-


I want one guy to prove to me
that they are not all the same.
No excuse for everything,
constant lying, cheating
and heartbreaking.

Godmorgon

Ligger i sängen och vaknade av att Rickard skulle fara ut och köra skoter!
Jag ska iaf ta på mig kläder, sminka mig lite & vänta på Lina. Sen gå ut på en promenad i det härliga vädret.

Igår var jag iaf med Rickard, Alma & Karro. Vi var dock inte ute nå länge eftersom det var helt dött ute, men skriver senare istället :-)

Älsklings favoritleksak!

Rickard Nordström!

Fotograf: Sara Lantz








Tack för lånet av kameran Moa! :-)

Opalen

Goddag! Fasiken vad bra och varmt väder de är ute. Just nu sitter jag, Alma och Karro på opalen och har just ätit lite. Klockan tre ska jag åka till polisen sen ta en liten fika med mamma. Puss :-)


Aina

Förlåt för den urusla uppdateringen men idag har verklign inte vart någon bra dag. Har haft sån jävla otur :( tur att jag har urgulliga vänner! Spenderar natten med Alma <3


I know what i do, you dont need to tell me

Just nu ligger jag i karros säng efter just ha kommi hit. Ska väl typ sova på nå tag om det går, har sovit heela dagen idag ju. Har iaf vart med hon och lina ikväll typ bara snurra runt. Jaja hejdåååååå :)


Stupid hoe

Tjaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Igår var jag ju med mina småkillar i Kalix, resultatet vart väl inte så jätte bra men dom var verkligen jätte duktiga. Sen for jag hem, käkade på max var md Rickard, Alma & Karrro. Sen var vi ute med Robert, Op, Jenny, Erik & hans tjej. Vi for typ runt och snurrade hela kvällen, for bla till nå jävla konstigt ställe haha. Sen for vi och dumpade Alma & Karro hemma hos dom sen hämtade vi upp Pontus, Hannes & Ludde. Var ute med dom ett tag, sen for jag och R till han och sov. Idag har jag sovit hela dagen, eller vart på basen en sväng och fota Rickards bil. Nu ikväll ska jag ut med Lina & Karro. PUSS


They love me

Tjatja bloggen just nu sitter jag hos Johan med han och rickard :) Vi ska väl ut på nå tag tror att Alma skulle vara med oss också. Imorgon ska jag upp före faaan, för ska till Kalix med mina små pojkar. Så alarmet står på 05.30.. Jaja hejdååååå


Tacos

Gick väl sådär på bup.. Anita, rektorn & Berit var med från skolan iaf.
Sen har jag varit och kollat på min träning sen skjutsade pappa hem mig så har jag och mamma ätit tacos, min bror är ju även hemma men han är i Luleå just nu så han missade verkligen nå gott ;-) 

My friends

Sitter på skolan nu och väntar på anita för ska åka med henne till bup. Har haft någon redovisning nyss på so'n som gick sådära haha.


I was wrong from the start

Godkväll alla läsare :PPPP
Ikväll har jag vart med Karro, Lina, Fredrik & Rickard. Vi har hunnit med en massa, haha har inte garvat såhära mycket på länge men de är bra då lever jag ju länge :)

Iallafall så tycker jag att ni som läser de hära kan lägga till ssaralantz på instagram


I just exist when she don't want you


Lite nytt i gareroben!
Det gick iaf sådär på sunderbyn, dom brände lite mer och sen typ inge mer. Tack rickard för du var så snäll och följde ännu en gång :-)

Godmorgon

Jag vaknade nyss och har duschat osv. Ska snart gå och ta mig nå att äta sen vänta på att klockan blir lite mer så ska min älskling skjutsa mig till sunderbyn igen eftersom dom är helt jäävla dum i huvudet och verkar inte fatta att jag fortfarande blöder! :p
Senare har jag ingen aning om vad jag ska göra..


You make me feel like i don't mean shit to you

kan du inte bara berätta hur jag ska vara för att vara den ända och rätta för dig, jag vill vara speciell för dig..


Iphone

Tjaa! Idag var skolan bara allmänt seg och vi hade otroligt jävla långa raster.. Sen efter skolan gick jag hem med Alma & Lina. Vi lagade nudlar och lite sånt, sen höll jag på med min nya telefon litegrann. Jag är ju inte så smart om jag får säga de själv då jag fattar ju såklart ingenting eller nå haha.. Men jag har iaf de dära programmet ni vet där man lägger ut bilder typ instgram lr vad de nu heter? HAHA, ssaralantz så ni kan ju alltid lägga till mig dära fast har ingen bild men hihi ska fixa de nån gång :D
Sen nu ikväll har jag och Lina vart ute på lite missions, puss!


Forever alone



Haha är man forever alone så är man..

Semeltisdag?

Tjaa! Karro kom tyvärr inte idag :(
Men Lina kom iaf och vi for ut med Rickard, vi har snurra hela kvällen. Träffade blandannat Andre, Frida, Robert & Jenny.. Sen ja har vi bara snurrat som sagt haha. Sen så kom Pontus till 7/11 och då gick jag in och köpte semlor åt han. Vet ni att dom hade sålt 671 semlor då? Och dom har säkert sålt ännu mera nu.. Det är ju fan helt sjukt, så då räknade vi ut att dom tjänat ca 9000 något på det? Det är ju fan sjukt, haha! Själv så hatar jag semlor, usch fy och blä.
Nu ska jag mysa ner mig med jordgubbar, annanas & lite sånt med smält choklad till och kolla på bb.


Breathe me

Lina kom hit ett tag och joinade mig för jag var så ensam.. Vi har lagat mat, skrattat & sånt! Nu ska jag typ liggga i min säng och vänta på att Karro & Lina har ätit så ska vi antingen ha myskväll lr så åker vi ut.
På torsdag ska iaf jag och Lina gå kurs för att få börja övningsköra ;-)

OMG




LESS

Igår var jag på sjukhuset, sötaste bästaste & snällaste Rickard skjutsade dit mig och satt dära och väntade på mig!!!! :-)
Sen var jag med Karro på kvällen, vi var ute och gled hela kvällen osv!
Nu är jag nyvaken och är grymt jävla less på de hära jävla näsblodet eftersom ja, om de inte rinner/sprutar så är de ändå dära? Haha asså åh de går inte förklara, men tänkte lägga ut en bild på hur min hand såg ut nu när jag vaknade. Men hade dock inte varit så mysigt eftersom den var full med blod.. Haha okej intressant!
Nu ska jag gå och duscha sen käka nå. Puss

Big Brother

Rickard kom och hämtade mig så for vi till Johan, så var vi även med Robert, Jenny & Ante. Vi kollade på jönssonligan och lite sånt.. Sen for jag och Rickard ut med Ante en sväng osånt, kom hem strax innan 9 och har kollat på Big brother. Sitter och kollar på webben nu också, haha..
Imorgon blir de skola till 11.10 sen klockan 13.00 ska jag vara på sunderbyn igen så ja! Skriver väl imorgon när jag kommit hem däraifrån :-)

Akuten

Ni måste inte läsa de hära inlägget! (Det handlar mest om näsblod och sånt, endel kanske inte tycker de är så mysigt att läsa om de)

Jag vaknade imorse av att de bara sprutade näsblod så jag åkte till akuten då. Hade ju en remiss liggandes dära så de gick grymt fort faktiskt! Trodde jag skulle bli dära hela dagen...
Dom kollade en massa i näsan, brände as mycket och ja massa sånt. Även fast jag är/var bedövad gjorde de så grymt jävla ont. Ska tillbaka dit imorgon och kolla med någon kamera i näsan, haha och sånt.. Läkaren lovade mig att dom skulle hålla på så länge de behövdes bara för de ska bli bra! Känns jätte skönt att höra.. Jag har iaf nå "bandage" haha i näsan lr va jag nu ska kalla de för,
Och anledningen till varför de gått såhär långt är för att jag har blödit näsblod i 3 månader, inte varje dag men nästan. Fast nu dom 4 senaste veckorna har de bara sprutat varje dag. Så de är ju inte så mysigt, men hoppas verkligen på allt nu att de ska bli bra..

Men nu gör de så grymt ont och huvudet sprängs i bitar så ska vila nu.

I will always love you



Haha åh de hära kommer jag ihåg.. Det var i augusti 2009 när jag och rickard precis hade blivit tillsammans! Hahhahhaaaaa åh vad de var underbart att vara nykär ♥

Du lider inte av de, men jag gör de

Godkväääääääääälll!
Rickard kom och hämta mig så for vi till Johan, fast hann inte vara dära så länge för han skulle iväg. Så då for vi ut med Fredrik, Lina, Robert, Jenny & Erik och hans tjej. Så vi har varit ute hela kvällen med dom och jag har precis kommit hem efter att ha träffat lite folk på rönnkan! Nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen sova.

Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig

Har legat i sängen inprincip hela dagen. Gick på stan med mamma en snabbis och köpte en t-shirt och underkläder. Sen beställde hon dom dära kläderna åt mig hihi ♥!
Är typ rätt så jävla emo och hade behövt ett nytt bra liv. Ska vänta på att Rickard ringer mig och svarar på om jag kan vara med han eller inte.
Blabla fuck life


Morsan?! Du vet väl hur bäst du ääär?


Mammaaaaaa, kom iigeeeeeen! ;-*

Lika segt som vanligt

Igår var jag med Karro, Rickard & Johan! Vi var typ på basen ganska länge med typ massa folk, bla. Pontus, Robert, Fredrik, Lina, Ludde, Jenny blalbalbla..
Sov hos Rickad inatt, fast är hemma nu. Inget att göra eller nåå, jaaajaaa. Jag har inget att skriva, puss


Fredagsmys

Jag, Karro & Fanny gick ut på en promenad i fina björns i det vackra vädret. Vi gick även förbi skolan & dagiset :-) Sen kom mamma och hämtade mig osv, for på vårdcentralen ännu en gång.. Fick en remiss till sunderbyn så ska dit på måndag om de inte blir värre i helgen. Sen for jag och mamma och handlade och vi har precis ätit! Vart trerätters - nå rullar typ till förrät sen potatisgratäng, sallad, nå kött & sås. sen jordgubbar!
Har matkoma nu, är så jävla proppmäättt, men gott var de. Nu ska jag duscha sen får jag se.


Godmorgon

Vaknade med Karro vid sidan om mig och Fanny på golvet haha! :-D
Idag är de strålande väder ute, kuul! Man blir på så bra humör då, haha. Halv 4 ska jag till vårdcentralen ännu en gång eftersom de it vart bättre av de dom gjorde igår, åhhh blir så less. Men jaja sen ska jag och mamma mysa, vi ska göra trerätters middag osv. Skriver nog senare!


Ajaj

Åhhh har så jävla ont i näsan!!! :( Haha fyfan.. Ni kan väl fråga några frågor i blogresponse kanske jag blir lite gladare..

Ikväll så ska jag iallafall till Karro, ska sova dära med hon & Fanny. Myys, de är verkligen något jag behöver nu.. Rickard var nyss hära och pussa på mig lite så de känns ju lite bättre nu iaf :$ haha nämen vet att jag har blogga ganska mycket idag men är uttråkaaad! Puss



Haha de var någon som ville veta vad jag använder för parfym? Men jag använer ganska olika, här är en bild iaf på några, fast har massa mer som är utspridda lite överallt. Förövrigt så äääälskar jag verkligen parfym


Jag förväntar mig ingenting


När kärleken tar slut, så lider bara en person.
Om ingen lider så har det aldrig varit någon kärlek.
Om båda lider så finns kärleken kvar.

-

Love me?
Great

Hate me?
Even better

Think i'm ugly?
Dont look at me

Don't know me?
Dont judge me

Think you know me?
You have no idea

-

She's broken because she believed


Blablablaaa

Nämn något som gjorde dig glad igår: Karro
Vad gjorde du kl 08 i morse? Jag sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade med Karro i telefon typ?
Det sista du sa högt? Ja okej pusshej
Det senaste någon sa till dig: Jag ringer sen
Vad har du druckit idag? Oboy, vatten, redbull
Vad var det senaste du åt? Två hårdbrömackor
Vad var det senaste du köpte? Iförrgår köpte jag mat till Rickard
Vad är det för färg på din ytterdörr? Öh.. brun tror jag?
Vad är det för väder hos dig nu? Typ vitt, haah minus 14 kanske? Så rätt varmt :-)
Godaste glassmaken? Vaniljglass med krossad choklad i.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hmm.. Ja kanske de
Sover du tungt? Ibland
Drömmer du mardrömmar? Jo väldigt ofta faktiskt, haha
Trivs du med ditt jobb? Har inge jobb, men min skola suger :ppP
Favoritklädsel? Typ ett par jeans och någon skön kofta kanske? Eller ja mjukisar är ju riktigt skönt haha.
Favoritlåt just nu? Vet inte, kanske Tröjan du hatar?
Vad ser du om du tittar till höger? Min pippi tröja, ett ostädat golv och en glassgubbe haha
Vad gör dig glad just nu? Hm... bra fråga, kanske Rickard
Vad ska du göra härnäst? Vänta på att Karro kommer hit
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Sådär, grymt trött och uttråkad
Favoritgodis? Oj.. Jag vet inte tycker om allt utom lakrits och mint haha.
Kläder just nu? En grå kofta från seeme och en annan "stickad" tröja dära ifrån. Och favorit byxor, drdenim
Sommarplaner? Åka utomlands med några/någon underbar, dra och campa, nån festival. Har inte planera så mycket :-)
Hur många kuddar sover du med? 2 eller 3
Morgon eller nattmänniska? Natt
Vad är viktigast för dig? Min familj/släkt och mina vänner
Är du kittlig? Ibland, beror på vad jag är på för humör..
Snarkar du? Om jag är förkyld så gör ja det.
Stjärntecken? Vattuman
Äckligaste insekten? Spindel, lr nä typ alla. Usch
Stökigt el välstädat? Ja asså mitt rum är ju oftast stökigt.. Men välstädat är ju finare haha.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar

Såhär lär min dag spenderas

Goddag.. Har precis kommit hem från vårdcentralen, mamma väckte mig vid 10 så åkte vi dit. Har fixat min näsa eftersom jag blöder näsblod varenda dag och har gjort de i typ 3 månader? Så dom typ brände eller etsa elelr vad de nu hette i näsan. Sen tog jag massa prover blablablbalba orkar inteberätta


Typ ligga i sängen och tycka synd om mig själv, ja ni ser på bilden hur stor min näsa är just nu haha..



Feel so bad

Svar på anonym: Låten kan jag skicka till dig om du hade skrivit ditt namn hade de ju varit enklare men skriv till mig på facebook/msn lr nå så skickar jag låten, de är ju inte bara en låt han har gjort till mig :-)


Idag efter skolan åkte jag som sagt på stepin med Natalie. Sen for jag hem och då kom Karro, vi gjorde inte så mycket sen for vi ut ett tag sen åkte vi med Rickard & Johan. Var med Robert & Ludde också.. Men är helt ärligt inte på humör för att skriva, mår så fucking jävla dåligt. Näsan värkar (haha) nemen är så jävla less på blösa näsblod hela jävla tiden, halsen gör ont och har typ ont överallt i ansikte?!?
Ja ni ser ju vad intressanta saker jag skriver om, hejdå

Samhällslektion

Tjaa! Förlåt för jag inte blogga nå igår, men var med Alma & Rickard. Först var vi bara ute och snurrade sen käka osånt, vid 6 for vi till Johan. Haha ja okej drev lite med en kille också så nu har man ett till förhållande ;);) hahaha nä men okej. Så var vi dära nån timme sen for vi ut med Tommy, Fredrik, Julia & Ante. Gjorde inte så mycket men jag hade en helt okej alla hjärtans dag :)

Nu sitter jag hära på so lektion och ska börja jobba om Sverige med Natalie vet inte vad vi ska göra lr nå men hon är smart så de är lugnt. Efter skolan drar jag på stepin!


Facelook/Outfit


Fjärderörhänge fick jag av Julia.
Halsband fick jag av Rickard, Karro och Lina.



Shorta - Bikbok
Jeans - Drdenim

Alla hjärtans dag

Aaah, så skönt att sova ut! Har precis duschat så har vakna till liv osv, ska klä på mig sen idag blir de vara med Alma och Rickard. Haha har inge att skriva typ, hejråå

Snurra min jord igen

Tjaaaa!
Idag drog jag och Rillepille till Luleå vid 1 där köpte jag en kamera!! :DD
Så förhoppningsvis ska ni väl få lite bilder från och med nu haha. Ja sen var jag med han typ till 5 då for jag och hämtade Karro och vi har vart ute och snurrat sen for vi till Lina och hängde där ett tag. Har typ precis kommit hem hade tänkt plugga matte men nae, är för trött. Godnatttt typ

Alltid bakom dig


Du rockar så hårt bryyden! Dock ville jag inte ta med hela dig för då hade jag åkt på en smäll av dig, haha! Finns alltid hära för dig, glöm inte de.

Godnatt

Rickard kom som sagt hit, vi bara skrattade & dampade som fan typ nå tag sen for vi till farmor där jag fick pengar osånt. Han tyvärr inte vara dära så länge så måste gå dit någon dag.. Sen åkte vi till Johan där även Robert var och kollade på "kontoret" trodde de skulle vara as roligt men nae, tyckte fan inte de. Nu är jag iallafall hemma och ska försöka sova typ, fast kommmer inte gåå. Godnatt :-)

Födelsedag


Grattis till mig själv idag då! Haha
Gårdagen kunde inte ha blivit bättre, jag hade så grymt jävla kul och dagen startade bra osv.. Nu har jag just ätit smörgåstårta med mormor och mamma! Rickard är påväg hit nu, vet inte vad vi ska göra men bara mysa på.

Förövrigt så fick jag av mina underbara: Två halsband, hårinpackning, "foundation mudd", tungpiercing, två as coola glas, örhängen, lösnaglar, och en bh/top. Sen har jag även fått kläder, pengar, godis & sånt dära!
Har tyvärr inga bilder men ska be folk skicka så kan jag säkert lägga ut några :-)

Och tack till alla som gjorde min födelsedag helt underbar! ♥

I'm drunk and you still ugly





Baby we can do it tonight, everything you want

TJAAA!!! Imorgon fyller jag år osv om ni undrar :-)
Ikväll blire massa roliga händelser, förhoppningsvis den bästa födelsefirandet!!! Vid 4 ska vi samlas några tjejer och äta tacos osvosv. Nu har jag precis duschat, ska blåsa håret packa lite saker osv! PUSSSSSSS

Hoppas ni får en lika bra kväll som mig, fast nae de lär ni inte ;-)

Fredag

Tjaa! Hinner knappt blogga nå för min träning börjar om 20 min. Idag på skolan var de engelska prov, slutade 11. Sköönt, sen drog jag och Natalie på stepin sen på stan så köpte hon födelsedagspresenter åt mig. Tack gumman :-) Sen mötte jag upp Lina och nu ska vi bege oss mot hildurs! Sen ska vi iväg och göra lite ärenden ;-)

Fullspäckad dag!

Idag började skolan med typ 3 h nationella prov. Så hade rast från typ 9 till halv 1, fetttt ovärt. Jaja slutade halv 4! Fick tillbaka mitt kemi prov idag, nått ynka poäng från VG! Så jag hoppas att hon ändå kan sätta vg i slutbetyg!! :-D Ja men iaf.. Sen gick jag hem typ, då kom Karro så vare bara springa till stan göra nå ärenden. Sen halv 7 var de möte med fotbollen inför säsongen. Så de är därför jag inte har hunnit blogga något. Nu hade jag tänkt plugga engelska eftersom jag har engelska prov imorgon, och ja jag har haft otroligt mycket prov nu sen skolan börja, i fredags hade jag prov, tidags, igår och idag och har de imrn.. Jaja hejdå

Onsdag

Idag på skolan hade vi kemiprov och fick veta att jag har ett starkt g på provet och har varit väldigt aktiv på lektionerna så dära hoppas jag på ett vg i slutbetyg!!
Sen gick jag, Alma & Natalie hem till mig. Åt, dampa, färga mitt hår. Det är typ de vi sysslat med. Dom drog för nå tag sen och då har jag städat mitt rum!!! Gick väl bra förutom att de var grymt jobbigt och lyckades heva sönder en spegel, en sånhär kroppspegel.. Haha men nu är Rickard hära och ska spendera natten hära med mig, puss!

Svar på tal


Orkar inte berätta detaljer osv, kan berätta lite kortfattat! För endel saker vet bara jag och han och och så vill jag de ska förbli ;-)

Vi blev tillsammans 11 augusti 2009, vilket är ett bra tag sen men känns inte som de är så länge sen. Sen var vi tillsammans i nästan två år inte riktigt. I Maj gjorde vi slut, och om han skriver ut hära varför kanske han blir lite arg. Men lögner, bråk, gå bakom ryggen på "varann" osv. Sen i juni åkte jag utomlands i två veckor, tror de var ganska bra ändå. Men i juli åkte jag till Danmark och då insåg jag att singellivet kan vara riktitg jävla bra ;-) Saknade han såklart oxå men jag tänkte inte lika mycket på de efter Danmarks resan.
Vi har alltd haft bra kontakt osv, träffade han några gånger under sommaren också eftersom har ringde mig och ja kom hit ibland ;-)

I september, oktober? Började iaf småträffas i smyg när ingen viste osv. Sen i november började vi vara med varandra allt mer och mer, och fortsätte vara med han i december, sov med varandra väldigt mkt, firade jul tillsammans och sånt, ja ni förstår.. Nu är de väl vi igen, hihi lr ja vem vet ;)

Men hur vi hittade tillbaka, asså vi som släppte ju aldrig kontakten helt mellan varandra, vi var kompisar när vi gjort slut. Har faktiskt aldrig mått så dåligt som jag mådde där ett tag när vi hade gjort slut, men jag slutade inte kämpa och se de gjorde resultat!! :-)

Nu tycker jag att jag har skrivit nog mycket är trött och vet ju fan knappt vad ja skriver nu haha. Men hoppas du är nöjd med svaret.


Åhhh va less

Tjohooo! Nationella idag gick nog bra, är orolig för torsdag då vi ska skriva eftersom jag är riktigt jävla dålig på de. Men iaf, sen for jag på stepin med Karro och har precis kommit däraifrån. Har bytt om osv till träningskläder men insåg nu att jag kan inte träna, för då kommer jag hem halv 8 och ska duscha och äta då är klockan typ ja jag vet inte men sen lär jag vara helt död. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen plugga stenhårt eftersom att jag har kemiprov imorgon och får verlkligen inte sänka mig i något ämne nu och kemi är ju inte min starka sida. Puss

Tröjan du hatar

Godmorgon! Ligger hära i sängen och är grymt trött, egentligen har jag inte tid att blogga eftersom jag har nationella nu på morgonen och får absolut inte komma sent. Men efter skolan drar jag på stepin så ni vet, ni kan ju även hålla tummarna för att de går bra på nationellla! Puss.


Red bull

Asså fyfaan, finns de nå bättre? Haha åh är typ beroende, mummmmms.




Oopsi

Såg att de var väldigt många som har kikat in hära idag, och jag har inte blogga något.. Oppps!
Jaja skit samma idag var de skola sen for jag på step in och träffade Karro dära så tränade med henne :-) Sen for jag hem och färgade håret & käka osv. Sen kom Lina då skjutsade Rickard oss till Karro, där var även Fanny. Så har spenderat min kväll med dom, och kom hem för inte allt för länge sen så nu ska jag plugga kemi eftersom de inte vart igår.. Hehe! Är faktiskt inte nervös alls, har nämnligen mitt första nationella imorgon. I svenska, vet fan inte hur de kommer gå men om jag oroar mig kommer de bara gå sämre, så de får gå som de går. Hejdå :Pp

Now I cry myself to sleep only you are what i need, we can make it if we try


Du viskade mitt namn och
jag ryste i hela kroppen
tårar har runnit till den sista droppen
du har rest mig upp varje gång ifrån botten
du har vart ljuset som har gett mig det här hoppet
den vackraste pojken som finns ibland oss
med kärleken låt mig bära jesus kors
en börda
som jag inte klarar av
men jag vet att du kan återskapa mitt gamla jag
bakom vissna rosor finner jag en solstråle
en blomma som aldrig vissnar med åren
jag vet att ingenting kommer att förbli heligt

En grå skala det förändrar mitt liv
men jag vinner ändå ljuset när du e brevid
det kan kännas svårt och tro dem orden
miljoner stjänor
men bara en på jorden
jag faller dikerkt när du ser på mig
ja det finns så mycket saker
som du har gett mig
en gåva
som inte rörs av nån annan



Jag har gått från väldigt kär till opegripligt ensam


Söndag

Tjoho! Imorse när jag vaknade åkte jag till Karro, vi har typ bara slappa och så. Sen for vi och handlade med hennes mamma, sen åt jag middag dära - tacos! Fan så jävla gott de var, sen har vi bara skratta och gormat på. Kom hem vid halv 8 typ. Duschat och sånt, nu ska jag försööka hitta orken att ställa mig upp och hämta kemiboken och plugga lite. Fast njaa en film lät lite mera lockade!

Med andra ord perfekt söndag, käkat god mat, slappat & umgåtts med min bästavän :-)

Jag gör allt för dig men får fan inte ett jävla skit tillbaka

Asså livet kan ju bara fara iväg, långt åt helveteeee! Så jävla värdelöst
Ikväll blire förövrigt bara sitta hemma, då vet ni kommer säkert inte blogga nå


I try so hard

Tjatjaaa! Igår for jag till Rickards garage där han och Johan var för jag hade så jäävla tråkigt som ni kanske läste haha.. Sen for vi hem ganska tidigt till mig jag & R fast sen for vi ut och skjutsade hem pappa inatt. Imorse när vi vaknade skjutsade han mig till Karro, är hära nu och vi har bara lega i hennes säng. Sjukt seg dag ehjå, ska väl hem på en timma lr så och käka. Inga planer om vad jag ska göra ikväll heller! Så kanske skriver sen, pusss.

Så jävla uttråkad

Rolig fredagskväll :P:P:P not. Men är fan van :PPPPPPPPPpp
Blir väl ligga hära i min säng hela kvällen och inte göra nå? Kanske gråta en skvätt? Haha ingen aning, vafan äre med mig? Jajaaaaaaa blöööö

Btw!! Något jag verkligen jag tror jag behöver kärlek, någon som alltid finns dära! Åh sitter och kollar runt på massa bilder, bloggar, facebook osv. Haha åh endel verkar ha de så braaa.. Fml
Okej nu ska jag sluta skriva innan de spårar helt

Luleå

Hej! Idag var de skola som vanligt, sista lektionen hade vi so prov. Tror inte de gick så bra men hoppas på ett G. Sen for jag, Natalie & Karro till luleå. Hem med mig fick jag ett bälte, foundation, ögonskugga, ett linne & ett par "usa" shorts. Sen nu när jag kom hem har jag fått två tidiga födelsedags presentar av mamma♥! Två tröjer!!
Önskar jag kunde visa er det jag köpt idag men som sagt har jag ingen mobil kamera lr vanlig kamera.


Feel fuller longer

Håller på dricka en sån nu så ja får vi väl se om de funkar, är tydligen olika från person till person!
Nu ska jag plugga lite so sen halv 6 fara iväg och träna gullepojkarna mina. Tänkte även höra vad Rickard ska göra ikväll om han kanske vill hitta på något? Hihi, puss!


Godmorgon

Tar en liten sovmorgon idag eftersom jag knappt sov nå! Ska iaf till skolan så jag är dära på idrotten. Då vet ni de! Idag har jag på mig en par jeans, "skjortlinne" & en kofta. Ha en bra dag :-)

Ååååångest

Jag är cp i huvudet på riktigt har jag kommit fram till, lite sent kanske men hahaha :p Ligger hära och är svin trött, så ska såklart sova. Men jag har riktig jävla ångest över det för jag vet att jag kmr drömma en jävla cp dröm!? Vet precis vad den kommer handla om!!!!!!?!? Haha jag har ångest över att sova?!?! Jag säger ju de, det är nå riktigt jävla stort fel på mig ;ppPPPpPP


Truuuuuuuuuuuue

Gymnasieval

Kanske finns någon som läser min blogg som är nyfiken på vad jag har gjort för gymnasieval?
1. Vård&omsorg - boden
2. Barn&fritid - luleå
3. Vård&omsorg - luleå
4. Hotell&resturang - boden


snurrarN

Tjaaaa! Lina kom och joinade mig på skolan så for inte på stepin efter skolan, men har ändå en sån jäävla träningsvärk.. Haha men iaf vi gick hem till mig efter skolan käkade och lite sånt :-) Sen for vi ut nå tag och nu sitter jag här hemma och ska hoppa in i duschen sen dyka ner i so papprena och plugga lite. Hoppas att jag får lite sällskap sen när jag ska plugga av en fin.

Grattis till Gunilla som även fyller år idag! Hipphipphurraa :-)

RSS 2.0