Update från Stockholm


29 maj

Livet leker & allt känns bra, nästan iallafall haha ;-)
Idag har vi vart i upplandsväsby sedan i Barkaby på Stockholm outlet. Har hittils ändå lyckats hitta väldigt mycket fint för bra priser. Imorgon ska vi fara till Uppsala tror jag, eller om det var Kista. Men blir hursomhelst nog jätte bra!
 
Finns kanske någon som undrar vars vi bor nu när vi är här, vi bor hos min syster & hennes man och deras 2 underbara dottrar som jag stolt är moster åt.

27 maj

Äntligen är den här dagen här!! Hade skola 10-11 sen hem och packa ihop de sista, umgicks med bästa Karro sen vid 3 började vi rulla mot kallax, nu ikväll har jag och Natalie inte gjort speciellt mycket bara tagit det lugnt, vart på donken en sväng osånt.
Just nu ligger vi i sängen och taggar morgondagen som består av shooppppiiing såklart, så vid halv 11 rullar vi in mot city. Godnatt :-)


Helgen


23 maj

Igår så drog jag från skolan för kände att ja ba inte orkade va kvar, en massa gorm osv..
Så jag och min saknade Karro cyklade till stallet, var där nån timme och jag stekte i solen. Sen for vi till mig & åt lite mellis. Klockan 16.50 drog jag på spinning & bodypump, skööönt men har träningsvärk i hela armarna idag haha.. Sen gick jag hem duschade & åt, sen cyklade jag och Natalie ut och köpte lite frukt och satte oss o njöt av kvällssolen.
Idag vet jag it riktigt vad jag ska göra, måste plugga vård. Blöööö, men på måndag så åker jag & Natalie till Stockholm. Hade inte kunnat komma mer lämpligt än nu.


21 maj

Solen skiner & det är aaas varmt ute! :-)
Idag har jag gjort 3 stycken nationella, kan säga att de tog fan på krafterna. Men tog mig ändå till gymmet och en långprommis med Natalie & Zäta, fyfan så jag älskar svensk sommar även om den inte är nå lång haha. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ut på äventyr, hejsvejs


-


19 maj

Jag har inte suttit vid datorn nånting alls, däröfr har jag inte kunnat ta mig tid & blogga.
I fredags när skolan slutade så.... (?) kommer inte ihåg vad jag gjorde. Jo juste gick på stan med Natalie för att försöka hitta nå kläder till kvällen men gick inge vidare haha.. Så åt vi grillat i byn och umgicks där, så det var riktigt trevligt faktiskt :-)
Sen for vi på någon förfest på erikslund, men var skittråkigt så vi for ut och åkte bil med nå folk istället. Spårad & rolig kväll, vi hann med & få böter och lite allt möjligt haha.
 
Igår så hände det inte mycket alls faktiskt, var en sväng till Rörbäck och kollade läget.
Och idag när jag vaknade så cyklade jag & Natalie till alder för att ligga där och steka, har vart helt underbart väder. Tänk om det alltid var såhär :D sen cyklade vi bara runt.
Sen nu ikväll har vi haft skiiiiiiiiiiiiiiiiiittråkigt tills att Alma & Fredrik ville va med oss, wie :-) så dem kom och hämtade upp oss så for vi till Fredrik och körde badminton och bakade pinnbröd. Sen plockade upp Amanda & for upp på gammelängsfortet och grillade. Ska kika igenom telefon nu och lägga ut lite bilder så min blogg kanske blir lite roligare.
 
Godnatt

Dagens träning


15 maj

Hellloo! Idag började vi med 2 nationella prov i engelska som var hur svåra som helst och är säker på att de gick åt helvete. Så efter lunch orkade jag inte va kvar så jag & Natalie gick på stan en sväng osv..
Sen for vi på nå missions med hennes mamma lite överallt, sen bjöd dem mig på middag och lite sånt :-)
Vid 6 mötte vi upp Marcus och cyklade runt lite överallt, och har vart varmt nu ikväll, första gången för i år (y) sen for jag, Natalie och Rickard på nå jävla mission i skogen, haha spårade en aning ;-) nu ligger jag i sängen & har slått på en film så ska glo på den nu.


14 maj

Hejhej.. Har inget roligt att dela med mig av denna dag faktikst, har vart helt nedstämd hela dagen & kvällen. Känns som allt bara går neråt just nu, menmen imorgon är det en ny dag och de betyder en dag närmare helg. För i helgen händer det förhoppningsvis nå roligt, skulle verkligen behöva det känner jag.

13 maj

Hej alla trogna läsare som ens vill läsa om mitt extremt tråkiga jävla liv haha :p
Idag har vart/är en sån här extremt jävla dålig dag, är på det sämsta humöret och ba ååhh.
Nu ligger jag här på mitt instängda jävla stökiga äckliga trånga rum haha. Väntar typ på att nå mirakel ska hända så denna dag blir nå bättre, men nä lär inte hända :p
Nu ska ja fan it berätta nå mer om min dåliga dag för er utan lägga mig o grina lite mer ;-) heeejs


12 maj

Ska väl ta & börja inlägget med att säga grattis till min älskade far som fyller år idag.
 
Idag när jag vaknade så låg jag kvar i sängen och drog mig ett gode bra tag, sen drog jag ut på en joggingtur. Var så jävla trögt idag och kände hur jag bara inte orkade hela vägen. Stannade iallfall till på gymmet och körde bröst när jag var klar. Det vart förvånade ett jävligt bra pass!
Däremot när jag var påväg hem så hände det en trist grej, mitt på gågatan föll en kille ihop och börja störtblöda från bakhuvudet, inte kul alls men det gick relativt bra med han hoppas jag.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen.
pusssss&smek
 
 

Tired of being sweet and nice, fuck you once and fuck you twice


11 maj

Har inte suttit vid datan nå dem här dagarna därför jag inte har bloggat :-)
I onsdags så for vi iallfall typ till Alträsk eller vad de nu heter. Vart ganska sen kväll..

Igår så var jag med Erik, Matte & Rickard. Vi körde fyrhjuling (okej jag åkte) osv, var väl trevligt eller nå haha, jävligt blött om inte annat.
Sen på kvällen vare pataj, kom en massa olika folk. Men var inte alls sugen så för mig vart de då en lugn kväll, kanske inte den roligaste kvällen men helt okej. Synd att de ska vara så svårt för endel att kunna bete sig =)
Menmen, nu är jag iallafall hemma och ska sova ett tag. Hade inte så mycket roligt att dela med mig av tyvärr men då vet ni vad jag sysslat med dem senaste dagarna typ :p
 
 

Cardio and abs

Dagens träningspass är avklarat, vart 5 km löpning & mage. Har hunnit färgat bort den äckliga utväxten, kollat handboll på tv och nu ska jag kolla runt på datorn lite sen bär de av utåt med nå people :-)


Godmorgon

Godmorgon! Vad jag gör just nu ser ni på översta bilden hehehehe..
 
Igår iallafall så for vi ett härligt gäng till Storforsen & grillade och tog de lugnt. Var där nån timme sen for vi hem igen typ.
Idag har jag inga planer på vad jag ska göra förrutom att gå och träna på nå tag, har inte så mycket att dela med mig just nu iallfall! Så vi hörs senare eller nå :-)

7 maj

Hejhej! Vilken super fin dag de har varit idag förutom att de blåst ganska mycket, men ajja :-)
Började dagen med att springa cooper, sen hade vi hälsa & vård sen var denna skoldag slut! Så cyklade till gymmet för att köra ett benpass, kulkul. Hem och gjorde mig en riktigt glamourös middag bestående av makrill & sallad.. Haha men så äre när man måste göra mat själv, sen gjorde jag klart samhällsproblem och drog ut på en kort joggningtur, sen for jag och mamma och handlade.. Nu ska jag gå och gö mig lite kvällis och invänta biggest loser :-)


Skön


Godmorgon!


Vill ha tillbaka mitt lååånga hår..


6 maj

Godeftermiddag! Idag började jag klockan 10 sen lunch, trodde jag hade en lektion efter det så satt och vänta på ingenting eftersom vi inte hade den.. Jaja då tog jag mitt pick och pack & cyklade till gymmet för att köra biceps och rygg! Har inte tränat ryggen på 2 veckor så förväntar mig en jääävla träningsvärk imorgon.. Sen sprang jag 3.5 km bara för att tiden skulle gå lite haha! Sen hem och återhämta musklerna med lite tonfisk&kvarg röra, muuums.

Det var någon som undrade om jag använde mig utav nå kosttillskott så det är de ni ser på bilden!


Liten utmaning till mig själv

 
Jag tränar ju ca 6 gånger i veckan, och en gång i veckan har jag "ätardag" då jag få äta vad jag vill! Ex, godis, glass eller chips.. Ja helt beroende på vad jag är sugen på, men nu hade jag tänkt skippa det fram tills jag & Natalie far till Stockholm. Så istället för att ha en "ätardag" så ska jag ha en gång i veckan en måltid jag får äta vad jag vill, exempel öka på med kolhydrater.
Så nu blir det inte socker/sötsaker alls på lite mer än 3 veckor, det ska nog gå bra även om det brukar vara jobbigt att motstå när ens kompisar/pojkvän kan sitta bredvid och trycka i sig massa onyttigheter. Men det här klarar jag, 3 veckor Sara det är ingenting ;-)
 
#letsdothis#eatclean#workout#justdoit#icaniwill
 

5 maj piteeeeå

Godmorgon(?) Haha eller nåsånt, ja kan säga att kvällen vart lyckad men spårade som faaan, haha åherre aldrig vart med om nå liknande, men som tur var löste det sig.
Kvällen spenderades iallafall men Linus, Sofia, Danne & Rickard till en början. Sen vart de allt från chrysler till limmo osv haha :p
Nu ligger jag i sängen och ska klä på mig och gå ut på en promenad, känner att jag kan behöva rensa hjärnan lite!
 
 

Valborg


4 maj

Igårkväll var jag & Rickard i svartbäcken och hälsade på Sofia och Linus, dem tonade Linus bil och lite sånt. For hem tidigt och däckade på en gång när vi kom hem, sköönt!
Idag har vi inte gjort nå alls och nu ligger jag i min säng och väntar på bättre tider typ, haha nämen ikväll blire pitecruuuuising med nå gooa typer :-) och innan det blire tacooos, mums. Men nu ska jag kolla runt lite på datan sen börja fixa mig eller nå.
 
 

2 maj

Fyfan så skönt det kändes att skriva rubriken!! Det är maj, typ en månad till sommarlov, snart åker jag & Natalie till stockholm, snart gått mitt första år på gymnasiet.
Fast ja.. Kan berätta att det snöade här i Boden idag, haha ajja ;-)
 
I tisdags (valborg) så var vi som sagt hos Lina och åt mat, sen resten av kvällen var vi hos Jenny & Robert. Har bilder på telefonen sen som jag lägger ut nångång när jag ids haha!
Sov med Rickard & Natalie, ingen aning om när vi kom hem men nångång kring 2-3(?) kanske.
 
 
Igår när vi vaknade käkade vi på rönnbäcks sen gick vi och kolla på motorcyklar, har varit ett standard för mig i mina 17 år jag levt här på jorden hihi.
Senare gjorde jag faktiskt inte nå alls, tog det lugnt och såg nån film.
 
Idag slutade jag vid halv 1 då blåste jag och Rickard till Luleå på lite missions, haha åh.. När vi kom hem somnade vi direkt och sov några timmar. Nu ikväll har jag vart ute på en joggingtur och ska alldeles strax hoppa in i duschen sen äta lite kvällis & sova. Nationella imorgon i Engelska

RSS 2.0