-


Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag vet inte riktigt, har nog många! Men ett är nog Turkiet med Lina :-)



Fuck you

Åh.. Är helt slut i kroppen, haha! Var på skolan idag till typ halv 1 sen tog jag bussen till Luleå med Karro. Har shoppa julklappar osv. Sen fick även lite kläder följa med hem till mig såklart ;-)
Hon har även piercat sig i läppen, fint!
Ingen aning om vad jag ska göra nu, hade tänkt börja med mitt so hemprov som är till på fredag. Men såklart har jag glömt de på skolan..


-

Just because we don't talk
dosen't mean I don't think
about you. I'm just trying to
distance myself because I
know i can't have you


Try to understand me

Godkvääll! Jag ligger hära i sängen just nu, träningen gick väl ändå ok. Har inte så mycket att skriva, imorgon ska jag iaf till Luleå med Karro och shoppa! Tanken är iaf att jag ska göra bort och köpa dom flesta julklapparna, men vet ju hur de brukar sluta.. Hehe ;-)


Dag 16 – Det här är jag beroende utav



Ja jag tror nog de är de hära jag är beroende av: Mobilen, datan, vännerna & kärlek såklart!


Bandoleros

Skola idag som vanligt, efter gick jag till coop med Marcus, Alma, Paulina, Oskar :-) Sen gick jag och Alma hem till mig. Rörde ihop pasta med räkor, riktigt gott. Nu ska vi väl inte göra så mkt, hon är rätt damp den hära flickan! Klockan 18.00 har jag träning, ska försöka träna med lär nog inte gå så bra med tanke på att jag vart sjuk över en vecka nu, menmen! Puss


Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömma är nog att lyckas i skolan, bli något bra som man tjänar pengar på. Inte typ städa toaletter på donken hahhaa lr nå liknande :-)


Rubrik

Tjatjaa! Skola idag som vanligt, sen hade jag omprov i so klockan två. Gick på stan med Alma & Karro osv! :-) Nu är iaf Fanny och Karro hära, ingen aning om vad vi ska göra! Ja jag har inge att berätta iaaaf!


Club rocker

Min helg har varit toppen! Så jävla bra, åh nu är jag lite smått lycklig hihi..
Ikväll har jag iaf vart i heden först med några gäängstas, sen for vi till tmp en sväng där var Op & Andre. Lalalala sen har for vi tillbaka till heden så kom Robert & Jenny dit också. Kom hem för nå tag sen så ska väl sova nu typ med ett stort léende på läpparna!!!


Dag 14 – Min favoritplats.

Hm... Jag har ingen aning faktiskt! Jag tror de är i        famn, bara ligga dära och bli kramad eller nå. Jaja


What dosen´t kill you

Har just kommit hem efter en dag på stan! Har stått och sålt fika med Karro, vi fick även sällskap av Klara :-) Sen gick vi på opalen, tog en varm choklad eftersom jag var genom frusen och en macka också. Nu ska vi snart till buddbyn och hämta merceen, sen bär de av utåt! kyss


Första advent


Idag är de första advent, men de är de väl ingen som har missat.. Halv 2 ska jag stå på stan och sälja fika. Så om ni inte har något annat för er kan ni ju alltid kika förbi ;-)
Förövrigt var gårkvällen väldigt bra för min del, även om de kanske spårade lite.. :s menmen!

Dance like it's your last night of your life



Whooop whoooooop!

Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.

De är helg och de är en riktigt bra helg för mig, de gör att bloggen lider av de också..! Har bara tagit de lugnt idag ;-) Nästan iaf, haha..

Veronica maggio - Inga kläder, välkommen in
T2 - Heartbroken
Labyrint - Tribulations
Edward Sharpe - Home
Florida - Good feeling
Shop boys - Party like i rockstar
LMFAO - Sexy and i know it

Okej jag skulle kunna skriva hur många som helst för jag blir typ aldrig less på låtar.

Dag 12 – Mitt favoritgodis

Marabou tror jag nog det är! Men om jag får välja mellen lösviktsgodis och naturgodis väljer jag nog natur :-)



Ja jag lever



Alla har typ försökt få tag i mig idag, tänkte bara säga att jag lever :-) Orkar inte blogga just nu herrå herrå

Det är så logiskt, alla fattar utom du

Jag känner bara att jag måste skriva av mig lite..

Ni ska veta hur svårt de är, hur jävla jobbigt de är att vara vän med någon. Fast ändå inte, för jag får inte visa för någon att jag är vän med den, inte prata eller skriva med den när någon annan ser, vi kan inte umgås heller ifall någon anann skulle se det. Vi är vänner när du känner för de! Jag vill men klarar fan inte av att behandlas så hära. Förstår du inte att du betyder så grymt jävla mycket för mig, jag har offrat och kan offra så mycket för dig. Kan du inte göra något för mig då? Iallafall vara min vän... Du är inte värd att bli behandlad så av den.
Tänk er själva att vela vara vän med någon så himla mycket men de går inte för att då kan folk bli sura och börja sprida massa rykten,
så jävla töntigt.



Dag 11 – Min musikstil

Jag tror inte jag har någon speciell musikstil, lyssnar nog på allt förutom hårdrock!
Visst har jag några favorit artiser, men allt är olika från dag till dag typ ;-)

Outfit


Lite sådär halvslarvig outfit bild.
Jeans - dr.demin
Linne - monki
Kofta - åhlens
Halsband - gina tricot

Elva år på jorden

Godmorgon, jag har just kollat i mitt skåp där jag har gamla böcker sen jag var mindre. För jag har bokprov idag och ska ha läst en bok tills idag, men såklart har jag glömt de så nu ligger jag här och ska börja streckläsa en bok: Elva år på jorden. Har läst den när jag var mindre men kommer inte ihåg, haha. Ikväll ska jag ju träna småkillarna, så måste försöka komma på vad dom ska göra också..


Hade inte varit helt fel att åka utomlands heller, bli brun & bara njuta av livet..


-


Bloggtorkaaaaa

Jag får panik! Har inga idéer om vad jag ska blogga om, hah....
Kan ju berätta att jag har spenderat kvällen hos Adam, med han, Emilia, Lina, Fredrik & Karolina. Vi har väl inte gjort så mkt, kolla lite film, käka pepparkakor osv.. Btw Freddan i en golf de är inte varje dag, men ett gott skratt fick vi oss :-D
Imorgon har jag sovmorgon till typ halv 1, känns grymt skönt faktiskt.. ;-) Är så grymt jävla förkyld fortfarande, så nu ska jag grina lite över det. Godnatt


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Trosor, bh, sockar, jeans, linne & kofta! Alltså inget speciellt så orkar inte ens lägga ut en outfit bild..


Från de ena till de andra jag har absolut inget att blogga om, ni måste kommentera om de är något speciellt ni vill läsa om. Haha ja annars har jag som inte så mkt att skriva om? Ska försöka komma på nå men haha jaja hejdå

Why do you leave me?

Godmorgon sötisar! :-)
Inatt sov jag hos Karro, och nu kl 9 ska jag vara på skolan. Vi ska till Luleå och kolla på något, sen är vi väl tillbaka vid 12. Då äre skola till halv 4, vet inte vad jag ska göra idag.. Kanske en fika på stan med en gullig! Men skriver senare, puss.


Mums


Tre grymt snygga klänningar, åh är så suger på beställa den första..
Bara jag som har börjat titta på nyårsklänningar?

Jag letar inte problem, problemen letar upp mig

Haha, som vanligt när jag är sjuk tycker jag synd om mig själv.. Just nu ligger jag hära och har precis tagit en dusch, har världens mensväsk, huvudet sprängs och halsjäveln hugger jag fan av snart, har så jävla ont hahh FML... Blir väl bara ligga hemma ikväll också, hejdå

Dag 9 – Min favoritstad.

Hm.. Kan inte riktigt bestämma mig mellan Uppsala & Sigtuna. Eller jo men ja, Sigtuna är mycket mysigare och ja jag vet inte. Tycker bara om den staden så mkt, sen Uppsala! Så fint, shopping osv..



You


Så jävla sorgligt, men så bra låt!

You tell me that you sorry


En gammal goding som jag spelar i högtalarna just nu med Karro på sidan om mig! Jag är grymt jävla förkyld, har bara legat inne hela dagen osv. Klockan 10 ska jag på soc sen ska jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv, haha!

Dag 8 – Min favoritårstid

Sommaren!! Utan tvekan. Sola, bada, vara brun, vara ute hela nätterna, vara på massa festligheter utomhus, slippa ta på sig ett kilo kläder osvosv. Finns så mycket som jag älskar med sommaren :-)

Blabla

Vart inte riktigt som planerat, har alldeles precis vaknat och mår inte bra. Halsont gånger tusen och huvudet håller på sprängas. Fml


För jag hade gjort det för dig

Skolade bara till 10 över 11 idag, skönt! Sen gick jag på stan och mötte upp Karro, strosade runt dära ett tag sen gick vi på Hanssons café, myys! Nu ska vi ta en pn, träning klockan 5.. Som K hade sagt: Asså godnatt Sara ;-)


Dag 7 – Något du längtar till

Hm.. Helt ärligt jag vet inte? Jag längtar inte till något speciellt tror jag? Klart jag längtar till julafton osv, längtar till sommarlovet också för den delen.. Men de är inget stort eller speciellt som jag kan komma på :-)

-


STEG 3!!!!!1

JAAA!! Som ni läser rubriken så stämmer de, vinst mot Härnösand och vi vann, betyder steg 3 för oss! Tjaalalalala

Har iaf hunnit vara på fotbollsmöte, vart med Karro osv! Nu ligger jag hära i sängen och funderar på om jag kanske sku ta och åka till min käraste fader och ta de lugnt eller vara med Karro.. Jaja har inge vettigt att skriva :-)

Usm steg 2

Igårkväll var jag ute med Stina & Johanna. Var inte planerat att jag skulle åka ut men vart så iaf, så for vi typ och snurra sen på nå ställe där några drack, trevligt :p Sen hem till Robert, haha lagomt nykter kille.. Jag har iaf kommit hem för ett tag sen, har spelat första matchen för idag i USM Steg 2! Vart vinst mot Kiruna med 20-10! Så ska åka förbi dagoberts nu sen tillbaka till hidurs. Klockan 15.00 är nästa match, mot härnösand! TAGGA


Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar.

Oftast så är de väl skola, går till tio 13.50! Eller jag har oftast nå prov på måndager 14.00 haha..... Sen går jag oftast hem, sover & sen har jag träning på hildurs. Sen hem, kanske är med någon annars typ sover.


You da one

Var på öppet hus med Oskar & Alma, gjorde inte tankarna om gymnasievalet speciellt enklare. Men jag funderar på barn&fritid faktiskt, men de finns ju inte hära i Boden och vet inte om jag orkar pendla varenda morgon. Jaja ska inte tråka ut er med mina tankar om gymnasium :-)

Loooser

 Kom hem nyss efter en bra kväll :-) När jag hade duschat & de dära så hade jag ingen aning om vars jag skulle osv.. Men då ringde Adam & Rasmus så for och hämta dom så for vi på max, A åt. Sen for vi och plocka upp Fanny sen till Karro, där var även Lina, Linus & Fredrik! Har väl vart med dom inprincip hela kvällen, fast vi drog ju ut sen osv. Kul kväll må jag säga. Haha träffade även på massa människor som var redlöst jävla fulla.. Jaja hoppas ni har riktigt ont i huvudet imrn ;-) Nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag på öppet hus!

Dag 5 – Min dag.

Vaknat, gick till garaget, for och hämta alma, for till brandstation, var dära till halv 12, for hem till mig, hem till alma, gjort plättar, spelat fruitninja, tränat, ätit, duschat. Och nu ska jag ut ;-)

Bradstation

Idag hade vi ingen vanlig skoldag, utan vi var på brandstationen! Allt gick bra förutom att Alma sprutade ner brandgubben....
Jaja sen for jag & Alma hem till hon, agerade kockar och gjorde plättar! Sen har vi bara chillat typ ;-) Vid 20 i 4 traskade jag mot hildurs och har tränat osv, så nu ska jag hoppa in i duschen

Update: Oj de där skulle jag ha lagt ut för länge sedan

Inga kläder

Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Älska mig när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som mest


Dag 4 – Det här åt jag idag.

Till frukost: två hårdbrömackor med ost och gurka.
Till lunch: lite laxgratäng(?)
Middag: Strille


Puh...

.. Äntligen är jag klar med Engelskan som jag har jobbat med 3 timmar nu ikväll och 2 ½ igår. ÄNTLIGEN FYFAN SÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!


Gå inte i mina spår

Oj jag har inte haft något tillfälle att blogga idag, och har de knappt nu eftersom att jag i första hand ska försöka bli klar med Engelskan! Men vad gör jag inte för er läsare som kikar in hära varje dag, haha.. Jaja idag skola som vanligt, gick väl bra! Sen gick jag på stan och åt med Johanna. Sen halv 6 åkte jag iväg och träna mina killar, så himla kul! De är ju jag och Viccan som tränar dom, plus Anders & Tord också. Men dom är väl mest dära bara för att, hah.. Skriver sen ska bara göra klart engelskan :-)

Asshole

Some people need to wear a condom over their heads, because if you're gonna act like a dick you might as well dress like one


Body pump

Var ju som sagt på Body pump med Karro & Alma, grymt jobbigt men skönt nu såhära i efterhand. Men de äre väl alltid när man har tagit ut sig ordentligt, haha! Jag har iaf börjat med engelskan nu och tror de kan bli ganska bra, har ungefär hälften kvar med de fixar jag imorgon. För nu ska jag öppna boken Mari Jungstedt - I Denna Stilla Natt. För nästa vecka har vi bokprov.. Haha jaja ni kanske it bryr er så mkt om min skola hejdå


Dag 3 – Min bästa vän











Är de så konstigt att den hära bruden är min bästavän? Hon har följt med i så många år nu, undebar på alla sätt! Jag är alltid lika rädd att jag ska förlora dig, för jag hade inte klarat mig utan dig. Haha undra hur många minnen vi har tsm? Ska jag vara ärlig så minns jag inte allt vi gjort för de är så mkt men nu sitter jag hära tårögd och tittar på allt vi gjort tsm.. Jag älskar dig med hela mitt hjärta bästis ♥

Så jävla less

Sitter på skolan just nu och har teknik. Den hära skoldagen har varit helt åt helvete, typ gråtit hela skoldagen haha! Efter skolan möter jag upp Karro så går vi på stan, jag ska kolla på någon tröja. Sen hem till mig och käkar, sen body pump med Almiiiis :-)


Fruktsallad


Ligger hära i sängen efter att ha varit på stepin med en baota stor skål med fruktsallad, ska börja med engelskan strax som ska vara inlämnat på torsdag eller fredag vet inte riktigt! Ni kan ju njuta av den hära låten som står på replay i mina högtalare just nu :-)


Dag 2 – Min önskelista

Vaddå min önskelista? Vad jag önskar mig i julklapp eller? Haha?
Jaja några saker jag önskar mig är:

En resa till Thailand
Påfyllning av mitt stepinkort
Ett bra liv, haha ;-)
Kläder
Parfymer
Smycken
Iphone
Hårprodukter
Slutsteg
Haha ja jag vet inte riktigt vad som menades med den dära frågan men de dära är några saker jag önskar mig ;-)


Ni ville ha, då får ni

Haha här är någon bild som får bli min outfit bild


Tröja - vero moda
Byxor - dr demin

Dopeboy

Var ju hos läkaren idag, de gick bra! Sen gick jag tillbaka till skolan men insåg att de it var någon idé så gick tebaka till stan lika fort. Mötte upp Karro, vi hände på stan, hon fikade sen gick vi på resia med hennes mamma. Lutar åt att de blir en utlandsresa nån gång under nästa år, woopwoooop! Men iaf nu så ska jag vänta på att Johanna hör av sig, tror vi skulle äta middag på stan idag. Men vet it ännu, ikväll ska vi titta på match sen drar jag på stepin.

Till anonym: Skriv till mig ist så kan jag svara på din fråga, vill helst inte skriva nå mer på bloggen om de :-)

Dag 1 - Någonting du aldrig glömmer


Haha inga större bilder för erat eget bästa ;p
Men något jag verkligen aldrig kommer glömma är nog hösten 2009. Jag började på en ny skola, inne i stan. Från att ha gått dagis/6års/skola i Svartbjörnsbyn! Jag var en vilsen liten tjej fjortis som försökte passa in, gjorde massa dumma saker egentligen. Men faktiskt är de inget jag ångrar, för de är nog de hära som har gjort mig till personen jag är nu! Jag hittade min första kärlek i livet som hade sina 2 år och var underbart. Jag umgicks med väldigt många folk, men allra mest var nog Rickard, Andre, Johan, Pontus, Robert, Julia, Karro, Lina, Sandra, Mia, My & Emma. Nu menar jag inte att de bara var dom jag med, för helt ärligt så var jag typ kompis med alla haha! Jaja orkar inte skriva nå mera, de dära är iaf något jag aldrig komma glömma

Besöksrekord

Jag tänkte bara ta och skryta om att jag hade besöksrekord idag! ;-) Träningen gick åt fan, mådde svin dålig och de har jag gjort nu några dagar. Ingen skola imrn ska till läkaren, eller kanske hinner till skolan när jag är klar dära det ser vi ju. Mest troligt så skulle jag äta med min saknade kusin Johanna imorgon på stan, sen kolla match på kvällen med mitt fina lag.

Btw så hade jag tänkt börja göra en lista från & med idag

Dag 1 – Någonting du aldrig glömmer.
Dag 2 – Min önskelista.
Dag 3 – Min bästa vän.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar.
Dag 7 – Något du längtar till.
Dag 8 – Min favoritårstid.
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min musikstil.
Dag 12 – Mitt favoritgodis.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – En stark och svag sida jag har.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att må dåligt.
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm .
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Röstaaaaaaa


Bloggextra.se

Zzz

Jag håller verkligen på somna men än ingen idé att sova, om ca 1 timma ska jag börja gå mot träningen.. Hade ju som sagt hk prov och matte prov idag, tror it jag klarade matten den hära gången heller! :s menmen jag har ju iaf försökt nu. Efter min träning ska jag plugga, de är då ett som är säkert!


De är skillnad på ha en kuk å va en kuk

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as

Han har missat din mammas begravning (check!)
Han har missat din födelsedag (check!)
Så det känns som han pushat sin gräns (loser!)
Hade inte du högre krav? (va!)
Hur kan han vara det största som hänt? (vaa?)
Man kan se det på olika sätt
Men han har aldrig fått dig att komma
Du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten (aaw)
Han försvinner iväg när det kniper
Och kommer krypande på alla fyra
Men en blick som om han ville fria
Men i ett skick som han hade klamydia (wow!)
Han säger att han vart med någon annan
Att han gjort att hon strax ska bli mamma



Länge leve du min som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full





Egosara, ehja!

Hur kommer det sig?!

Att när jag ska plugga så somnar jag, asså ja de kan ju vara för de är tråkigt... Men jag menar de så fult för jag är inte de minsta lilla trött innan, och hinner inte ens reagera innan jag somnar.. Fml har sovit snart 2 timmar nu

Btw så var de någon som hade en fråga


Jag och My är ovänner för hon låg med mitt ex! Enkelt och kortfattat.
 
(Och nej de var inte hon jag var med igår, utan de var My Bäckman)


Who you are

Godmorgoon! Jag ligger i sängen och vaknade nyss typ. Orkar it skriva om vad som hände igår men hade iaf kul som fan :-) Idag hade jag behövt plugga hela jävla dagen, men de kommer jag inte orka men plugga ett tag är iaf ett måste. Har två prov imrn, fml! :(


I think sooo



Tack för en toppenkväll!

Match

Igårkväll var jag med Karro, Becka, Kicki, Sara & Fanny. Vi var väl ute och snurrade hela kvällen, for hem vid halv 1 sen imorse hade vi match mot Lillpiteå, vann med 2 bollar! :-) Sen var jag kvar på boden arenan med My & Linnea, vi kollade matcher åt lunch osv. Sen nu spelade vi mot Kiruna, vann men vet it med vad.. Då vet ni! Ikväll ser vi vad som händer ;-)

Lockigt



So provet gick som sagt inte så bra, menmen! Efter skolan for jag och Alma och snurrade nå tag lite överallt, sen följde jag henne och klippte och avslutade de hela med varmmacka på dagoberts! Mumms :-) Vi mötte även upp Karro och nu är jag och hon hemma hos mig, vi ska till K nu tror jag. Sen ikväll ska vi vara med Fanny också, om vi far ut eller är inne ikvll ser vi ju.. Imorgon har jag två matcher hära i boden, kvart över 9 på morgonen och 10 över 2. Så fårse om jag blogga nå när jag kommer hem eller inte, puss

Biologi

Biologiprovet vart spikat!! Tror fan resultatet kommer bli bra, men man vet aldrig! Nu är lunch och soprov kvar, de kommer jag aldrig klara menmen..



Puss på dig min fina vän!

Men åt helvete

Happ då vaknade man nu med papper och böcker i hela sängen, härligt Sara HÄRLIGT att somna med böckerna i handen vid typ 12, fml kan inge på so provet. Godnatt innan jag somnar med datan i famnen hälsningar ig sara.. bblablalb

The show goes on

Godkväll sötisar :-)
Gick super bra att träna småttingarna, så nu blire att gå tränarutbildning börja göra iordning massa olika förslag! Iaf vid kvart i 7 mötte jag upp Alma, vi gick och kolla på stan ett tag. Träffade nå folk osv, var invigning av något typ.. Sen drog vi hem till mig och råpluggade biologi!! Fyfan nu sitter fan allt hoppas jag då iaf, hon for nyss typ. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen sen kolla om biologin fortfarande sitter som den förhoppningsvis gör, sen plugga om första världskriget all night long. Godnatt på er!


Sliten tjej, ehja!

Lifestyle


Life is a bitch, and then you die.



Utvecklingssamtalet gick både bra och dåligt! :-) Har inte så mkt att skriva med min käraste vän Alma ville att jag skulle uppdatera, nu drar jag till korpen och tränar småttingar. Ikväll står de plugg på mitt schema, nice....


Elevensval

Vi har iaf just haft elevensval, jag och Alma bakade brownies. Sen dom andra gjorde Flapjack och tekakor! Känns som vi har haft rast hur länge som helst, dryygt! Nu har vi iaf språk och no kvar. Ska bli spännade att se omdömena men är rädda att dom ska vara dåliga. Jaja hejdå :)

Pluggpluggplugg

De är väl typ så mitt liv ser ut, eller kanske inte men ligger och tittar på högen med alla böcker men hittar varken orken eller lusten att plugga..
Annars då, imrn på skolan har vi elevensval, vanliga lektioner halv 1. Efter skolan halv 4 så har jag utvecklingsamtal, sen halv 6 ska jag och träna småtjejer i handboll.. Ingen aning om hur de kommer gå men hoppas på bra :-)

haha jävla fjortisdrägg ni beter er som man gjorde när man var 12. patetiska flickor som hamnat på fel spår i livet :-)

Skinny love

 

Du tror att du äger mig, bara för att jag älskar dig. Mig kan du slå, men jag vågar ändå inte att gå. Du river mitt hjärta men vill ändå ha mig kvar, för utan mig har du ingen. Jag är så kär, kan inte se dina fel. Kärleken har rivit ut mina ögon, jag är blind. Jag ser bara det bra, i saker som egentligen är dåligt. Ett slag tar jag som en kram, tårar är som skratt. Jag har inga känslor kvar, kan inte se det hemska som var. Du säger att du älskar mig, du kysser mig ibland, men aldrig att vi kommer gå på kärlekens strand. Om jag flyr, kan jag inte leva. Jag kan inte fly för du håller mig fast, jag är blind av kärleken, kan inte se dina fel. Jag är blind av kärleken och tror att det är du som gör mig hel.

Everywhere I go

Tjoho allihopa. Jag slutade skolan för ca en timma sen. Vart grymt besviken på mig själv idag när jag fick tillbaka mitt matteprov.. Jaja efter skolan då gick jag på stan med Karro & Fanny en sväng! Nu blir de väl middag sen åka och handla med mamma, klockan 6 ska vi göra nå jobb med handbollen.. Får se om jag åker ut eller vad jag gör efter det.


Godmorning


Zzz.. Godmorgon, frulle nudå sen beger mig mot skolis, ha en bra dag everyone :-)

Pluggplugg


Ja såhära har väl min kväll sett ut, och jag har försökt plugga sen kl 8 men inte ett ord, inte ett piss har fastnat i mitt huvud. Nu ligger jag hära i sängen och pratar bull med Almis på msn, yeah!
Kan ju berätta att vi har so prov, no prov på fredag. Sen på måndag har jag hk prov, matte prov. Ska göra en inlämning om Thailand, svenska argument, läsa en bok m.m orkar inte ens tänka på allt :(

Jag kan inte göra nå annat än sakna dig

Ligger hära i min säng och är grymt jävla emo, okej storlipar om jag ska vara ärlig. men what to do lixom..




Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords

We found love

Haha, ja som ni såg att idag på skolan vart de ett ganska oseriöst inlägg menmen.. Har inte gjort nå alls sen jag kom hem från skolan, vilket jag ångrar nu i efterhand eftersom jag har kunnat plugga.. Inte bra Sara! Men iaf ska typ börja gå mot träningen snart.. Om min blogg ser knas ut eller nå så äre för snälla söta Marcus håller på att fixa min blogg! Hans blogg hittar ni bland mina länkar, då vet ni!
kyss


Come on boy



I wanna kiss you,
but if I do then I might miss you, babe
It's complicated and stupid
Got my ass squeezed by sexy Cupid
Guess he wants to play, wants to play
A lovegame, a lovegame

Hold me and love me
Just wanna touch you for a minute
Maybe three seconds is enough
For my heart to quit it

let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
don't think too much, just bust that kick
I wanna take a ride on your disco stick

Let's play a lovegame
Play a lovegame
Do you want love?
Or you want fame?
Are you in the game?
Donz the lovegame

chacha bloggen

sitter hära på svenskengelska lektionen med mina vänninor och blir väl snart fikarast woho hihi annars då typ dah

Kvällshumor

Så dålig humor som jag har & så tråkigt som jag har är det de hära jag har roat mig med ett tag, kollat runt på massa annat fjant också! Haha :p

Shopping

Dom hära två fina sakerna klickade jag just hem, mumms


Vafan?!

Eh.. Ja kom nyss hem från träningen som gick förbannat jävla bra!!
Men sitter hära och funderar på en sak nu, men skriver senare om jag har nå att skriva haha :-) vet inte vad jag ska blogga om

Without you

Tjo! Slutade skolan 10 i 2, men hade prov kl 2 så var dära typ till kvart över. Nu har jag bara varit hemma och nu är Karro hära, kl halv 5 ska jag till hildurs och träna handbolllll :-) Sen ikvälll blire vara med K.
puss

De är den ända jag vill


Segern är vår!

Nu är jag hemme efter en toppenhelg i Sollefteå med mina favoritbrudar! Och vi kom hem med GUUULD, så jävla härliiiigt!

Vi bodde iaf på typ nå militärsak, första matchen
Boden - Sollefteå minns inte vad de vart men förlust med två mål
Mot Sundsvall vann vi väldigt stort minns inte dära heller
Strömsund minns jag ju it heller(?) Haha bra minna iknow men vi vann iaf
Sen i finalen slog vi Sollefteå med 13-8!!

Orkar iaf inte skriva nu, efter 8 timmars bussresa är man väldigt sliten! :-)

All i ever wanted


Do it


Tidinställt

Just nu så är jag nog på hildurs och håller på att packa in i bussen sen åker vi! Tror inte att jag kommer uppdatera något dära borta, isf hörs vi på måndag!


Åhh jag orkar inte

Kom hem nysss från corraan spåårat, känns it så bra.. Ska upp snart typ för att åka till Sollefteå som sagt! Måste packa osv, åh jag orkar inte!

Haha är ju fan ingen idé att blogga, har inte så mkt att skriva life sucks

Turkiet med Lina
















Fml



Därför jag inte orkade blogga nå igår



Nu ligger jag i sängen med min bästavän, ska packa osv. Imorgon åker jag till sollefteå över helgen med mitt älskade handbollslag, känns konstigt att lämna boden nu men ändå skönt. Skriver sen, kanske lägger ut bilder från Turkiet när jag var dära med Lina, de har jag ju inte gjort ännu..

:@

Hur fan tror du att du kan göra med mig? Vem fan troru jag är? Eller vem fan troru att du själv är?!!! Om du vill något så visa fan vad de är, du kan inte behandla mig som du vill. Älska mig eller älska mig inte så äre bara

skriver imorgon, jag är så jävla arg & besviken och ALLT just nu.


It's so hard

Passar på att blogga nu såhära innan träningen, för ikväll så lutar de åt nå missions med en snygg :-)





I hope so


Tidinställt

Just nu är jag förmodligen på zumba, när vi är klara hära har jag ingen aning vad vi gör. Kanske går på stan en sväng eller nå? Ja jag har då ingen aning :-)


Såå bra


La di da

Handbollsträningen gick helt okej. Sen gick jag hem duschade osv, for ut med Karro. Vi har vart ute hela kvällen tills typ nyss, har hunnit träffa massa folk osv.. Fyfan vad kul de är att de är så jävla halkit ute, haha de är väl de vi har roa oss med ikväll ;-)
Imorgon så äre zumba som gäller 11.40, sen på kvällen handboll. Då vet ni, godnatt :-)


RSS 2.0