29 mars

Hejhej!! En glad Sara som skriver just nu, tog med mig Natalie ut i de fina påskvädret och vart genast på bättre humör. Var ute ca 1 & en halv timme, var mycket trevligt sen gick vi hem till mig och färgade håret!
Är glad att jag har världens finaste Natalie, så underbar tjej <3


Lost

 

Stort tummen upp!


Proteinbars

Riktigt dålig bild och man ser knappt vad det är, men igår gjorde jag proteinbars som faktiskt var ätbara! Mättande och perfekt att ta efter ett träningspass.
Så istället för att köpa massa onyttiga & dyra proteinbars kan man göra dem hemma, som både är "nyttiga" och billigt :-)

28 mars

Goddag! Idag när jag vaknade så mötte jag upp Natalie för att gå till gymmet och köra intrevaller, sen gick vi på stan, åt en god lunch & träffade lite folk. Sen kom Rickard och plockade upp oss så for vi mot Storheden där hon inhandlade en iphone 5 & jag köpte lite småsaker till kissekatten.
Har alldeles precis kommit hem efter att ha vart runt lite överallt och övningskört. Ikväll vet jag inte vad som händer men förhoppningsvis nånting roligt iallafall :-)
 
 

Tacos

Tacobröden vi gjorde vart verkligen supergoda!! Och mättande om inte annat, både jag & mamma orkade då bara ett var sen vart vi proppmätta.

-


27 mars

Goddag! Jag har sovmorgon till tio över 12 men jag tog mig ut på en promenad på nästan 7 km imorse sen hem och försökte mig på att göra plättar själv för första gången, kan säga att de vart småbåtar av allt men var ändå gott haha..
Nu ska jag snart bege mig mot skolan för att se när klassen fikar typ haha, sen får jag se va jag hittar på. Ska iallafall på spinnpump ikväll med Natalie! Och fyfan så skönt med loooov sen :-)


Love it

Bild från min instagram idag.
Idag efter skolan vart de 5 km på löpbandet, gång blandannat med jogging. Sen kötta beeen! Fyfan vad det är härligt asså, synd bara att man knappt kan gå dagen efter haha.. Även fast jag & Natalie var grymt trötta vart det ett bra pass.
Ikväll har jag duschat, vart på coop en sväng så nu ska jag & mamma baka hemmagjorda tacobröd. Sen om jag hinner och klockan inte blir för mycket ska jag göra hemmagjorda proteinbarer.

TIPS

Här ovan skådar ni mina absoluta favoritdofter av dom parfymerna jag har!
Dom flesta som känner mig vet att jag älskar parfymer. Sen har jag några favvis "mistar" som jag använder mig rätt mycket av, men dom kan jag visa någon annan gång :-)
 
Den första parfymen är iallafall britney spears som jag fått av min syster & hennes man, mitten är från chanel och den är köpt utomlands, sen den sista kommer från oriflame som jag fick av min älskade kusin.

24 mars

Var ju som sagt på skoterfreestylen! Sen när vi var på storheden fick jag med mig hem nå nya baasar till rummet, mycket nöjd!! Och Rickard fick med sig hem en telefon.
Sen vart det palt och bara tog det lugnt, sen for vi ut och var med nå folk :-)
 
Idag när vi vaknade for vi till heden och var där nå tag, sen på kalas för Carina.
For sen ut på nå skogsmission med gubbis och sen till gymmet där jag mötte upp Natalie, vart ett riktigt dåligt pass idag för min del. Men de tar jag igen imorgon ;-)
 
 

23 mars

Igår var jag & Natalie ut o åt på da Vinci, sen gick vi till mig o såg gladiatorerna osv, gryyymt att Linnea vann igår :-) sen for vi förbi hos Fanny en snabbsväng sen ut med Rickard, Johan & Karro.
Nu sitter jag i bilen o är på g mot Luleå där vi ska kolla på något skoter grejs och gå runt på storheden


"Did you know she was depressed?"

Åh så förvirrad jag är.. Helt jävla lost i skallen, vet inte vad jag ska göra eller vill göra.. Förstår mig inte på livet ibland, hur man ska tänka för att vara normal.
Känns som jag tappat bort mig själv och aldrig kommer hitta tillbaka till de rätta jag
 

Breakfast


21 mars

Hejhej! Känner att jag faktiskt inte har så mycket att dela med mig på min blogg annat än träning, för jag går skola på dagarna sen tränar jag nån timme & sen hem.. Brukar inte göra så mycket mer på veckodagarna :-)
 
Idag på gymmet träffade jag & Nuttis en pt, så fick oss lite nya överkroppsövningar som jag ska försöka satsa stenhårt på. Är så taggad på testa nya övningar!!!
Sen nu ikväll har jag städat lite & duschat.
 
Imorgon efter skolan drar jag på gymmet sen ska jag ut & äta med Natalie, fårse vad som händer senare om de blir att umgås med henne eller nå annat :-) men blir säkert bra, nu ska jag fortsätta kolla på weheartit som jag gjorde innan jag tog mig tid att skriva detta meningslösa inlägg
 

Welcome to a world where being yourself isn't good enough


20 mars


Igårkväll var jag med Alma, så for vi ut med Amanda & Jossan. Snurrade lite överallt & så, sen kom mamma och hämtade mig så for vi och hämtade Karro som sov hos mig, haha! Men vart inte så mycket sömn, låg och kolla på massa djur på youtube & asgarvade åt allt och inget..
Får se vad jag hittar på ikväll, efter skolan ska jag iaf på spinnpump.

18 mars

Skola idag som vanligt, sista lektionen på svenskan kämpade jag som tusan med mitt tal jag ska hålla som tillhör nationella men det går verkligen inte bra alls.. Så om någon känner att dom vill hjälpa mig får dom gärna göra det ;-)
Sen gick jag & Natalie till gymmet (haha känns som ni vet att jag skriver de här nu) och gick en pw i lutning 30 min sen ben&rumpa. Man blir ju ändå rätt glad när man ser att träningen har gått framåt lite, blivit starkare & ökar vikter på gymmet.
När jag kom hem tog jag en snabbdusch & åt middag bestående av fitneddnudlar och tonfiskröra, gottgott!
Nu ska jag sticka iväg till Karro, får se vad vi hittar på för nå bus :-)
 
Bild på mig & min snuttis sen förra helgen eller när de nu var

17 mars

Ååhh nu vill jag ha plus grader & att denna snö ska försvinna!!

Haha ja goddag på er, idag när jag & hjärtis vaknade så for vi till hans mormor o morfar och hälsade på, sen for vi ut på nå missions. Vid 2 mötte jag upp Marcus på gymmet och sen kollade vi på handboll. Nu har jag duschat osånt, testade på att göra proteinplättar idag också och dom vart faktiskt riktigt goda!!


16 mars

 
Igår var jag ju som sagt inte på så bra humör men det ändrade sig efter vi vart ute ett tag, så vi for till Luleå och sen bara och snurra for runt till lite people.
Imorse när jag & Rickard vaknade for vi till Stina och fick lite födelsedagsfika eftersom hon snart fyller år! Sen drog jag & mamma till storheden för att ha en mor&dotter dag hehe ;-) Fick med mig hem en massa grejer och sen avslutade vi det hela på max, men åt faktiskt en sallad... Haha måste skrivas(!) nämen nu ska jag vila lite sen kanske ringa Ricko och fråga vad han sysslar med.
 
 

15 mars

Just nu är humör inte på topp, är besviken/ledsen.. Menmen sånt är livet också
 
Skolan idag var seg, sen gick jag på gymmet & mötte upp Natalie. Körde ett konditionspass sen traskade vi hem.. Har duschat & ätit nu.. Mina friiends vill ha med mig ut på nå party, men blir nog nyktert för mig isf men det gör mig inget.
Jaja jag har inte nå roligt alls att dela med mig av..
 
 

14 mars

Hej! Denna "mördar" torsdag var inte så jobbig, fick sluta två timmar före och jag har vart på bra humör hela dagen. När jag kom hem gjorde jag mig lite middag och så, sen nu har jag precis slängt iväg ansökan om sommarjobb via komunen. Får hoppas på att de blir vad som helst utom parkarbetare eller brk, haha resten kan jag fan ta ;-)
Förra året var jag ju på handbollsskola, och kan säga att jag egentligen inte tyckte vi var värd lönen vi fick eftersom vi arbetade bara nån dag och högst 4 timmar per dag, rätt chill men ja.. Vill testa på nå nytt också!
 
Ikväll blir de att testa på tabata med Natalie, ska tydligen vara väldigt jobbigt så vi får väl se om de är så jobbigt alla säger, haha. Menmen har inte så mycket mer att skriva vill bara att denna dag ska vara över så rillepille kommer hem ♥

Time to sleep

Godkväll! Ligger just nu i sängen med Karro bredvid mig, vi ska väl alldeles strax sova. Vi båda är typ utslagna så haha..
Vart lite ändring men vi körde ett spinning & bodypump pass, älskar Frida (instruktören) hon är sååå grym alltså!
Sen följde jag med Andre, Natalie & Johannes till max så käkade dom oså.. Haha föresten så skrev jag ju tidigare när jag var på skolan att jag var så trött, somnade direkt efter jag skrivit det till någon film vi såg på hälsan.
Imorgon är det torsdag, usch gillar inte dom skoldagarna.. Jävligt jobbiga & långtråkiga, men ska vara social med Karro nu innan vi somnar. Godnattens :-)
 
Att få boka en resa utomlands hade ju inte heller suttit helt fel..

13 mars

Sitter på skolan just nu och tare lugnt, är verkligen jätte trött så håller på somna.. Etter skolan går jag till sensia med favvistjejen :-)
Blir cardio sen bodypump!


Rekomenderas

 
Den här filmen såg jag nu idag, fyfan så hemskt att de var så många som blev drabbade av denna tsunami.
Alla som förlorade sina nära & kära, nä usch..
Rekomenderar verkligen denna film, men se den ej när ni är "finsminkade" många tårar fälls nämnligen ner för kinden.

11 mars

Skolan idag var väl... Lite speciell(?) haha menmen sen gick jag och Natalie till sensia och körde ett benpass, sen gick jag till mormor och gratta hon som blir 80 år idag och mamma som fyller år! Så fikade där med tjocka släkten sen tillbaka till sensia för att kolla knät hos Putte. Sen körde jag ett cardio pass bara för att lixom haha.
Nu ska jag väl försöka somna, skönt med sovmorgon imorgon.


Parteeey

 

10 mars

 
Hej på er! Förlåt att jag inte har bloggat nå, har inte suttit vid datan nånting alls..
 
I fredags så kom Rickard, Johan & Rune och plockade upp mig och Karro. Så for vi runt och snurrade ett litet tag sedan till Marre och där var en massa annat folk. Vi dansade, körde lekar & hade det trevligt! Var där några timmar sedan for vi ut igen, men då pajade bilen & pooolisen kom och ja, där var väl den kvällen slut kan man väl nästan säga? ;-) haha okej nä nu ljög jag för vi for och hämtade Johans bil och snurrade i den.
Igår så var jag med Rickard hela dagen, var ut en sväng men så dog bilen igen så då for vi hem.
Nu är jag hemma och hade tänkt vila lite, sen ska jag på gymmet och äntligen träna. Har vart förkyld hela veckan, men nu jävlar!! Sen far jag och kollar på handboll, perfekt avslut på denna roliga helg :-)

Autumn

<3 du är så fin min vän, tack för du finns :-)

7 mars

Goddag! Imorse var jag på arbetsintervju sen knallade jag till skolan i det fina vädret. Slutade vid 2 då for jag på nå missions med johan, karro & th. Sen for jag och karro till stallet och nu sitter vi i heden och kollar nå tv, fårse vad vi hittar på.. Vill ju bara bli frisk så jag får röra på fläsket ;-)
Menmen imorgon är de fredag då kommer hjärtis hem, äntligen!
Haha jaja jag bjuder på en bild på min middag jag åt idag! Hittade receptet på nån blogg.


6 mars

Godmorgon! Har vart klar ganska länge så passar på att blogga lite, öhmm ja vad ska man skriva då?! Haha, ska på skolan idag och hoppas på att jag orkar hela dagen eftersom ja inte riktigt är frisk.
Onsdag idag vilket även innebär halv 5 dag, ååhh... Efter skolan går jag iaf hem eftersom ja inte kan träna och styr ihop nån middag, sen vill någon förhoppningsvis vara med mig ;-)


Här har ni min träningslista

Ni får gärna lägga till den på eran spotify ;-)
 

Världens starkaste & finaste människa

Älskade Natalie!
Det gör ont inom mig att veta att du inte mår bra, jag önskar bara du slapp allt det hära.
Men du ska veta att jag alltid finns här ♥

4 mars

Jag kände helt rätt igår.. Förkyldningen har brutit ut i min kropp. Har legat med feber hela dagen och en hals som inte mår bra alls! Men karro har vart här ikväll så ja slapp va så ensam ;-)

Bild 1 är på en sliten sara
Bild 2 är på min middag jag åt idag!


Sportlovet

 

3 mars

Hej! Har inte haft tid att blogga nå i helgen, men i fredags så åkte vi ju hem från Gällivare, var fan rolig bilresa hem haha :-)
Sen när vi kom hem vare bara att duscha & fixa sig sen vare partyyy på kvällen. Vi åkte mestadels bil, jag, Karro, Rickard & Johan och Kicki som körde. Men var även förbi på någon fest!
Sen igår när jag vaknade åkte jag till Karro och var med hon ett tag sen igårkväll var jag med Johan, Rickard & Anders ett tag men var jävligt trött så åkte hem tidigt.
 
Nu imorse har jag vart på vasaloppspinning!!! Jag & Marcus krigade oss igenom 4 timmar på den där jäävla cykeln, haha tungt var de men känns bra nu efteråt.
Sen gick vi på dagoberts och nu är jag hemma.. Ska hoppa in i duschen nu och sen vila. Känner starkt hur halsen svider och fryser.. Hoppas bara de inte är en förkylning!

RSS 2.0