Allt kan dra åt helvete

Mina tankar står still, vill ta dej i min famn säga de du är värd &
ge dej en kyss som visar att jag alltid finns här,
men alla säger de är ingen idé

:'(



Igår tog de som sagt slut m. Rickard, eller jag venne riktigt om de är en paus lr vad de är.. Han ljög för mej rakt upp i ansikte, blev så jävla besviken.. Men aah får väl se vad som händer nu ;'(


ftgyuj




Bild 1: Mitt skåp för några veckor sen haha :-)
Bild 2: Jag & min bögkompis :o
Bild 3: Världens finaste syster <3
Bild 4: Jag & My är smala (a)
Bild 5: Jag & sötalma :-)


Förstår inte hur du tänker

Har ju inte blogga på 4 dagar, men jag har typ int gjort så mkt. Varit m. Rickard vare dag typ, lr inte idag då. Har inte suttit vid datan typ heller, är fan stolt över mej själv :-D Idag då, skola som vanligt. Sen for jag hem sov tills vi hade träning. Hemma nu igen, ska gå & bada badkar tror jag fixa lite. Men innan de ska jag lägga upp lite bilder :-)


LALAALA

Tjao, är hos Rickard nu med Julia ;-D
Skola idag som vanligt, sen var jag med Julia, Lina & Emma ett tag. Vi väntade på att handbollen sku börja. Eller ingen av oss sku träna, eftersom vi typ vart sjuk. Så vid 3 kom pappa & hämtade mej och Julia, for hem och käkade och fixa oss. Blir att Julia sover hos mej inatt så kmr inte skriva nå mera, uppdaterar imrn.


Sjuk

Bloggade inte nå mera igår, men Rickard, Fredrik & Johan kom förbi. Vi var ute och kollade på bilar, sen var vi inne och typ ba tog de lungt. Spelade pingis gjorde vi oxå, men dock så var jag ju mktmkt bättre än dom ;-)
Är inte på skolan idag, hade feber imorse, huvudvärk & ont i halsen. Har blivit medlem på facebook nu också, inte för jag förstår ett piss menmen..


De är väldigt svårt,

Jag vet att ja vart dålig på blogga, men helt ärligt jag har inte suttit vid datan. Så de är ju en bra anledning, haha! I helgen har jag iaf vart i älvsbyn, spelat handboll! Vi vann 3, en förlust & en oavgjord. De är bra tycker jag. Igår var jag med Julia efter skolan, vi for te hon och fixade oss & lagade mat. Sen for vi till Marklund & var m. han och Rickard & Fredrik. Sen kom massa andra, så då åkte vi till Avan och kollade läget där haha, de var jag, Julia, Marklund, Fredrik, Rickard, Pontus, Högberg, Runä, Th :-) Typ trevlanstrevlans!
Idag då.. Skola, men jag var inte dära hela tiden och iförsig då hade jag ju inte skrivit de hära ;-) Men jag for hem typ halv 12, för jag mådde inte så bra osv. Tack för du finnns My <3!
Har sovit ända till nu, och nu ska jag nog försätta med de!


I am crying.. For you,

Tjoho :-)
Skola idag, var inte på temat idag så slutade typ kvart över 2 för jag hade glömt grejer. Så var med Jöllebölle ;-D Vi var typ i stan sen drog vi på vidars & jag köpte ett nytt headset, för jag trodde att mitt gamla var trasigt men så vare inte utan de var fel på min tel! Så nu är den på lagning, igen.. Jaja, klockan 6 äre träning, till 8. Ska försöka hinna till Rickard eftersom han är så grinig & vill träffa mej idag ;-) Haha nämen klart jag vill träffa han jag med.
Kanske skriver senare om jag hinner..


NU BÄR DE AV, haha ;-D

Tjululu alla söta läsare! ;-)
Idag var de först skola, sen drog jag & kolla när Julia pierca näsan. Haha fan vad jag börja garva för hon typ lipa hihi (a) Sen drog vi till mej för hon var tvungen & rengöra de osv.. Vi tränade inte för jag kände att jag inte ville med mitt ögonbryn, men måste väl ändå imrn! Så vi drog till elund och var m. Marklund, typ såg film sen kom Högberg och då åkte vi till Rickard! Fredrik var dära också, sen kom Runää oxå ;-) Vi drog ut m. bilen osv. Sen hitta vi han Th & han Robert också, ja gud så kul vi har haft. Bara glidit runt & mobba Th (a) Haha, vid 9 åkte jag & Julia hem. Nu har jag duchat & nu ska jag lägga mej i sängen och smsa med älskling ett tag :-)


Godnatt

Ikväll har jag vart m. Rickard, först var vi hos Marklund och såg film. Vet inte vad de var för någon men iaf, sen drog vi ut och gjorde typ inge. Jag & Rickard åkte m. Robert sen i hans epa och med ngn till, tror han heter Robin? Men haha ingen aning, var tråkigt iaf. Sen var jag hos Rickard någon timme, vi kollade lite på parlamentet och skratta. Annars typ inge, men nu är jag så trött så jag knappt själv vet vad jag skriver, hihi ;-)


Bilder som tagits under "blogguppehållet"

Allt & inget.






 Ögonbrynet <3 hihihi.

Hade med kameran till skolan idag:













Ego Läntziiiieh ;D


Älskling <3


BACK ON TRACK

Jag har bestämmt mej! Ska försöka börja blogga igen, jag har sjukt mkt & berätta. Men jag tror jag lägger upp bilder istället för att skriva så otroligt jävla mkt. Har hunnit göra allt & inget. Snart två underbara månder med älskling :-)
Kan inte någon göra om hela min blogg typ? Eller iaf färgen osv. Jag kan göra header själv & lägga in den. Är så jävla less på hur den ser ut, vore jätte snällt!
Okej ska berätta lite vad som hänt då:
My har sovit hära :-)
Var där ett tag väldigt mkt med Cissi sär..
Hunnit bli jätte bra vän m. Julia :-D!!
Varit jätte mkt med Rickard
Åkt massa bil haha
Handbollscuper
Piercat mej i ögonbrynet
Massa mera. Men jag kan lägga ut ett nytt inlägg med bilder och skriva till bilderna


RSS 2.0