt less på det men finns ju inte så mycket att göra åt saken..
 

RSS 2.0