Sååå söta!


Ta mig till solen, tänk såå underbart att ha liten egen tid med familjen!

 

31 januari

Sitter just nu på en religon lektion, går igenom nå frågor. Är gode jävla skolless, även fast vård & omsorg är "min" linje. Hatarhatarhatarhaaaaaaatar verkligen min klass. Usch vill bara spy på alla!
Ska iaf dra på gymmet och köra kondition sen mag&rygg pass. Efter det drar jag till Lina och hänger med henne, sen ikväll får jag se vad vi gör. Men nånting hittar på alltid på :-)

HAHAHAHAHA


åååh så snygg!

Kära mamma, syster eller broder. Som ni vet så fyller jag ju år om ca 2 veckor. Och jag skulle bli sååååå glad om jag fick denna topp från Bikbok i present. Har letat en sånhär topp hur länge som helst.

29 januari

Godmorgon eller kanske goddag. Jag hade iallafall sovmorgon idag till 10 så passade på att äta en ordentlig frukost! Började med idrott där vi hade badminton, fan så grym jag var! Haha och nu har jag hälsa, vi gör it så mkt lyssnar på nån redovisning. Sen direkt då ja slutar så måste ja springa hem och göra nå att äta sen hoppar jag på bussen till Piteå och ska spela match. Så lär vara hemma sent ikväll..


-


skitsamma

 

Inget spelar längre nån roll nu, jag vänder blicken tittar åt ett helt annat  håll. Skitsamma
Om det varit tjafs eller beef, walla brorsan hoppas du kommer  långt i ditt liv. Skitsamma
Med tiden kommer allt att rinna bort, så jag  väljer att gå vidare för livet är för kort. Skitsamma
Det som sker idag blir  det gamla och man fortsätter vandra. Yo, skitsamma

Så simpelt, två ord i ett som man säger för att göra livet här på jorden  lätt.
Ser tillbaka på mitt liv och tänker om jag gjorde rätt, inte alltid men  jag har gjort det som jag trodde vore bäst.
Går inte jämt ihop med de saker som  de flesta känner så mycket kärlek blir till föredetta vänner.
Och telefonen ringer inte som den brukar göra, det är aldrig samma ord från dig som jag brukar  höra.
Och det förvånar mig, om allt du lova mig om lojalitet, men nu känns det  som du rånat mig på min egna bror när jag behöver han som mest. Svär, du är  förlåten här men du har dödat din respekt.
Vi hade chansen att flyga till toppen  tillsammans, men vakna brorsan nu är det frågan till min mamma.

Men när man  blivit sviken, sårad eller playad, ska man aldrig glömma men förlåta och ba säga skitsamma


27 januari

Igår åt jag tacos med Rickard, Natalie & Paulina! Sen så drog rilläää så då umgicks jag med mina brudar ett tag, åt glass & massa onyttigheter. Sen for jag Natalie, Rickard & Andre ut. Var med en massa på Roberts garage ett tag sen bara snurra typ..
 
Håller på att kika lite på träningskläder och nu ska jag iaf klicka hem en tröja haha.
 

26 januari

Tjatja bloggen! Imorse klev jag upp kring 10 duschade & fixa mig sen väckte jag hjärtis så gick vi på Coop och handlade lite.
Sen for vi till gruvberget och träffade en massa folk och kolla på skotrar.

Senare ikväll ska ja äta tacos sen umgås med Paulina och Natalie! :-)


puss

mitt lilla gullefjun ;-*

så fin


25 janurai

Godmorgon!
Igårkväll gjorde jag inte så mycket, kanske lite missions ;-) Heheheehe
Nu imorse har jag vart på gymmet klockan 7!! Fattar ni hur tidigt de är? Slutar kring 2 då blir de hem & äta eller nå sen handbollsträning med usmlaget. För på söndag har vi hemma match och på en vecka drar vi till Stockholm!!!!!!! Fyfan är så grymt taggad redan nu, sen så ska jag ju även få träffa min älsakde & saknade syster och systerbarn :D
 
 

Ett gympass nudå!


Just do it

Bodypumpen var riktigt tung eftersom de är nästan ett år sen ja var på det sist.. :-)
Nu ska jag dra på dollar med papsen sen till ny läggan, då vet niii!


22 januari

tjatja bloggen, ligger i sängen just nu (haha som vanligt då)
Skolan idag var jäävligt seg, hade hål i jäävligt många timmar för att läraren var sjuk. Sen gick jag hem & käkade sen mot hildurs för handbollsträning, sen dirr  efter det till gymmet med Natalie. Körde mag&rygg pass.
Nu hade jag tänkt försöka plugga till engelskaprovet imorgon, som jag känner att de kmr gå gryymt dåligt på, fan ocksååå. Menmen så äre ibland 
Imorgon är de skola till halv 5 sen kvart i 5 ska jag på bodypump med nå biffar ;-)
 
Måste bara säga tack till min älskade mamma för att hon finns, hon är den bästa här i världen ♥

Saker jag vill ha när jag fyller år


21 januari

Sitter just nu på en jävligt värdelös lektion, det vill säga matte..
Efter skolan drar jag iallafall till gymmet för ett benpass sen ikväll är de handbollsträning. Måste försöka klämma in nånstans däremellan att hinna plugga till engelskaprovet som vi har på onsdag.

Men nu ska jag ta och ringa Lina och säga att vi ska gå och käka lunch :-)


Mys med hjärtis


Missions

Skoterkursen var långtråkig o ba jävligt seg! Nu blire iaf missions med Alma och Fredde :-)


'


att du kan bli så sur när jag behandlar dig som du behandlar mig

Kom just hem efter att ha vart ute med Johan, Ante, Karro & Rasse. Vi har vart på lite skogsmissions osånt, haha. Trevligtrevligt, annars har vi ba vart & snurrat typ.
Ja sen har jag hunnit vara med Alma ikväll också ett tag efter skoterkursen, tror de behövdes eftersom vi hade extremt mycket skit & snacka med varann, hehe! Insåg typ för 20 min sen att jag ska upp klockan 8 imrn för skoterkurs, så borde kanske göra ett försök till att sova.
 
 

det kanske är här som slutet är, för de går inte om bara en vill


17 januari

Goddag bloggen & kära bloggläsare, haha :p
 
Skola idag sen kring 2 så drog jag & Natalie och spinnade + ett armpass på gymmet. Sen for jag hem så kom Rickard hit, donade på lite. Sen for vi ut en sväng och träffade Rune & Robert. Surrade med dom ett tag sen for jag, Rickard & Robert och snurrade lite överallt. Har vart med nå folk osådär, haha har hunnit bli jävligt lurad när jag sku köpa frimärke ;b
 
Alaramet är iallfall ställt på 06.00 då blir de att ta en timmes prommis med Marcus. Sen iväg till skolan, har medicinprov imorgon och kan verkligen ingenting nästan, har haft grymt bra betyg på dom förra proven vi har haft så är ju lite surt att jag kommer få dåligt imorgon. Men har pratat med min favvislärare och hon sa att jag inte behövde oroa mig om de går dåligt på det hära provet så det var ju skönt de.
Efter skolan drar jag & Almis på skoterkuurs, haha jååmenfint.
 

glad lucia allihop :):):)):)

HAHAHAHHAHA FYFAN SÅ SÖÖÖT

'

 
 
 
 

gryyyyyym


15 januari

Idag har de vart skola som vanligt, började dock 12.10 men var ändå där tidigare. Nu är jag hemma & har nyss käkat lite & så.. Bara börja att ladda om inför ett handbollspass sen gymmet med Natalie! Senare ikväll blir de att bara ta de lugnt. Fick även veta idag att jag ska spela match imorgon mot Kalix, taggaaaad jamen nåånting :-)
 
 
 

-


AHAAAH ska man skratta eller gråta?

Haha oherregud vet inte om man ska skratta eller gråta, vilken värld vi lever i. det är ju helt siiick :-) idiot är precis vad du är, hah äckel

Maybe I should treat you the same way you've treated me. Then maybe you will know how much it hurts


Du kan inte se hur du behandlar mig, du måste vara blind

fyfan så less
 

Skoterdaay

Hejhopp! Kom hem för nått tag sen har vart och kört skoter med en maaassa trevliga prickar. Måste göras om nångång :-)
Nu ligger jag i sängen och är heeeelt jävla slut, haha har kramp i armarna nå jävluskt, kan knappt blogga hah.. Ska försöka ta mig upp ur sängen nu och fara och hälsa på pappa, kanske utmana han i lite yastyy :p
Nämen då vet ni att jag har haft en toppen dag iallfall :D
 

Lördagsnöje

Har vart i Kalix tidigare o spelat handboll, gick åt helvete men jaja de är inge o skriva om ens.
Nu är vi i garaget o drar ett mek, hahahaha ;)


Dream it, wish it, do it


11 januari

Igår sprang jag på stan en snabbsväng med mamma och införskaffade mig en ny tröja. Super varm & mysig!


Back in life

Åhh vad jag vill bara spola tillbaka tiden, vill ha mina gamla kompisar, mitt gamla roliga liv, då man aldrig slapp fundera över om man hade någon att vara med haha åh.
Saknar att ha en riktig bästavän
känns som folk bara drar från en.
Ja jag är ett offer, hejdå

bild från haloweeen


10 januari

Sitter just nu på religonlektionen helt foreveralone eftersom mina ända vänner i min klass inte är på skolis hah ;-) så jag passar på att drömma mig bort till underbara thailand och vara jävligt irreterad över att jag har ont i arslet, eftersom skolan trästolar inte är så mycket att hörra över..
Senare idag får jag se vad som händer, kanske blir skoterkörning, kanske blir att ligga hemma eller nå. men vi ser ju, ciaaaaaaaaaaao

Haha!


kvällstänkade, haha inget nödvändigt att läsa

Tjatjaaa! Kan inte sova så passar på att blogga lite, inte för att jag har nå att skriva men ändå haha?
Har sett ruffriders ikväll och lite sånt, haha åh pappa varför är du så pisam ibland?..
 
Sen har jag träffa Emma en snabbis, love u snutti ♥
Om ni undrar vad jag gör exakt nu så ligger jag och funderar på hur extremt jävla mycket jag vill till Thailand, vet att jag/min familj/mamma inte har råd med det just nu och om vi ska dit måste vi verkligen spara. Tänker vad kul det hade vart att fara typ jag, mamma, mina syskon, systerdöttrar osv.. Typ nästa år i mars eller nå haha åh.. Nu insåg jag också hur långt bort mina drömma är, haha!
 
Sen funderar jag lite på att asså shit, haha jag fyller fan 17? Okej inte speciellt mycket faktiskt men de är jag stolt över, men vafan händer nu då? Och sen då?
Måste börja lära mig lite saker hära i livet, typ starta en tvättmaskin? Lära mig laga mat? Lära mig hur man slår igång en diskmaskin? Haha, inte så jobbiga saker här i livet, är ju faktiskt sånt man måste lära sig, men vafan haha nu börjar man ju bli lite större och kanske måste lära sig nå, fan jag är ju inte ett barn längre. Eller jo det är jag ju men ja.. äh vafan snackar jag om nu? haha men då vet ni att jag faktiskt inte vill bli så mycket äldre. ett körkort är väl de ända jag önskar att jag hade men sen strutar jag väl i vilket :D nämen nu är jag i nattmössan, hörshej

9 januari

Ligger just nu i sängen och håller på att hosta ihjäl mig. Pratade nyss med Emma och ska väl säkert dit eller nå :D
Skoldagen idag har vart så extremt jävla seg, från 08.20 till halv 5. Fyfan för den som kom på den idén..
 
 
typ exakt såhär intressant & roligt har de vart idag

8 januari

tjatja bloggeen!
igårkväll drog jag, Rickard, Rickard & Robert till Piteyooo och rillä bytte bort bilen mot en beenz! Sen var vi ute och snurra ett tag osv..
Imorse råkade jag försova mig ett litet tag, haha jaja var iaf på skolan typ tio över 12. Sen gick jag & Emma till mig så käkade jag sen for vi hit så kom Linispinis också, nu har vi precis sett på farmen och ätit lite gotta :-)
 

hahah true


2012 lista

ÅRET 2012

Hur har året 2012 varit för dig? - hm, fasktiskt ett väldigt dåligt år
Bättre än förra året? - nae
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2012? - hur jag mått, när jag fylde 16, turkiet med lina, tappade lämpen, åtalad i rätten typ, osv haha inga roliga grejor nästan egentligen ;b
Har du flyttat under år 2012? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - jo massor
Isåfall vilken? - hur många som helst ju, orkar inte skriva nån
Har du kysst en främling? - ne
 
 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2012? - ja har ju min älskade rickard, men nu i slutet på året har vi haft det lite struligt, men sen hela våren & sommaren var allt jätte bra. men de löser sig : )
Har du varit kär? - jag har vart de i över 3 år så ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - jofan
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - aaaaa
Har du haft ett hemligt förhållande? -  nae
 

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nej!
Har någon i din släkt avlidit? - gammaelfarmor
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - hmmmm, inte i år tror jag haha eller minns ej
Varit i slagsmål? - njae
 


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - jo
Isåfall vad? - gjorde en sån jävla dum grej i somras som jag itne ska skriva ut här
Har du skämt ut dig? - säkert
Har du ljugit för en vän? - ja
Har du varit ute en hel natt? - jo
Har du blivit tagen av polisen? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jått
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - jaaa
 



SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? - björknäsgymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nae
Hatar du någon på din skola? - jå
Har du gjort något framsteg? - jopp
Haft alla rätt på ett prov? - hmmm, nae
 

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - några
Har du förlorat en vän? - ja asså har ju tappat kontakten med typ alla
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - hmm, njae de tror jag inte iaf haha
Har du gått bakom ryggen på en vän? - säkert hänt
Har du ljugit för en bästavän? - säkert hänt
Har du haft en relation med en vän? - nae
 
 

6 januari

Goddag på er! I förrgår eftermiddag/kväll drog jag, tommy, emma, lina, fredrik & rickard upp till vuoddas och körde skoter, drack lite, titta film osv..
Sen igår när vi vaknade var vi ute och körde skoter nån timme typ, grillade osv.. Var riktigt mysigt faktiskt :-)
 
Sen igårkväll for jag och & R till Emma och Tommy, men båda vi var så tröttna och slitna så vi for hem och såg magic mike sen däckade vi.. Och just nu ligger jag i min säng och är hur jävla förkyld som helst, hör inget typ & halsen är som ett sandpapper osv, åh :(
Nu ska jag iallafall vila och sen hoppas på att orka ställa mig upp ur sängen ikväll iaf? Skolan börjar ju på tisdag...
 
 

3 januari

Tjatja bloggen, la mig just precis i sängen hos mamma. Har städat lite, ska snart fortsätta men var bara tvungen att ta en paus, haha :p
Har handbollsträning om ett tag så måste göra min klar för den också. Men har inte tid att skriva mera nu. tänkte bara säga att jag lever

2 januari

Ligger hemma hos pappa på soffan, har hyrt nån film och ska väl slå på den på något tag. Känner inte för att göra nå, eller jo egentligen men har seriöst ingen ork. Så ska försöka gå i säng tidigt också så kanske man ids hitta på något imrn.


orkar inte

så jävla sårad, besviker, ledsen, deprimerad, arg & allt man kan vara på samma gång.
fattar inte hur folk kan vela att någon ska må dåligt med flit? haha asså nae, ska inte skriva nå taskigt. men så jävla besviken, hoppas de känns bra för dig iallfall

äckeläckeläckeläckeläckeljävlaalltskitfanockså

fyfan min ilska just nu asså, går inte ens att beskriva med ord eller nå, så jävla pist off arg & ledsen. vill ba döda någon, nä föresten varför inte tvärtom, är så förbannas besviken & less på ALLA & ALLT som ens existerar i denna värld. Först ska man vänta i typ 10 timmar på någon jävla jävel som sen ringer, nä aasså du kan inte vara med mig? näAIUHFAEIGHERÖGOJAREÄJGIOÄAREJGAEIO jag skulle ba KUNNA LÄGGA MIG MITT JÄVLA PÅ VÄGEN AHRGIREHGA!!!!")#()#¤(%=¤#.
sen ska man stå ute i typ 3 timmar och vänta på någon annan jävel som säger, ja jag kommer jag kommer sen ba nä ojdå så säger man ingenting?!!?!?!?!? äckliga jävla dag,äckliga jävla vecka, äckliga månad, äckliga år, äckliga jävla liv!!!!!!!!!!!!!!! FAN ASSÅ fattar inte ens själv vad jag skriver för jag är så jävla arg!!!
usch fy & blä vilken äcklig värld man lever i asså, hoppas ni som ska, tar åt er och inser vilket jävla helvetes liv ni fått mig till. sabbat jävlart precis allt.
 bra tack & hej för mig

RSS 2.0