De finns en gräns sen säger de stopp

.. Och jag har kommit till den gränsen när de inte finns nå hopp

Har ju inte bloggat på några dagar, men jag känner att jag typ inte har ngn lust. Vet inte vad jag ska skriva om osv, mina dagar är ju på skola, elund, träning, vet inte & vet inte. Min helg har iaf vart super bra.

Förövrigt är jag väldigt stressad just nu.. Bara allmänt, inte något jag har bråttom till eller nåsånt.
Orkar bara inte, åhh jag kan skriva hur mkt som är dåligt & bra. Men de dåliga känns så fel att skriva de dåliga hära så jag antar att jag får belasta de på mej själv. Men kan skriva några saker som jag tycker är bra istället & så är de säkert mkt roligare att läsa.
1. Jag har världens finaste pojkvän!
2. Jag & mamma har börjat komma överens mycket bättre.
3. Har världens bästa(!)vän
4. Börjat sköta mej liite bättre i skolan (a)!
men nu orkar jag inte tänka nå mera haha! Hör av mej imrn eller någon vacker dag :-D


Så jävla jobbigt de kan vara alltså..

Hej sötisar! :-)
Just ni sitter jag hos Rickard. Fast han är och klipper gräset haha! Skolan idag var så jävla seg så jag trodde jag sku avlida, även om vi slutar 10 i 3 idag. Åh så lesss!
Rickard var på sanden så då när jag sluta traskade vi till mej, jag städade osv. Sen åkte vi till honom, tror vi bara ska ta de lungt ikväll eftersom klockan redan snart är halv 7!

Ni tror ni kan behandla mej som ni vill
nu har ni tappat mej som vän och om ni
ångrar er får ni fan visa de


Jag trodde jag kunde lita på er...

Skola idag, så jävla piss alltså!
Pallade inte vara dära hela dagen så mötte Moa och pratade m. hon en snabbis, tack gumman <3
Sen så for jag hem och vid halv 4 så åkte jag & Rickard med Fredrik till Rickard. Han släppte av oss dära blalba, typ gjorde inte nå sen drog jag & han till Högberg, inte mkt som hände! Vi drog in vid 7 och sen har vi ba tagit de lungt, typ käka lite glass & kolla på idol ;-) Men nu ska jag sova, antar att jag måste till skolan imrn..


Inte på humör..

Skola idag, inge speciellt som vi gjort.. Vecka 39 har vi prov, geografi. Verkligen inte min starka sida om man säger så! Klockan sex är de träning men just nu funderar jag på hur de kommer gå för min vänstra VAD, asså vad som man har på benet. Vaknade inatt av att de krampade som fan i den, känns typ som om den är spänd osv gör sjukt ont!!


Det gjorde mej ledsen att du skrev så
Vet inte vad du tänkte med riktigt,
Men alla gör misstag


Henka - Ni känner mej inte alls


På gott eller ont så vet du mitt namn, kanske gått förbi fort eller skakat din hand
eller så har jag varit hon som inte pratar alls. Folk säger att jag ser dryg ut ibland
jag hälsar tillbak bara lyft upp din hand kompis. Jag brukar oftast va på glatt humör.
Hatar att slåss vill oftast hålla mej utanför, vill inte dra till mig allt för mkt uppmärksamhet
Men ändå äre folk som vill att jag ska få problem så dom snackar mkt & sprider sina rykten?!
Nog om de.. Kompis vi kommer va vänner i vilket fall, men du känner mej inte alls.
Du har nog hört mitt namn, vänta innan ni dömmer mej. Säger ni saker som inte är sant
spelar de ingen roll för du känner mej inte alls


Skola

Kom precis just hem från skolan typ. Eller okej skoja bara de var typ en timma sen, men haha! Ingen träning idag, så jag får helt enkelt se vad jag hittar på ist. Usch så jobbiga måndagar är, vi har inga raster förutom lunch då. Så himla dåligt planerat, och tisdagar är också jobbiga så imorgon lär jag ju vara helt slut, hihi.
Har missat jätte mkt nu när jag vart sjuk, har tyska till imrn. 20 sidor i matte som jag ska ta igen på skolan och kemi läxa till onsdag :s!!


Nu vet du att jag göre iaf

Idag så började dagen att Th & Rickard kom hit. Gjorde typ inget, sen drog Th. Då såg jag & Rickard film, typ sov haha! Var här några timmar sen for vi till honom, såg någon film som dom hade hyrt. Vi var inte ut nå ikväll men de var rätt skönt ändå eftersom jag har vart/är sjuk :-) Imorgon äre handbollsträning, jippie lr ja.. Inte vet jag hure kmr att vara menmen, ska iaf slå på någon film nu sen sova!


Heden
Ibland så vill jag återvända

Idag har jag vart m. Sandra, vettefan riktigt vf men vi for till heden blabla typ damp.. Hade tänkt att vi sku va m. Rickard men vafan vi fatta typ ingenting så vi pallade inte, vi gick till Ellen ist. Gjorde inte så mkt typ prata osv! Var där typ nån timme. Men jag lägger ut några bilder ist


Bloggtorka

Herregud, asså jag har ingen aning om vad jag ska skriva om? Min blogg är tråkig!!!
Men om ni har nå förslag vad jag kan skriva om så får ni väl kommentera, ska försöka skriva iaf.
Är typ fortfarande sjuk, eller jag vetinte men åh jag vill fan göra nå idag. Jag ska göra nå idag, vet ni hur jävla uttråkad man blir av att bara sitta hemma?
Får ju inte vara hemma hos rickard heller förens om några dagar.. Men skitsamma nu ska jag försöka få i mig lite mat :-)

Jag har försökt
Nu äre din tur.


So sick..

Känns så fel, jag vet knappt något om min pappa mera.
                                                  Fick just höra att han är borta någonstans i en vecka?
                                                  Ingen aning om vars? Känns bara så fucking fel att inte
                                                  veta något om honom! Men jaja, de finns inget jag kan göra..
                                                  I miss you daddy.


Fortfarande sjuk

Är inte i skolan idag heller, gode tråkigt jag har asså! Men är så förbannat snuvig & ont i halsen. Just nu håller jag på att ladda hem massa filmer. Igårkväll innan jag somnade så tittade jag på: Wallander - tjuven.
Reckommenderar den om ni inte har sett den!


Ego, piteå

Ni känner mej inte alls.

Hej sötisar! :-)
Jag är inte i skolan idag för jag är gode sjuk, har så satans ont i halsen. Imorse när jag vaknade var jag typ uppsvullen osv, ingen aning om vad de kan vara.
Igår iaf så var de skola, var på korpen ett tag också för några saker.... Vill seriöst byta till Moas klass, men ändå inte för en sak.. Sen en annan sak att de inte får hoppa in någon fler i deras klass!
Efter skolan var jag med Rickard, Marklund i garaget sen kom Th, Berkan & Robert också. Var inte speciellt kul haha! Måste till skolan idag och hämta massa läxa också, men nu ska jag inte tråka ut er mera! ;-)


Jag vet vad du vill få ut med de..

Tjatja :-)
Idag vare först skola, mkt ovanligt naat. Sen gick jag till stan och mötte Rickard, vi åkte te elund så gick vi till Robert. Dära var han, Julia, Jozzan, Ludde & Victor. Vi chillade typ bara dära, skit tråkigt haha.. Sen gick jag & R till honom, var dära ett tag sen kom mamma och hämta mej! Nu är Rickard påväg till råneå och ska hämta en epa. Sen om jag hinner far jag dit igen.


RSS 2.0