LULEÅSPELEN

Lalalala, vet inte typ hur länge vi är dära. Kanske kommer hem imrn lr på söndag? Jag vet inte men vem bryr sej :D
TAGGATAGGATAGGA!!
Har jävligt mycket damp just nu så kanske inte så bra att skriva nu. Men uppdaterar på söndag


Jag vet att du inte vill mera

Kom just hem från luleå, har vart m. Moa, Macke, Johannes, Natta & några andra randoms som jag inte kan namnet på.. Har köpt nya skor också, lovar att lägga ut bild på dom när jag kan. Men som sagt har jag ingen usb kabel till min samsung kamera och min mobil är på lagning.. Vill inte ha med mej min systemkamera på luleåspelen helle ifall den typ skulel bli stulen eller något sånt! Men nu ska jag packa klart sen ska jag sova!


Varför vara glad när man kan vara ledsen?

Godmorgon, eh har just duschat. Har inte skrivit de hära tidigare men har fotbollscup hela helgen så jag kommer inte kunna skriva någoting. Fast är dock jävligt rädd att jag kommer bli helt utstött på luleåspelen för Sandra är inte med, bara hon jag brukar "vara med" på cuper, och sånt.. Menmen ska säkert gå bra!
Idag äre LK! Tagga, säger jag bara. Ska försöka ha så roligt som möjligt, inte för jag känner för det men visst.. :-)
Ska packa nu, sen fixa mej. Fårse om jag uppdatera nå mera före LK!


;s


"m"

låt oss ta en promenad tillsammans, vi kan prata om allt
mellan himmel och jord bara vara med varanda sätta oss ner
vänta och se vad som händer och sker. jag kanske kände nå fel
jag trodde att nått var på g? du kanske gilla någon annan vad
vet jag om de? jag är förvirrad i tusen för allting hände så snabbt.
först var vi vänner sen blev vi tillsammans vi var kära i varann,
men känslorna sprack och du ville inge mer du ville inte något mer,
bara vara vänner men då kommer ju de faktum att du skaffade en ny.
jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor nu,
kan varken kontrollera dom, se dom eller
radera dom.
jag vill ha mer av dom men samtidigt inte alltså att leva på falska förhoppningar leder ingen vart
tankarna jag bär på väger ton,
tror du jag är en sån som taggar vidare om jag är kär i nån?

låt oss ta en promenad tillsammans, vi kan göra allt tillsammans
mellan himmel och jord bara latja med varann och se
om det händer nåmer för jag vill vara din tjej som du kan festa
med eller bara ta de chill, hyra långfilm. bara softa från fredag till
söndag. så länge det är vi inga andra som kommer ivägen
så ordnar sej allting. många tårar på fall då jag inser att allt är en dröm

du vill inte ha mej
jag lovar
att det är tungt
men vad kan jag göra åt det?
jag vet att du förstår mej
du vet hur jag funkar och varför jag gråter


Emo, cut

Träningen gick inte speciellt bra, så jävla varmt he vart ute.. Lite trist att he är muligt hela dagen
sen när man har träning äre skiit varmt. Man blir mest trött av värmen då, men så äre..
Moa sover inte hära inatt, utan hon kmr imrn på dagen. Eller antar att hon kmr typ vid 3 för hon
är alltid så jävla tröttt, hihi busflicka. Älskar min bästavän mera än allt


Trött som tusan

Gäsp... Har sovit till nu typ, finns nästan inge att göra! På en timma äre träning som gäller, ååååh känns jobbigt men okej. Ngt tips på hur man kan bli pigg så fort som möjligt? ;-)
Moa kommer iaf efter min träning istället.

Såhär du ville ha det! ;-)

Hej sötnosar!
Har inte vaknat såhär tidigt på hela sommarlovet, vaknade typ 8 imorse. Eller ja, mama ringde då men sen försov jag med te 9 typ. Så fick stressa som tusan. Tråkigt att bara stå och packa upp grejer till en jävla loppis, typ äckligt vare! Kryp och massa shiet på sakerna, huff! Nu ska jag vänta på att Moa vaknar, lär ju ta ett tag men har inte bråttom så okej. Ikväll äre fan träning, måste försöka köra seriöst. För jag missar träningen imrn eftersom he är luleåkalaset!

UIHAÖHÖAWI, nu loggade Moa in på msn!

Massa bilder, typ gamla










Damp på blogg.se

Blogg.se har inte velat funka för mej!
Men igår iaf så cyklade jag till dollar för att möta Moa, sen for vi till ica kvantum typ för jag sku hämta min kamera av Mike.. Han har haft den jäävligt länge nu, men ja haha. Missade min träning också, inte bra :s! Men haahaha, ist så käkade jag & moa på max (a) sen for vi hem och gjorde typ inge, sen for vi te frasses... HAAHHAHAHA! Vid 11 igårkväll var vi med Viktor & hans kusin Linus typ, tråkigt typ. För Linus var helt blyg och tyckte vi var dåliga på cykla! Men jag lovar jag och moa ramlade bara 6 gånger igår och idag 1gång! När vi vaknade idag så började vi fixa oss så for vi ut, cyklade bara runt. Helt plötsligt hamnade vi på militär område, men min morsa jobbar ju dära så när hon slutade åkte vi med hon till max och käkade, haha fyfan så jävla tjocka vi vart? Men okej, vi är allltid he när vi är med varann! Ikväll har vi varit på björknäs typ Korven, Oktay, massa randoms osv.. + två jävliiiiiiigt snygga norskar som är värd att nämnas i bloggen, seriöst omg så fett snygga! Men dock as dryga, så vi palllade it stanna där! Men nu vart he hära ett väldigt slarvigt inlägg så jag orkar inte skriva nå mera..
HAR NÅGON EN SAMSUNG USB KABEL JAG KAN FÅ LÅNA?
Annars kan jag ju fan inte lägga in några bilder :s


Nya skor





Hiss eller diss? ;-)
Har tänkt köpa dom tror jag, rätt snygga faktiskt.

Söta läsare :-)

Godmorgon sötisar, eller ja.. Vaknade inte riktigt nu, men har inte bloggat nå tidigare! Har käkat tacos te frukost idag, mkt smalt ;-)
Har fått några kommentarer som jag hade tänkt svara på, men ingen av dom har blogg så svarar hära;


"Din läsare" Jag vet inte riktigt, blir lättare om jag får reda på ditt namn, jag har ju mitt för&efternamn men endel kanske tycker att he är tråkigt. Men har du något smeknamn lr sånt? :-)
"nadja lindström" Jag har faktiskt ingen aning, gå bara inte samma väg som Kissie, Dessie! Dom provecerar för att få pengarna. Usch sånt gillar jag inte, men skriv inte bara om vad du gör på dagarna utan skriv om allt, sånt som berör andra och sånt? =)


I'm just so..

Kom hem från stan för en timma sen, var först dära med Jonas, Sammä & Mattias.. Men fett tråkiga dom var så jag var i stan m. Flisan & Nea ist. Vi försökte komma in te Viktor Landin, men he gick åt fan så typ dampdamp orkar it skriva.. :-)


JAG VANN, IGEN!


LÅT BILDEN TALA FÖR SEJ SJÄLV! JAG VANN EN TILL BLOGGTÄVLING HOS MATILDA!
Jag älskar er alla söta läsare ;-*


Oj, dålig uppdatering.. Igen

Har har verkligen glömt bloggen, att uppdatera.. Men igår så skrev jag INGET! Men i förrgår när jag kom hem från storheden så for jag till stan och var m. blandannat Sammä, Jonas, Matte & sen så var jag med Jossan och Annika ett tag också.. Sen på kvällen for jag till bossevallen och var m. Wille dära, Paulina kom också dit och vid 11 cyklade vi tilll 7eleven och köpte cola, godis & korv. HAHAA, men vi hade faktiskt jätte kul! Jag & Paulina alltså, Wille hade farit hem då.. Sen på natten tjockadde vi oss bara osv.. Igår skulle vi upp 11, riktigt jobbigt men ändå! Vi kollade Lifesentence & Daavd spela, sjukt bra alltså. Sen for Paulina hem och då kom Wille till mej, vi såg film osv, hehe.. Han var hära någon timma, sen kom Lisa och då for vi till stan och köpte godis. För 80 kronor (aaaa) Sen när vi kom till hon så var vi ute och fotade, käkade tacos osv.. Sov i husvagnen inatt, for hem ganska tidigt idag och nu har jag äntligen duschat! Har verkligen kännt mej äcklig så därför vet jag inte om jag vill lägga upp så mycket bilder! :-)


Storheden

Kom just hem från storheden, köpte bara smink dära. Tänkte köpa en kofta men den var så kort i armarna så jag sket i he.. Hm, min mamma bjussade även på jordgubbar & annan frukt. Senare idag ska jag vara med Wille, fårse vad vi gör :-)


Jag orkar inte med sånt skit

Kvällen har spenderats med min älskade cola, haha! Nämen typ, har fan inte gjort nå. Men rätt skönt ändå, tror jag ska sova tidigt idag.
När jag väl ändå inte har gjort nå, asså vad ska man ha för skor nu till hösten? Är ju för kallt och ha mina älskade intersport toffler för blåser så kallt om fötterna då. Men vad ska man ha? Kanske några adidas skor eller skateskor? Har faktiskt ingen aning..


Ännu en till tävling

.. Och jag behöver fortfarande era röster, men denna gång hos: http://mmaatiildaa.blogg.se
Allt ni behöver göra är att kommentera att ni röstar på min blogg :D

Uppdate: Nu har jag duschat, vart faktiskt lite piggare. Nu vill jag ut & ha kul :D Men vetinte vad jag ska hitta på riktigt..


IDA (Ang. tungpiercing)

Orkar inte lägga upp så mkt bilder hära på min tungpiercing men om du vill ha bilder så kan du adda mej på: [email protected]


SNARK

.. Är så jävla trött & har haft kass uppdatering. Men igårkväll for jag till björns och Var med Wille, Rösse & David.. Vi gjorde typ it något speciellt, chillade i björns osv.. Sov dära också, haha fett kul he var när david somnade.. Då hällde vi vatten på honom (6)! Men seriöst pallar inte skriva, jag uppdaterar på.. 45 minuter kanske ska gå & duscha nu, kanske piggnar till lite då? :-)


uiarhjalbratiosj

Hah, fin rubrik iknååw :-)
Har just kommit in, har vart ute m. Robin, någon random snubbe, Tom, Julia & Lisa. Vi har typ hängt på tågstaionen, kul? Ehnej, haha men vi gjorde typ inte nå!  Vart väckt imorse av Tom, förbannat vad sur jag var då, haha! Senare idag så ska jag typ vara med Wille, ingen aning om vad vi gör.. Har inget mera att skriva nu :-)


Såhär jag vill ha det

Har just kommit in, drog te stan och var m. Viktor & Oktay, gjorde inget i stan typ. Vi gick te björknäs och där var massa moppeboys, så socialade vi med dom ett tag. Sen drog dom, då var vi med någon annan. Typ fett läskig, usch han var ful också, hahaha! Sen kom massa fler och då spelade vi fotboll, eller vi spelade it speciellt mkt men ja.. Haha, nu gör jag inte så mkt ska snart tvätta bort sminket! Är jävligt trött redan nu, fast ska it sova nu men ändå :-)


Uppdatering

Har inte kunna uppdatera förens nu, har fått en ny sladd. Har också lämnat in min mobil på lagning så nu ska jag ha värsta snygga mobilen asså i 3 veckor ;o! Skulle behöva min röda lilla kamera nu dom hära veckorna men dock har jag lånat ut den i vintras och jag vettefaaan när jag kommer få tillbaka den.. Känns jobbigt att ha med systemkameran ex typ på stan osv! Har en känsla av att he kanske kan bli tråkigt att läsa min blogg utan bilder. Men jaja, annars idag har jag sovit.. Har ingen aning om vad jag ska göra sen, finns typ inget att göra heller!


HELVETE

NI VILL INTE VETA VA SOM HÄNDE NU?

Min batterisladd te datan gick av, måste få en ny.. Annars kmr jag it kunna sitta vid min data, så imrn när jag vaknar ska jag be mamma köpa en ny! Hoppas verkligen hon har pengar & är snäll. Kommer fan dö utan data :o! Haha okej kanske inte riktigt men fatta tråk jag har då.


BTW

.. HAR JU GLÖMT OCH BERÄTTA ATT JAG VANN VECKANS BLOGG HOS www.maweii.blogg.se
Tack alla söta läsare! :-)


Helt ärligt, jag vet inte..

Hm, it gjort så mkt ikväll.. Typ deppat?

Hur mår jag egentligen?
Har tänkt den tanken hela kvällen? Jag vet fan inte, så mkt som är skit egentligen men ba har strunta i he för att slippa prata.


Dålig uppdatering

Hm.. Ingen bloggning igår, men när jag kom hem från Paulina så drog jag till stan och var med Joel, Jonas. Vi gick typ bara runt i stan, sen satte vi oss borta vid sanden före var så jäävla varmt. Då kom Moa, så var vi med hon också, satt dära vid sanden typ en timma. När vi gick tillbaka te stan så får jag & Moa nå ryck, för vi ser Henka & David när dom kör förbi med bilen i stan så började vi typ skrika åt dom och allt, fifan så fräna vi är. Men dom hälsa på oss och alllt (h)
Sen när jag & Moa kom hem te mej så käkade vi, eftere kom Flisan. Då fixade vi oss, drog ut och mötte Viktor & Wille. Satt vid datan ett tag, sen när vi skulle cykla till kioskpiraten allihopa hade alla en cykel förutom Flisan, så hon gick för hon inte ville åka på sadeln efter viktor för hon tror typ att hon väger mkt? :o Jaja, men jag och Moa cyklade först på en cykel. Så jag och hon kommer ju först till kp, vi pallade inte vänta på dom så vi gick in och köpte godis och varsinn cola! Jag hade inte med min mobil och ingen av dom hade Moas nummer. Så vi tänkte ba vafan vi pallar inte vänta på att dom kommer. Så vi började typ cykla runt hela boden, vi vettefan var vi var? Helt plötsligt kom vi te en skylt däre stod:
<-- Boden  ---> Luleå
Vi ba: O.o vartfan är vi? Men tillslut hitttade vi hem iaf! Alla 4 sov hos mej, eller vi sov väl inte speciellt mkt. Kollade film hela natten, fast dock samma film eftersom Wille tyckte he.. Sen idag har vi legat i sängen hela dagen och sett samma film, haha lite jobbigt menmen. Nu ska jag duscha, är helt jävla äcklig känner jag, smink i hela ansikte & tovigt hår.. Så vi hörs senare :-)


Ändrade planer

Lina kom inte till mig, jag for till Paulina och nu ska sova hära. Vi har gjort en ny header till mej som ni kanske ser. Men ska inte skriva nå mera utan uppdaterar iställer när jag kommer hem imrn :-)


Nåtttt

Lina kom hit vid halv 3, vi gick och köpte glass. Sen satt vi hära inne och degade, typ pratade om allt. Hon vart riktigt jävla kär i tea, Kattis hund. Haha, gulligt! Sen drog hon vid 5, då for jag ut och gled med bror & Kattis. Sen drog vi te rönnbäcks och käkade, tjockt men gottt.. Tror Lina skulle komma hit senare? Eller har faktiskt ingen aning.. Vad gör ni ikväll? ;-)


Dagens Outfit


Koftan som jag fick av min kusin
Jeanslegging - Vera Moda

Bilderna är tagna me min mobil eftersom min kamera är hos min pappa, och tänker inte fara dit när han är dära så får fara dit någon dag när han jobbar.


HISS ELLER DISSSSS? =)



De hära är 2 favoriter jag fick av min kusin, har dock inte bild på ett annat linne som jag också gillade mkt.
Men iaf, HISS ELLER DISS?

Tiden läker inte sår

Förlåt alla sötisar för jag uppdaterade väldigt dåligt igår, men orkade inte osv... ;s
Men iaf, idag ska jag vara m. Lina! Vi ska köpa glass sen bara sitta & snacka som man kan behöva ibland. Men hm, vad hände mera igår?... Jo juste jag fick några nya kläder av min kusin, hittade 3 favortier.


Haha, lite kul bild sen jag var m. Sandra ;-)

Du hade tre val

...men valde fel.

Ojojoj, den hära kvällen blev verkligen inte som jag tänkte mej. Min bror skulle på fest hos en annan, så han for dit..!Pappa hade en kompis som fyllde år. Såklart ville han dit då, men då sa Suzanne, min "låssas morsa" att hon tyckte att pappa borde stanna hemma, eftersom han redan var riktigt jävla full! Men han vägrade, så Suzanne sa att han fick välja: Umgås med mej & hon för någon gångs skull? (Som han aldrig har gjort) iaf inte alla vi 3 samtidigt.. Eller att fara och supa, såklart så valde han he! Då började dom bråka osv, saker som jag inte vill skriva hära. Nu ska jag verkligen inte bo hos min pappa någe mer! Hatar han verkligen, hårda ord.
Men sant!!!

:'( mkt mera saker som hänt, men vill verkligen inte skriva he hära..

HAHAHAHAHAAHHAAH





HAHA, 2.17 och efter he.. ÄR FAN BÄST! =D

 

Jag kan inte komma på en rubrik

Hej alla sötisar! :-)
Sandra har just farit, vi vaknade 15.00. Idag, så jag har ingen aning om vad jag ska göra! Vi skulle typ grilla, bror kommer hit också! Eller han sa he då? Så antar he.. Ahmen gud, jag vetfan inte ens vad jag ska skriva? Brukar ju annars bara skriva om allt som kommer upp i hjärnan? Jaja, får väl uppdatera senare då.


Sandra









Till "Ida" som ville attt jag skulle lägga ut bild på min tungpiercing! Vet inte om du läser he hära, men ändå

Gårdagens Outfit


Tröja, från h&m.

Samma jeans-shorts.


FAIL

Efter jag uppdaterade så käkade vi palt, sen duschade jag! Sandra satt i badrummet och väntade medans, vi har vart på ica björnen & handlat godis, mktmkt smalt! Haha, nu sitter vi och väntar på att mitt hår ska torka sen ska vi ut och fota. Så antar att vi lägger ut bilder ikväll eller så gör vi det imrn!
Btw, igår hade jag 93 unika besökre & 214 sånna dära andra saker. FORTSÄTT SÅ! (y)


RÖSTAAA

www.maweii.blogg.se/ glöm inte att gå in & rösta på nr 10! ;-)


Varfan är sommaren?

.. Regnar som fan göre ute, skit tråkigt!

Vi gjorde några till fina video's igår. Fast ska inte lägga ut alla, men någon iaf! Fast he får bli imrn för Sandra har inte med sig sladden. (Vi har åkt till mej) Men igår så var vi mest ute och typ dampa, åt godis osv.. Hon ska sova hära inatt, fårse vad vi gör nu på dagen, har faktiskt ingen aning! Men nu ska hon få logga in på sin blogg, antar att vi kanske uppdaterar lite senare så ni vet att vi lever.


Videoblogg




HAHAHAHA, vi var verkligen helt ofixade efter en cykeltur ;-)
Skratta inte för mkt bara, he var faktiskt våran första... Och ja, jag har fint skratt........ :(


Hos Sandra

Har precis klippt mej, inge mkt men uppklippt & topparna. Annars idag har jag inte gjort mkt, köpt en ny tungpiercing! Vi ska bada, sover hära inatt också. Imorgon får ni bild på hur he blev när jag klippte mej imorgon :-) Ha en bra kväll, före ska jag ha iaf

SNABBSKRIVER

Ojojoj.. Har jätte bråttom, ska uppdatera senare jag lovar. Men nu på 25 minuter så ska jag & klippa mej. Ingen aning om hur, men ingen stor skillnad tror jag he blir. Eller vem vet? ;-) men annars idag har jag inte gjort nå, men svarar på kommentarer & uppdaterar senare som sagt.. Hoppas ni haft en bra dag!


RÖSTA

Alla mina söta läsare, kan ni inte göra mej en tjänst? Är med i veckansblogg hos: www.maweii.blogg.se/ snälla gå dit och rösta på mej! Lär nog behöva alla röster jag kan få :-)


Dags för en ändring!

Hoppas ni vart nöjda med svaren från frågestunden!
Ikväll har jag vart ute och joggat i en halvtimma. Fast dock kanske jag gick 5 min av dom också, haha! Nu sitter jag hära & driver med Moa, hon är så sämst blir alltid ägd av mej sötis ;-) Imorgon kanske jag är med Wille, eller fårse om jag får tag på han eftersom ingen av oss har pengar på mobilen.



- saralantz, akta er moa har pms ! säger:

hej muuuuuuuuuuuiz =) <3

moabernhardsson.blogg.se säger:

hejdå

i know you love me ;-)


SVAR FRÅN FRÅGESPORTEN :D

Vad göru? ( Charlotta )
- Haha just nu, chattar på msn & lyssnar på min nya favolåt ;D

Hur gammal är du om en månad? ( Rösse )
- En månad äldre än vad jag är nu? =)

Frågor av: http://fellleolsson.blogg.se/
1. Skulle du kunna vara med mig?

- Känner dej ju inte, men visst om vi skulle träffas osv, klart jag skulle :)
2. Vilka bloggar läser du?
- uddamaludda.blogg.se
tjofs.blogg.se
sanddragustavsson.blogg.se
moabernhardsson.blogg.se
misslouiise.blogg.se
linnhalleforsss.blogg.se
liisaolander.blogg.se
liiinneaah.blogg.se
paulinadanielsson.blogg.se
kissie.blogg.se
jjullaan.blogg.se
emmajuli.blogg.se
onlyjosefin.blogg.se
jjuliahahto.blogg.se
joosefiiin.blogg.se
jjenniferbbackman.blogg.se
iamcarro.blogg.se
honheteremelie.blogg.se
haaiidi.blogg.se
foki.blogg.se
ffeliciajohansson.blogg.se
feliciamcmurry.blogg.se
emmarova.blogg.se
emmahenricsson.blogg.se
elinabokvist.blogg.se
desireenilsson.blogg.se
ankipankih.blogg.se
matildarova.blogg.se
ssandraniilsson.blogg.se

3. Vem gillar du?
- Gillar inte någon just nu, eller har svårt & glömma en så rätt svårt att hitta en ny, även om jag har strula osv med andra folk.. :p
4. Vad gjorde så du började blogga?
- Blev inspirerad av andras bloggar, vill ha min blogg som ett minne till sen så jag kan minnas vad jag har gjort :)

Vilka bloggar läser du dagligen? :-)  ( http://jjullaan.blogg.se/ )
- Skrev dära uppe vilka jag brukar småkolla osv. Kollar dom som uppdaterat, vilket jag märker via bloggkoll.se , men jag älskar att läsa kissies, dessies, paulinas, moas, tinas och din :)

Hur länge har du haft din blogg? ( http://inesh.blogg.se/  )
- Den hära bloggen har jag haft sen 23 september, men har haft en innan som dock blev snodd.

Är du nöjd med ditt liv just nu? ( Agnes )
- Hmm, rätt så. Bara kärleks problem annars, ja :)

Vilka bloggar tkr du är roligast att läsa? :) <3  ( http://jjuliahahto.blogg.se/ )
- Kissie´s, Dessie´s , dom är nog roligaste :D <3

Varför började du blogga? :) ( http://honheteremelie.blogg.se/  )
- Har svarat på he högre upp, så kika dära :D

Vem gillar du? Är du nöjd med ditt utseende? ( http://jagdiggarhonom.blogg.se/ )
- Har inte riktigt kommit över min förra så ingen :)
Nej jag är verkligen inte nöjd med mitt utseende.

Frågor av: http://camillahedman.blogg.se/
1. Vilken är din favorit färg ? :)
- Svart & rosa kanske! Och nej jag är inte emo bara därför
2. Vad tycker du om dess å paow ? xD
- Vet inte vad jag riktigt tkr om personerna, men haha dom gör ju bort sig så jävla mkt, rätt kul att läsa faktiskt tycker jag ;-)
3. När du börjar gymnasiet vet du vilken linje du ska gå ? ;)
- Ska sattsa på handbollsgymnasiet, eller jag vet inte men tror he iaf :-)
4. Vart är du född ? :)
- Boden
5. Vad har du för systemkamera ?
- Canon Eos 400D, dom säljer den inte längre eftersom den har utgått pga. den nya modellen 450D, men min är minst lika bra som den! ;-)
6. Hur länge har du bloggat ? :)
- Som sagt, 23 september. Min förra blogg blev snodd, vet inte hur länge jag höll på med den.
7. Får du pengar för de, isf hur mke ? :D
- Haha, nej jag får inte he. Men skulle absolut inte tacka nej om he vore så.. ;-)

Frågor av: http://ssofieholm.blogg.se/
Vem är din bästa vän ?
- Min absoluta bästavän är Moa, men Lina bäcklund är också en utav dom andra som betyder mkt för mej :-)
Skulle du kunna bli kompis med mig?
- Har ingen aning om vem du är, men säkert snäll.. & Vem tackar nej till flera vänner?
Hur gammal är du?
- Gissa? ;-)
Vilka bloggar läser du?
- Har svarat på he högre upp.

Hur lyckas man svälja sin piercing? hahahah ( Mike )
- Haha, jadu de har jag redan förklarat för dej idag! Men he är faktiskt inte så jävla komplicerat som he låter. Jag käkade frulle, så råkade jag svälja den. Förmodligen för någon av "skruvarna" var lös, haha!

Frågor av: http://nicahz.blogg.se/
1.Har du fått nån "hatkommentar" nån gång?
- Haha, jo vädligt många gånger faktiskt.
2. Vem är din bästavän som du skulle göra allt för?
- Moa Bernhardsson <3
3. Har du varit utomlands nångång? isåfall vart? (:
- Jo he har jag. Turkiet väldiiigt många gånger. Bulgarien 3 gånger, Frakrike, Spanien & Finland. Haha :)
4. Vad gillar du att göra på vardagen?
- Umgås med kompisarna är det bästa jag vet :D!
5. Vilken är din favorit film?
- Hm.. Svår fråga, jag kollar nästan aldrig på film. Men kanske I Taket Lyser Stjärnorna, eller Twilight

Frågor av: http://fannyyyyl.blogg.se/
1. Hur många syskon har du? hur gamla är dom & vad heter dom? :)
- Har två syskon, Mattias & Mia. Mattias är 23 år, och Mia är.. Eh venne, något på 30 iaf (a)
2. Hur länge har du haft hål i läppen? :)
- Sen 19 augusti 2008 :-)
3. Vilken låttext tycker du passar bäst in i ditt liv just nu om du måste välja en? :)
- Amc, du var den rätta eller Henka & rebecca jones, om du var jag!
Kunde inte bara välja en (a)


Maxmat

Asså herregud, hur jävla många gånger har jag käkat på max nu egentligen :o? Ska iaf ut och jogga i buddbyn idag så ska jag försöka göra he varje dag te fotbolls-uppehållet är slut. Hmm, saknar Moa också. Gör fan alltid he när jag inte är med hon? Tur att ingen har en sån bra bästavän som jag har ;) Nej nu ska jag "firra" (fixa) lite grejer. Sen ska jag börja svara på frågorna från frågestunden.


Enkel outfit


Skinjacka - Vero Moda
Jeans shorts - Gina Tricot
Tshirt - Vanlig vit, ingen aning om vart den kommer ifrån.

Moa, picknik med Lina, foton



Här ser ni nya glajorna & Kattis jätte sötfula hund, haha gud vad man skrattar när man ser den :)



 ;-*

EMO-SLAKT, FJORTIS-MAKT, hahah alltid lika kul med dej mitt lilla emo :-)



Haha, några söta grisar jag gick förbi, var tvungen att ta en snabb-bild ;-)


AAAAAH :O

OMG, HAR RÅKAT SVÄLJA MIN TUNGPIERCING. FÖRFAN HAR NÅGON EN ATT LÅNA UT? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH DAAAAAAAAAMP

Jaja, godmorgon! Är inte på speciellt bra humör, är sol ute men pallar fan inte sola! Dessutom så somnade jag med mitt gamla smink igår så är helt äcklig ;s Tror förövrigt att den hära dagen kommer vara jävligt seg & tråkig, har ingenting att göra heller..


Le inte åt mej om du inte menar det

Har vart ont om uppdatering idag, men skrev ju som sagt att jag skulle te Lina. Vi satt dära ett tag och höll på med hennes kanin som hon har fått, super gullig :) Sen så fixade vi oss, drog ut på picknik. Haha he var faktiskt jätte mysigt, vi var utanför ett "spökhus". Nämen he är typ as gammalt & spindelnät i fönsterna. Ingen som bor dära direkt! Sen gick jag hem.. Fårse om jag uppdaterar nå mera lr om jag skriver imrn när jag vaknar, har ju inte speciellt mkt att skriva... Jo, he är 2 förbannade jävla flugor i mitt rum så kmr inte kunna sova gött säger jag bah.. -.-


Godmorgon?

Ojoj, skönt med 16 timmars sömn ;-)
Har förövrigt fått väldigt många frågor te frågestunden. Men kom igen lite fler frågor kan ni väl fråga? Svaren kommer imorgon.. Idag, ska jag nog vara m. Lina rutberg, har inte vart m. henne på jätte länge så kommer nog bli mys. Vi ska ha picknik vid buddby-träsket. Kameran ska med så bilder kommer väl imrn. Antar att jag sover hos henne eller så dra jag te pappa och sover. För behöver lite grejer därifrån eftersom jag typ inte bor dära längre.. Men ska försöka uppdatera senare idag. Men nu kan jag inte sitta hära & ruttna nå mer, ska fixa mej osv..


F R Å G E S P O R T

Vet ni vad jag tycker? Att vi kör igång en frågesport, ALLA ska fråga en eller helst
flera frågor. Svarar på dom när jag tycker att jag har fått nog många frågor :-)


Seg dag

Somnade typ vid 10 imorse i typ två timmar kanske, sen sku jag stiga upp lr vad man säger för jag, bror, Kattis & mamma skulle på marknaden. Så var typ helt skabb.. Sen åkte vi te moster och satt där ett bra tag, tråkiiigt. Efter he så visade vi runt i boden för Kattis, fiifan vi har åkt bil jävligt länge! Sen nu ikväll tar jag nog he bara lungt.. Funderar på vad jag ska göra imrn? Skriver senare.


Gårdagens bilder..

Eller he är ju ny dag nu så blir ju från i förrgår : )



Förlåt för vi typ täckte dej tööörkis :-)



För söt trippelhaka på mej
För söt mun på ank Moa
För söt turknäsa på Törkis.....


Ey yo man peace ;-)

Förlåt för jag inte har uppdaterat något mer sen imorse, eller idag på dagen då. Men har tillbringat hela dagen/kvällen/natten / nu på morgonen med Moa, eller vad man ska säga? Haha, vi har såklart inte sovit ännu och vi har inte tänk he heller. Ska ut & cykla på några timmar, ba för he är kul så ska vi sova i en busskur :D! Haha, nej vi är inte riktigt friska! Men iaf så har vi vart i stan, på marknaden och köpt shutter shades-glajjor! Fyfan vad vi steker i dom alltså, båda har gula. Haha, sen har vi oxå hunnit stor handla på coop, och vart m. Rösse & Erki? Och ätit middag 3 gånger, 2 gånger åt vi tacos och en gång på max, HAAHAHAHAHAHA! Ni vet att jag skrev igår hur sur jag var för att jag alltid satt inne på kvällarna? Men ikväll/inatt hare vart värsta motsattsen, vi har i stort sätt vart ute hela tiden. Mamma har vart på farmen så vi kom typ hem halv 2. Tycker hon borde gå dit oftare ;-) Och mamma jag vet att du läser he här så ut & parta. Haha nämen skämt & sido nu ska vi se i taket lyser stjärnorna. Vi har sett: The eye också, Moa höll dock på skita ner sej medans jag typ.. Vilade/sov? Haha, så skriver imrn när hon har åkt hem, om stackaren tar sej hem.. HAHA
Föresten så har vi skämt ut oss väldigt mkt idag, typ följt efter människor som inte var dom vi trodde, och hälsat på alla, kallat folk för turkar osv, hehe....

Godmorgon

.. Eller vad man nu ska säga, jag har vart vaken ett tag. Men har inte uppdaterat någonting ännu.. Min brorsa & hans tjej kom inatt/imorse från västerås. Kattis har med sej sin superduper gulliga hund som jag ska vara hundvakt åt, eller jag & Moa. Fick ett sms just av hon att hon hade vaknat. Så jag ska börja fixa mej eftersom jag alltid är så jävla seg, hehe. Hon ska ju käka frukost, och säkert fixa sej med. Vi ska på marknaden har jag bestämmt! Hoppas hon inte tar allt för lång tid på sej, är less på att ba sitta här i mitt rum. Som förövrigt är helt städat, inte ofta ;-)


Saker som ni inte visste?

Vet inte om alla av mina läsare vet he hära men iaf nu får ni veta.

1. Jag köper oftast nån storlek förstor på kläderna jag köper, före första. För jag hatar tajta kläder, man känner sej som instägd typ tycker jag.. Sen så gillar jag it min kropp speciellt mkt heller så skönt att tröjerna inte visar mina fina valkar :):) hehehe!

2. Jag vill bli handbolls-proffs när jag blir äldre, eller jag vill iaf utvecklas & bli bättre. Handboll är verkligen he bästa jag vet, inom sport iaf. Haha :)

3. Jag älskar att umgås med massa folk, när man är flera. Ex, typ cykla runt eller se film hemma hos någon, grilla eller ba hänga någonstanns. Tycker he är super mysigt ;-)


Hiss eller diss?

Har gjort en ny header, lite med Moa's hjälp också.. Hiss eller diss? :)

Btw, så blire en ny kategori också som ska heta hiss eller diss, får väl se
hur mkt jag lägger in hära, men ska försöka. Rätt kul ändå :-)


Älska mitt humör :):):):)ATGJAI

Hmm. Vad gör jag ikväll?! Samma som igår, samma som alla andra kvällar
INGENTING
Äre it på sommarlovet man ska va ute på kvällarna & umgås?
Haha jo klart, dom flesta har ju så. Men själv så får jag ju fan knappt vara ute efter
halv 10?
HH3H33 ÄLSKA LIVET (K)



Okej nu ska jag va lite seriös, men he är fan sådär. Så jävla less på he,
menmen. Ikväll ska jag iaf ändå it göra nåååå!
Vill ut & cykla men har fan inte ens en cykel? ;s
Jaja, då får ni väl glädja er av att jag lär blogga mkt? Elller vafan grina om ni vill ;-)


Det är inte mej du vill ha

Hej sötisar! =)
Har inte uppdaterat något tidigare idag, eftersom jag inte har haft någon tid. Vaknade
vid 14.00, så dushade jag & fixade mej. Sen drog jag ut m. Moa & Jossan (törkis)
Vi for te max, fast ba jag & M som käkade. Efter vi käkat drog vi te ica, köpte godis & dricka.
Så satt vi oss i busskuren och då fick vi typ något ryck lr någe sådant & började dansa och
hoppa runt. Typ posa inför alla bilar som förbi, hoppas ingen som vi kände såg oss ;)
Sen gick vi hem te mej, fast dom sku typ hem på en gång. Hatar dessa sommartider med
bussar eftersom den sista går 18.50 då, menmen! Tror jag ska dra ut ikväll, om jag hittar
någon att va med.
Btw... Grattis kusin & Mike som blir fjortis.. : )


Tidsfördrift

1. Är du singel? yep
2. Är du lycklig? nja
3. Är du uttråkad? mmmmmmmmmmmmmh
4. Är du ledsen?  venne :o
5. Är du italienare? nä
6. Är du gravid? ne
7. Är du full? nae
8. Är du en cooling? skojja inte
9. Är du från Irland? ne
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? har aldrig vart de

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? vem vet
2. Har du nånsin blivit sårad? mmm
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? varje natt sen 8 april
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/han? mm
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? jepp
6. Har du haft en hemlig beundrare? ja :o
7. Är du kär? ..
8. Vill du gifta dig i framtiden? ja

2 alternativ
1. Kärlek eller lust? vaaaa? xd
2. Hår eller ögon? hår  :)
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? bästvänner, klart
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller Pepsi? cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror på när & med vem
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? båda

"Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? venne ;o
2. Brutit ett ben? asså inte ett BEn, men tummen :D
3. Gjort nåt du ångrar? skoja inte. 
4. Hoppat Bungee Jump? ja
5. Ljugit för någon du tycker om? ah
6. Ätit en hel tårta? haha, nej
7. Gjort bort dig offentligt? vad är offentliget?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? skoja inte.
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja haha
10. Velat försvinna? jepp

Senaste
Vad såg du på tv sist? vet inte
Vad åt du sist? mat
Vem pratade du med sist? sammä? lr vafan han nu heter
Vem ringde du sist? sammä lr vafan han nu heter ;oooooo
Vem messade du sist? moa
Vad läste du sist "bok"? vet itne
Vem pussade du sist? d
Vem kramde du sist? hm, venne :o
Vem bjöd du sist på något? ehh david :o godis :):):):):)
Vad köpte du sist? ehh, kläder


Emo

Vill ngn va emo med mej? :o
Kolla bara den hära videon, fyfan asså!

www.garaget.org/video/666w9fbpg5ah


Förstår inte min tankegång

8 april

då förändrades allt, jag har blivit en annan person.
jag kan inte beskriva den hära känslan,
sitter & pratar på msn för att inte känna att jag inte duger till nått

om du var jag så skulle du ha förstått
är glad för attt du mår bra iaf,



Ibland äre bara så jobbigt

Orkar väl inte skriva så mkt.. Kanske göre senare, för just nu är jag på så jävla
dåligt humör, nere i en djup depression. Men he går väl över..
Var m. världens finaste Lina idag. Vi var typ på fagge, cyklade osv. Saknat hon sååå mkt!
Nu ska jag lyssna musik & inte göra nå..


HEHE

Kommer inte blogga nåmer idag tror jag. Är med Sandra, och antar att vi
it ba pallar sitta hära. Men jag bloggar imrn, så ni får ha en bra dag! :D


Nattbloggning

Hehe.. Tog väl lite överdrivet länge med bilderna, men har faktiskt inte bara sutti
här! Vid 5 så for jag, Flisan & Jennie te björns och skulle kolla Viktors träning, men vafan
då kom han inte ens på den. Så då åkte vi till Flisan, typ satt vid datan och fotade osv.. Sen for
vi till Jennie, hon käkade & Flisan fixade sej, medans jag typ låg & gjorde ingenting, haha!
Var dära te halv 9, då fick jag skjuts hem. Så satt jag hära en snabbis sen ringde David och Rösse,
dom bad mig komma ut. Så vi drog typ te stan en sväng, gjorde ingenting.
Men nu ska jag sociala mej ett tag ;D


Sthlm bilder









BJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDD


































JAG ÄR TILLBAKA!

Hej sötisar, nu jävlar! Har fan inte blogga ordentligt på riktigt länge. Iaf så for
vi ju tidigt i tisdags. När vi kom kram te sthlm så fixade vi oss sen åkte vi in
till sthlm city. Shoppade & kollade runt på affärer, fast he var förbannat varmt då
så vi orkade knappt. (Lägger ut bilder sen på vad jag har köpt)
Har inge minne av vad vi gjorde mera. På onsdag så åkte vi te våfflan på dagen
och käkade, kollade runt i sigtuna. Så himla gullig stad alltså, mindre än boden stad!
Efter vi kollat så for vi te något badställe och badade, jag vart fett ojämnt brun på benen.
Hade ena i skuggan så.. ;s
Fast så klart visste jag inte om he då! På kvällen åkte jag, Moa & min syster te stinsen. Ett
shoppingcenter och shoppa. När jag och Moa fikade dära så beställde hon först en biskvi.
Sen så när jag ska beställa så säger jag: En muffins och pekar på den som står dära te höger.
Så går hon bort te biskierna och ger mej en, jag bah jaha?
Fast jag vågade ju såklart inte säga nå, men gode mkt garvade vi ändå, haha :)
Torsdag, solade vi & badade vi nästan hela dagen, stackars Moa. Hon brände sej ordentligt :o
På kvällen drog jag & hon te våfflan och fikade!
Fredag, GRÖNA LUND
Gud he var nog roligast på hela sthlms-resan. Vi åkte inprincip allt som går att åka, vi gick t.o.m i
SPÖKHUSET. Åhh fyfan, aldrig mera säger jag bara. Vi lipade som fan och skrek, så jävla usch...
Haha! Dom andra som gick i spökhuset samtidigt som oss fick sej iaf ett rejält skratt ;o
Insane (den nya bergochdahlbanan) är mktmktmkt läskigare än frittfall! Men kul var den ändå ;D
Lördag. Då åkte vi till uppsala och shoppade, var dära nästan hela dagen. På kvällen hoppade
vi hopprep m. Vendela, har typ glömt bort hur kul he är ibland ;)
Söndag, vi for te barnens djungel! Nästan som leos lekland, rätt kul ändå :D
Sen kvällen var jag & Moa ba ute på våfflan, fotbollsplanen osv.. Fotade och ja, vi har haft
jätte kul.
Måndag(igår)
Vi gjorde typ inget alls, packade & fotade osv.. Sista dagen ju så vi var mest ute och kollade på allt.
Kvällen spenderades på våfflan, varsinn glasshink käkade vi (a) tjocka som fan har vi då vart.
Menmen äre semester så äre väl he!
Nu ska jag ladda in bilder som vi har tagit, kanske tar ett tag men klockan är ju inte så mkt så
ni sover förmodligen fortfarande :)
Tack för 2 underbara veckor bästavän <3


RSS 2.0