30 april

Som ni kanske förstod i inlägget under så fyller Lina år idag! Självklart ska det firas :-) vi ska vara ett härligt gäng hos henne och äta grillat osånt, sen får jag se vad som händer. Har faktiskt inga planer men det brukar bli bra på ett eller annat sätt.

Idag på skolan fick jag tillbaka mitt vårdprov som vi gjorde i fredags, kan säga att jag är riktigt nöjd! Ett starkt B, plus att det inte är helt färdigrättat så kanske man lyckas skrapa ihop allt till ett A!
Helt klart är ju vårdämnena i skolan dem bästa, man lär sig så mycket & så är de även intressant.
 
 

Grattis min älskade vän


LYYCKLIIIG TJEJ

Rickard ringde mig just och vet ni vad... HAN SA ATT HAN E PÅ G HEM! :-D

29 april

Hejhej! Började dagen med muntliga nationella i engelska, haha inga kommentarer om det... :-)
Annars var dagen skitdålig, folk har gjort mig irriterad osv..

Annars då, vart en gryymt biceps & bröst pass med Natalie och Marcus sen. Skönt att nånting här i livet går åt rätt håll (träningen) hah.. Nu i skrivande stund väntar jag på Anki ska komma och plocka upp mig så ska vi till byn och äta middag, pappas köttfärssås muuums.
 
Bild på mig & Karro sen Augusti.

28 april

Kors i taket.... Detta bloggande är fan jobbigt ibland, haha :-)
I fredagskväll var jag hos min kusin hela kvällen, hon bjöd på tacos & det var riktigt gott kan jag lova, sen snackade vi bara skit resten av kvällen hehe.
Igår på dagen var jag med Rickard & Johan typ, vi gjorde väl it nå speciellt. Vid 5 for jag och Rickard till pappa för grillpremiär för detta år ;-) Vart dock ganska sen middag, åt vid halv 8 sen spelade vi lite spel och sånt. Jag for vidare och umgick med massa folk och hade det trevligt faktiskt, mot kvällen spårade det väl lite men de skare väl gö antar jag haha!
Idag har jag inte rört mig många meter, bara legat i sängen och nu hade jag bara vela fa till gymmet och kötta, men ne det går ju inte idag.

Godmorgon


5 km löpning

Imorse när alarmet ringde så hade jag fått ett sms om att vår svenska var inställd & börjar 12.10!! Tror ni att jag vart nå lycklig eller? :-) Så tog på mig min nya tröja som älsklingsmamma köpte åt mig igår, från team sportia för endast 199:-
Knytte på mig joggingskorna och drog runt träsket, är verkligen skönt väder ute idag och solen värmde på skönt! Nu ska jag börja bege mig mot skolan och nu när jag skriver det här inser jag att ja har prov snart och har knapt plugga nå.. Men det jag inte lärt mig hittils lär jag mig inte heller på 20 min så vi får se, tror ändå det kommer gå rätt bra.

Subscriba gärna min träningslista!


24 april

Hello! Skolan idag må ha vart den segaste på länge, så gick hem lite tidigare och drog med mig mamma på en prommis, även om vi it gick tillsammans, samma strecka eller samma tempo kan hon också behöva röra på sig lite ;-) så det gjorde hon bra!
Sen hem och ladda om med lite bcaa sen iväg på spinnpump med Natalie, Marcus & Johanna! Nu har jag tryckt i mig en sallad med en massa proteiner (kyckling) och återhämtat lite krafter så ska studsa in i duschen nu.
Puss


23 april

Hej! Jag har just precis kommit in genom dörren.
Hade ju som sagt bara nationella idag, och kan säga efter min magkänsla att det gick åt helskotta, men får hoppas på att det inte gjorde det.. Sen direkt efter for jag och mina käraste vän Natalie till gymmet för ett hårt benpass!
For till skolan och åt lunch sen hem och duschade osånt. Sen har jag vandrat runt på stan med Lina & Natalie, trevligt :-)
Kvällen har spenderats hemma hos Natalie, åh är så avis på henne. Hon beställde en sak idag som jag velat ha typ flera år, jaja hon lär ju säkert blogga om det på hennes blogg så ni får läsa det där om ni vart nyfikna! - Hennes blogg hittar nu under mina länkar
Nu ska jag gå och gö mig nå kvällsfika & vänta in biggest looser.

22 april

Godkväll! När jag slutade skolan drog jag hem direkt och duschade & åt sen for jag och Karro till Fanny. Var trevligt eftersom Fanny vart i Ryssland några veckor har man ju inte sett henne på nå tag :-)
Är hemma nu och har just ätit lite kvällsfika, ska tvätta bort ansiktet nu ;-) sen slänga mig framför biggest loser.. Har nationella imorgon i svenska direkt på morgonen, sen slutar jag för dagen. Sköönt
 
Haha bild från 08a :-)

Bakar

For på gymmet själv ikväll, men det vart ett bra pass! :-)
 
Rickard har stuckit iväg till Gällivare nu igen, vet inte om de är bra eller dåligt att han jobbar där. Känns som skönt att man ändå kommer ifrån varann lite men att se han högst 2 gånger i veckan börjar bli jobbigt..
Menmen, just nu har jag precis tagit ut mina proteinbars ur ugnen. Har ju testat baka förut och dom vart inte alls bra, så nu tog jag ett annat recept som jag även gjorde om lite haha, om dem blir bra kan jag dela med mig av receptet om någon vill det.
 
Nu ska jag försöka förstå mig på min medicinläxa och mysa med Turbo!

21 april

Hejhej!
Igår var jag & Rickard en sväng i Råneå, sen for vi även förbi till Rörbäck en sväng osånt, han var ju tvungen att testa hur "nybilen" gick ;-) haha..
Åt middag hon han sen for vi till Tommy och var där med en massa folk, var trevligt! Sen for vi bara runt och snurra, kom inte hem alltför sent.
Nu är jag hemma och ska snart gå och göra mig nå lunch och sen får jag se vad som händer, ska då iallafall pallra mig till gymmet idag, är taggad på en biceps/triceps pass, ja det blire. Ska fråga om Natalie ska hänga på och sedan dra en bastukväll, hihi..
 
 

Shopping

Åhh.. Sitter och kollar på kläder och vill bara ropa på mamma och be hon komma och klicka hem en massa åt mig.. Men nä minsann, ska spara mig till Stockholm.
Ska då komma hem med en maaassa nya träningskläder, shorts, kanske en peplumtopp, snygga & enkla tshirts och en massa mer. Nä jag vill bara fara nu
 

Middag intagen, nu vänta på att Rickard ska komma hem


19 april

Har nyss pressat i mig havregrynsgröt och nu ska jag bara låta de smälta ner lite sen mot gymmet, fredag - cardio.. Taggad? Svar nej, haha men brukar ändra sig när man väl är där :-)
Börjar 12.10 och har bara två lektioner, skönt


18 april

Hallå bloggen!! Jag har fan haft en as bra idag :-) Hade två lektioner, sen lunch och det var gojävla lunch.. haha även fast jag nog är den ända som tyckte det!
Sen klockan 12 skrev jag ett prov på hinduismen och tror fan det gick jävligt bra om man får säga så(?)
Direkt jag skrivit klart så cyklade jag till gymmet och körde bröst & mage. Efter det kom Natalie så strosade vi in till Janne och hade ett möte om kost, sen även annan lite träningsinfo.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen vänta på att mamma ska komma hem & laga middag åt mig.
 

Hipp hipp hura!!

Tänkte till en början skriva värsta romanen till er, men ångrade mig! För det finns ändå inga ord som kan beskriva hur superduper bra ni är :-)
 
Stort grattis till Alma & Paulina som blir 17 år idag, bara 1 år kvar nu tills ni får gå in på krogen lagligt, köpa tobak & 3.5or ;)))) haha nämen.. Hoppas ni båda får jätte fina presenter och har en super bra dag♥

Time to hit the gym!


Biggest loser

Tjenixen! Huvudvärken som jag hade imorse försvann som tur var!!
Skolan idag gick väldigt fort sen for jag till gymmet och när jag var där fick jag en låsning i knät, inte skönt alls haha.
Menmen körde på rätt bra ändå trots det sen skyndade jag mig hem & duschade och slängde i mig havregrynsgröt sen mot arbetsintervjun. När jag kom hem så bytte jag bara snabbt om en ut på en prommis med Nattis och Zäta!

Nu har jag precis sett biggest loser, en från Boddn är ju med. Känns som det vart många från Boden med på senaste tid haha :-) men måste bara säga fyfan vad dem kämpar endel, väldigt bra program enligt mig iallafall!


16 april

Godmorgon.. Jag har sovmorgon men vaknade redan vid 8 av vääärldens huvudvärk.
Så har legat här & kollat runt på lite bloggar och sånt nu men ska kliva upp och ta mig en alvedon och äta lite frukost.

Har bara tre lektioner idag, varan en är idrott och vilket knappt räknas som lektion enligt mig. När jag slutar traskar jag till gymmet sen hem för att duscha & det, sen iväg på intervjun! Håller tummar och tår på att jag ska få det, även fast jag tror jag inte får det haha.....

I'm losing my fucking mind

They tell me to stay strong and keep fighting. But what they dont understand is... I've already lost


15 april

Hejhej! Idag slutade jag klockan 11 och då for jag och Natalie och körde triceps & rygg på gymmet. Sen nu har vi precis kommit fram till henne efter 1 mils promenix!
Vi tog med hennes super söta hund Zäta på promenaden. Nu ska vi hem till mig och skriva CV osv för imorgon ska jag på arbetsintervju :-)


-

jag trodde aldrig jag skulle behöva känna den här känslan, känslan av att ge upp allt för att man är så trött på livet.

Den värsta känslan här i livet är att inte veta vad man vill


12 april

Bloggade ju inge mer igår, men skoldagen gick fort sen var jag med Alma♥, har inte vart med henne på ett tag så var trevligt, gjorde mat & kolla på grejer på youtube.
Sen kom även Natalie ett tag och var med oss :-) sen knatade jag & N till gymmet och testade på tabata, kan säga att det var ett jäävligt hårt medn grymt pass. Kommer lätt testas på igen & kan rekomendera det till alla er som gillar att träna "hårt"
 
Nu imorse mådde jag skit dåligt men tog mig ändå till skolan och det ångrar jag inte för känns så skönt att ha gjort bort svenska nationella muntliga delen. Gick väl ändå ganska bra enligt mig!
 

Godmorning

Sitter just nu och äter frukost bestående av hälsoyougurt, müsli, hembakat bröd & lite kosttillskott (vitaminer). Sen ska jag fixa mig o börja knata mot skolan, känns som att de här kommer bli en seg dag..


Kom hem nu knasis

<3


New hair


10 april

Ligger i min säng just nu typ halvtdöd känns det som.. Har väärldens värk i mitt knä just nu, har slarvat på att använda mitt skydd så har väl bara mig själv att skylla på.
 
Hursom helst idag, skola idag & onsdag innebär vår läängsta skoldag. Sen for jag & Natalie på gymmet och körde spinnpump, älskar onsdagspasset(den bästa instruktören enligt mig). Men jo vad tror ni hände idag när jag kom te gymmet? Typ det värsta som kan hända enligt mig, glömde sportbh hemma och hann inte hem för att hämta de, suck!
Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna ett tag till så man kanske kan sova hela natten
 
Jo juste ni kanske undrar hur de blev igår när jag klippte mig, orkar inte hämta systemkameran nu så ni får några dåliga mobilbilder i ett inlägg efter det här, men det vart väldigt kort men ja. Det slitna är borta :-)

Klippning på g

Klockan 16.00 har jag klipptid och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår, hade vart kul med lite förändring men jag är ju så feg när det gäller mitt hår eftersom jag inte har råd med hårförlängning(vet inte ens hur man använder det) så haha ja.. skulle inte kunna göra någon åtgärd åt det om det skulle bli för kort :-)
 
Men vi får väl se vad som händer & hur det blir.. Sen ska jag på gymmet en sväng för andra gången idag, har hunnit vara där imorse eftersom jag inte började förens 12.10 och då hade jag lektion i ca en halvtimme, värt(?)

it's not easy


3 nya


7 april

Igår var jag i Luleå med Rickard, fick tre tröjer av han och sen köpte jag nå smink. Sen igårkväll gjorde vi inget speciellt!
Just nu har jag precis kommit hem från gymmet, triceps & bröst sen avslutade jag och Natalie det hela med en lång och härlig bastu. Planerade våran lilla stockholmstripp också ;-)
Nu hade jag tänkt gå till köket och beställa hem nå kul, kanske ett nytt proteinpulvet(?) vi får se vad det blir helt enkelt
 

-


Man måste ju bara älska dig tokskalle


Turbo


4 april

Första bilden är tagen från Natalies blogg, och hennes blogg hittar ni under mina länkar!
Vi sprang runt träsket först sen drog vi till sensia och körde.. Ja som ni ser ovan, ben. Riktigt tungt var de, men skönt! Fast lär väl inte kunna gå imorgon då haha

Nu ska jag gå och laga lax och en mumsig sallad.

Spelar oftast rolig, för jag älskar när du ler


Morgonmys :-)


Beställt

Har precis beställt dessa springbyxor, äntligen säger jag bara eftersom jag behöver ett par nya..
Men nu ska jag ta mitt feta arsle och dra mig mot gymmet, spinnpump står på schemat ;-)
 

Fruktsallad efter långprommis med Marcus, Natalie & Lina


Bananhavreplättar


Påskhelgen


2 april

Oj här har det inte blivit någon "påskuppdatering" haha ;-) Nämen i fredagskväll var jag med Rickard, Johan & Karro. For på nån fest sen bara ute och snurra. Tidigt i lördags for jag till Rörbäck och vi var ute och promenerade på isen, satt ute och stekte i solen och åt goo mat.
I söndags for vi hem igen och gjorde inget mer vettigt av denna kväll, eller ja for på nån fest med Karro en sväng.
Igår for vi till Luleå och hämtade kisseunge, skiiitsöt liten sprätt. Sen på kvällen kom Nuttis förbi en sväng och vi gjorde.. Ingenting haha bara tog de lugnt.
Men nu måste jag hoppa i träningskläderna för Natalie kommer hit snart så går vi till gymmet sen långprommis

RSS 2.0