Överskattat

Fan så jävla less jag blir. Nyår imrn och har ingenting att göra, köpt klänning m.m men har då fan inget att göra. Wihoooooooo love my life, not

12 timmar mörker 12 timmar ljus

Tjoooh!
Igår var jag och dela ut nå reklambajs på morgonen sen for jag till luleå osv, shoppade 2 par nya skor och nya kläder. Sen när jag kom hem for jag på relaxen med Rickard, Andre & Frida. Fyfan så kul de var haha ;D

Idag när jag och R vaknade så åt vi frukost osv sen gick jag på stan och mötte Linnea, vi tog en fika på opalen och en massa prat. Sen kom Marcus även till stan, vi gick runt och sånt.. Köpte strumpbyxor och lösögonfransar! Sen när jag kom hem så var min syster, Stefan & Vilhelmina dära så vi käkade kina mat, mumms. Sen kom Lina hit och då for vi ut, vi for runt och sånt sen for vi till Alexander där han, Alma, Emil, Emil, Natalie, Andre, Jonte var. Nu ikv/inatt har jag, Lina, Fredrik & Rickard varit i Luleå.

Kroppen full av oro


- jag vill inte klandra dig, jag bara saknar den gamla dig

Ett snedsteg bort

Gårkvällen var helt okej! Var med Frida, Andre, Rickard & Johan. Vi for typ till råneå, rörbäck och massa sånt. Sen for vi hem vid typ..? Jag har faktiskt inte en aning om vad klockan var.
Vi vaknade vid halv 2 idag, sen åkte jag och hämtade Lina. Vi var bara och snurrade, hann med att köra i ett "dike" osv osv.. Haha jaja men nu är hon snart hära så nu ska vi ut, ciaaaao!


I'm young




Nothing on me

Chaachaa bloggen!
Haha nejmen igår så for jag och Rickard till storheden när vi vaknade. Var där ett tag sen hem till boden och minns inte vad vi gjorde då. Sen igårkväll var vi med Fredrik & Lina, vi for mot Älvsbyn med Jenny, Robert, Andre, Frida & Johan. For och snurra dära med Anton som bor dära. När vi var tillbaka i boden var jag & R med Op, Joel & Tim. Har tyvärr inga bilder men rolig kväll iaf, kom hem vid typ 3 :)

Idag ringde alarmet på 12.00, så var bara slita sig upp och gå till stan där jag har stått till 16.00 och delat ut nå reklamblad! Sen kom Fredrik & Lina och hämtade mig, då for vi till Luleå. Så har precis kommit däraifrån och nu ska jag styra mot duschen sen ikväll blire vara med nå härliga!


Julklappar

Det var någon som ville att jag skulle skriva vad jag hade fått i julklapp.

Massa pengar
Wonderbaums
Step in kort
Två hårinpackningar
Shampo
Balsam
3 parfymer
Springbyxor
Te
2 dagkrämer
En glassmaskin
Presentkort
Slutsteg & basar.
Godis

Det är vad jag fått i julklapp typ ungefär, haha hoppas jag inte glömt något nu! Och tack så jätte mycket!! :-)

Jingle bells






Julafton osvosv

Min julafton var då super bra! :-)
Började hos farmor med hon och pappa, fick massa fint! Sen for jag till moster där dom andra var, åt lite. Sen for vi hem till oss där kom tomten och så vare massa fika. Vid 9 kom Rickard och hämtade mig, vi skjutsade runt på massa folk hit&dit sen for vi hem till min kusin igen, sen till hans mormor&morfar. Träffade dom från hans släkt.
Igår så vaknade jag & R vid 1. Såg film osv, for ut och ja... Inte så intressant de jag skriver, var med massa folk typ Petter, Fredrik, Lina, Anton, Robert ja osv.. Ni fattar, haha vi for hem vid 1.
Idag så for vi till storheden, R gick på biltema osv. Jag fyndade nå underkläder på h&m!
Men nu väntar duschen på mig sen ikväll blire typ att vara med Lina.

God jul


-


Fighting for peace is like fucking for virginity

Godmorgon! Igår var jag med Lina, Rickard & Fredrik, vi for till Johan där även Robert var. Så var med dom ett tag osv, sen for jag och R hem till mig och slog på en beck film, sen ringde Lina mig osv så kom hon hit och sov hära. Vi vaknade typ nån timme sen, då åkte hon hem och jag hoppade in i duschen. Klockan 15.00 - 18.00 så ska jag jobba på coop med att packetera varor.
Idag fick jag även min nyårsklänning, den satt väl bra förutom att den var lite stor vid brösten, menmen..

Imorgon är julafton och de känns hur härligt som helst, längtar verkligen! Wiiiho

Gangsta rap made me do it

Vaknade imorse av att Lina kom hit typ kvart i 7 haha.. Sen låg vi och pratade osv sen gick vi till min skola, hämtade mina betyg.. Sen for vi ut och har typ vart ute hela dagen, gått på stan osv. Nu ska vi slå in en massa julklappar :-)


And my adrenaline pumpin'


Look at her go on the dance floor
She's amazing on the dance floor
When she moves, girl, I want more
Keep it going, girl, like I got an encore
You got me sayin'
Go little bad girl, little bad girl

Shaking her ass from the left to the right
Moving it round just the way that I like
I wanna see you move like a movie on flight
She got it how I want it and I want it all night

Besöksrekord

Hade 130 unika läsare och 250 sånnadära andra, hihi glad tjej! :-) Eller ne juste för ingen frågat nå i blogresponce....

Haha ja iaf så åkte jag ut med Lina & Fredrik ett tag, vi for till Karro och kollade när hon bakade. Var inte dära allt för länge sen åkte jag hem och har städat. Fick hjälp av mamma & Vendela, okej de är väldigt mycket kvar men en början iaf.
Mitt rum är ju nämligen inte de finaste som mina friends vet, hehe..


-


Vila i frid

Nu är de såhära att i lilla Boden som jag bor i, har två unga killar gått bort! Sorgligt nog.. Jag kände inte någon av dom. Men många av mina vänner gjorde det, så jag sänder alla mina tankar till er, familj & släkt!

Vila i frid Jonathan & Ludvig! ♥

Julemys







I wanna go

Godmorgon! Var alldeles för slut för att gå till skolan imorse, drömde värsta marddrömmarna haha så har fan inte sovit något alls :( Men de sjuka var att de var om saker som hänt fast trippelt så mkt värre, hah.. Jaja har ingen aning om vad jag ska göra. Har träning 18.00!


Rubrik

Godkvälll! Såg att de var ganska många som kikat in på bloggen idag, men varför ställer ni inga frågor i blogresponce?!?!?!
Jaja vi for iaf förbi storheden en snabbis, köpte en present åt Natalie som fyller år imrn. Haha inget stort eller nå men hoppas hon blir lycklig iaf ;-) Till middag vart de tacos, sen kom R och hämta mig så for vi till Johan, dit kom även Robert & Oskar. Fast jag och R drog ganska tidigt, for till han så bytte han däck sen ut igen! Då vet ni, praaaaaaaa


hihi

Vila i frid

Jobbig dag idag för väldigt många! Jag hoppas alla som behöver prata med någon gör de. Tänker på er alla vänner, familj, släkt osv.. ♥

R.I.P 1994-2011

;-*


Six days

Efter att skrivit igår med en vän, eller var väl vän med hon förut. Så har den hära dagen varit ganska posetiv osv :-)
Jag har iaf skolat till halv 1 sen gick jag på stan med Alma & mamma, vart en fika på opalen och sen köpte jag även julklappar. Så jag hoppas dom jag köpt till nu blir nöjd! På ett tag ska jag och mamma sätta oss i bilen för att åka till kallax och hämta min saknade bror & systerdotter. Ska försöka övertala mamma oxå om att kanske gå på storheden eller något?


Du säger att du vill, så snälla

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt



Nyårsklänning


Check!

Give me summer


Mummssss..

-


Ooopppaa

Gårkvällen var mycket bra! ;-) Var med Rickard, Johan & Karro! Eller ja, vi var ju med flera oxå men dom som jag åkte med iaf, vi var i Bergträsk, Luleå osv. Vi for hem vid 3 sen så imorse när vi vaknade fick jag skjuts hem. Har just ätit en trerättersmiddag som min käraste mor bjöd på, fyfan så gott de var med fyfaaan vad mätt jag är... Jaja ska hoppa in i duschen nu sen tror jag de blir en lugn kväll!


Nu kör viii

Förlåt för dålig bloggning, men igår var jag ute hela kvällen med en drös underbara människor! Sen sov jag med en söt osv.. Ha en trevligt lördagskväll, för de ska jag! Whoop whoop



FML

Varför i hela jävla helvetet finns de ingen som förstår, ingen som frågar, ingen som bryr sig ett jävla skit. VARFÖR I FINNS DE INGEN SOM FÖRSTÅÅÅÅÅÅÅÅR!?!!?
   =¤(%#)("/!)¤%=(%£€[}£]




Regn

Asså det regnar ute och har typ gjort de hela dagen, och de är julafton snart? Hmm.. Inte okej!
Jaja vaknade vid halv 1 idag, fixade mig osv sen kom Rickard & Johan och hämtade mig sen for vi till R och fixade min fläktrem, för vi böt till fel förra gången. Sen for jag och hämtade Karro, har varit med henne hela dagen, tränade även småkillarna halv 6 osv, sen har jag vart ute hela kvällen! Då vet ni ;-)

Örongodis


Är det mig eller dig det är fel på? Eller är de kanske båda

Godkväll! For till R fixade min fläktrem med han & pappa. Sen for vi till Johan, Oskar kom också dit. Sen for vi på basen osv :-) Sen tillbaka till Johan, var i garaget ett tag sen gick vi in och såg Tokyo drift! Karolina & Robert kom också dit och kikade moviiie. Jaja nu ska jag ligga hära och fundera över livet som suger pung förövrigt, pusssssssss

Kan inte kontrollera mig själv längre

Åh förlååt för min usla uppdatering, men jag har inte suttit vid datan något och att blogga via min dåliga mobil måste ju vara de segaste som finns.. Har inget att skriva eller nå ens en gång. Ska snart ta något att äta sen far jag väl ut, om jag orkar. Intressant, ehja?

If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back.


Lucia


Nu beger jag mig mot hildurs för att kolla årets luciatåg. Sen skolar jag till klockan 13.00 för sen ska jag på Bup! kyss

Space bound

We touch I feel a rush
We clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder what's in store for us
It's lust, it's torturous
You must be a sorceress 'cause you just
Did the impossible
Gained my trust don't play games it'll be dangerous
If you fuck me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol"
Spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold
Walk down this road all alone
It's no one's fault but my own
It's the path I've chosen to go
Frozen as snow I show no emotion whatsoever so
Don't ask me why I have no love for these motherfucking hoes
Bloodsucking succubuses, what the fuck is up with this?
I've tried in this department but I ain't had no luck with this
It sucks but it's exactly what I thought it would be
Like trying to start over
I got a hole in my heart, for some kind of emotional rollercoaster
Something I won't go on 'til you toy with my emotion, so it's over
It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you
You take my breath away
You're a supernova... and I'm a

I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon
And I'm aiming right at you
Right at you
Two hundred fifty thousand miles on a clear night in June
And I'm aiming right at you
Right at you
Right at you

Bli min, igen

Hejhej! Helgen gick väl inte så bra, 2 förluster och 1 vinst, men vi får skylla oss själva, vi spelade som kratter..
Jaja idag har jag inte gjort så mycket osv.. Faktiskt typ ingentingt, haha! Kom hem vid 8 imorse så då var de bara att fara hem och lämna packningen osv sen skola. Tungt!! Gjorde fysik&matte prov idag, tror båda två gick väldigt bra faktiskt :-D

Har tänkt plugga engelska flera timmar nu, men har inte blivit. Så jävla många tankar som snurrar i huvudet, mår faktiskt inte alls bra. Hade behövt någon att prata med, som vekligen förstår. Synd de inte finns någon sån..


Mobilblogg

Sitter hära på pendeltåget, är i stockholm osv. nu ska vi snart äta, sen klockan 20.00 är de match. Skriver inte förens måndag, så fråga massa frågor i blogresponce :)

Förkyld

Ingen skola idag, innebär att de inte blir någon träning idag.. Kunde inte sova inatt, hostan tog typ död på mig, kunde inte andas osv.. Hade iaf en söt vid min sida så de var mysigt :-) Sitter hemma hos Paulina med hon och Oskar just nu. Ska börja bege mig hem för att försöka krya, åker ju till Stockholm imorgon för att åka steg 3!!! Men kommer typ inte kunna spela nå, så känns helt ovärt just nu att följa osv, jaja...

-


Bara ord, inge kärlek

Oj, jag bloggade inte igår. Men hängde typ med Karro, Johan & Rickard osvosv.. Idag orkade jag inte skola, så var typ bara dära ett litet tag! Jag har iaf inget att skriva just nu, ska plugga lite fysik osv.

FRÅGA MASSSAAA FRÅGOR PÅ BLOGRESPONCE

Spotify

http://open.spotify.com/user/saralantzz/playlist/2k7VELACfAkaRZtR7Y2GdX

http://open.spotify.com/user/saralantzz/playlist/2I1mhRXSKVRo6n0s7x0EMx

Hära har ni mina två spellistor! Lyssna & lägg gärna till :-)

-


Dag 22 – Det här upprör mig


Barnmisshandel!
Finns nog inte så mycket att säga, men de är något jag blir upprörd över.

Gå loss

Fett ovärd skoldag idag, men jaja! Sen drog jag på opalen med Marcus, Oskar, Paulina, Natalie & Karro, fikade lite :-) Sen hem till mig med K, vi har inte gjort så mycket. Jag agerade kock, vart vegkyckling, wookade grönsaker, curry & ris. Satt gått i magen kan jag lovalova, ja nu ska jag iaf snart börja byta om och sen gå till träningen.

puss


Dag lista

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Jag vet inte?

Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Jag fattar inte frågan?

Gucci gucci

Godkväll :-) Skolade idag som vanligt, sen hade jag omprov i matte osvosv. Sen gick jag till mig med Karro & Fanny, åt tacos sen for vi ut. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, har ganska bråttom jag & pappa ska fixa lite saker


Best thing I never had

En sak jag undrar, ska man vara glad för de man har för stunden?
Jag menar ska man bara vara glad och allt när man har de man absolut verkligen vill! Eller ska man ändå vara lite orolig för vad som kan hända? Att man bara tappar den och allt rasar? Ska man vara glad och sen när de kommer tar man smällen då och ja ni fattar, the botten is nådd?!
Ingen aning om vad som är värst, ni kanske inte fattar vad jag menar nu, men vad tycker ni?


I've been drinking to much for sure


Ursäkta uppdateringen i helgen, men igår var jag med Karro osvosv! Eller vi var med Robin också och åkte runt med han typ ganska länge. Sen träffade jag massa andra kottar osvosv, avslutade kvällen med att åka lite transaaa, yeah!
Idag har jag inte vart hemma nå förens typ nyss så har inte kunna blogga nå pga de. Men orkar iaf inte skriva om mig helg. Vart en superbra helg :-)
Nu ligger jag hära i sängen och funderar på massa saker, saker som jag borde tänka på oftare(eller inte?)

Sometimes, i get good feelings!!

Godmorgon! Sitter hära nyduschad, Karro är hära osvosv.. Ska snart till buddas och koppla nå ljud. Senare ikväll blire nå missions, kommer blir grymt ;-) pussssss


Godnight

Hemma efter en spårad kväll men rolig iaf! Orkar inte riktigt skriva allt men har vart med Alma & Karro :-)
Sen for vi runt osv på lite missions, typ halvt tappat ena däcket, 072*******, max, vart med freddan, träffat robin! Ja de har vart hur kul som helst iaf ;-)

Har tyvärr inga bilder att dela med

Dag 19 – En stark och svag sida jag har

Min starka sida:
Haha kommer it  på någon


Min svaga sida:
Blir typ lätt sur & grinig över allt, kan gå ut över personer som inte har med de att göra. Ex Karro, hehe... Men hon älskar mig ändå ;-)


Våga fråga ;-)

Nu har jag skaffat blogresponce! Där kan ni fråga mig precis vad ni vill.

Come on



Skolan idag bestod av språk, no, svenska & so! Sen gick jag hem och har pratat i telefon med Karolina i ca 1 timme. Klockan 16.00 har jag träning.  Ikväll har jag ingen aning om vad som händer? Ska nog vara med Alma & Karro iaf, menmen! Jag har då inget att dela med mig :-)

Fyfan


Inte min natt asså..
Igårkväll typ svimma jag, kunde inte ställa mig upp för jag skakade typ sönder, spydde osv.
Ne usch verkligen inte min natt, kan inte sova heller. För är typ yr(?) haha fast jag ligger ner & allt



Nej jag är inte magsjuk!

Måste bara få klaga lite

So hemprov till imorgon! Engelska-gramatik förhör imrn
Nästa vecka: Matte prov, teknikinlämning, fysikprov.
Sen engelska prov, nå muntligt i so balbalblblba
Har säkert glömt något men fan, kan jag inte bara få jullov :'(


Dag 18 – Min favoritfödelsedag







Har 1000 bilder men orkar inte lägga ut nå mera! Men ni som var dära, ni vet vilka ni var dära! Tack för en underbar födelsedag :-)

You dont have to like me, iam not a facebook status




Shoppingen sen igår


Linne med spets rygg, Gina tricot 149:-

Shortlinne, H&M 149:-

Shorta, Bikbok 199:-

Godmorgon

Sitter hära i min säng redo för att gå till skolan, råkade försova mig imorse. Klantigt! Men tur att Alma ringde och väckte mig då. Idrott står på schemat!
Det var någon som ville att jag skulle visa de jag köpte i luleå. Så visst jag gör de när jag kommer hem.


RSS 2.0