Mitt fel alltihop

Godmorgon, eller jag har ju varit vaken ett tag. Har duschat osv nu, har as tråkigt verkligen. Vill gå ut och fota men är man så smart som jag & glömmer kameran hos mamma får man skylla sej själv, eller de är väl för jag är psyk(?) Som en viss mamma tkr jag så ;p
Men ja, nu ska jag väl klä på mig osv! Har ju typ inge att skriva, inge bilder lr något. Fett tråkig blogg ohja :-)


:)

Sjukt duktig kille.


Glöm inte bort att du är värdelös

Tjatja, orkar inte skriva så mkt om igår. Mia Hedström sov hära inatt, och vi har haft kul och de är huvudsaken.. Även om jag har mindre kul nu men skitsamma, min morsa är typ störd. Vet att du läser min blogg mamma, men tkr helt seriöst du äre :-p
Men iaf nu ska jag göra annat är inte på humör för skriva!!


Äntligen internett!!!

Oj nu var de ju ett tag sen jag skrev. Min helg spenderade jag iaf i sthlm m. Fl-95, gick väl sådär. Men vi får skylla oss sj för vi spelade som vi gjorde mot västerås! Annars då, super tråkig helg osv :-) I måndags var jag ju inte på skolan eller träningen för jag har lr hade så ont i vaden typ. Eller lite mera på sidan typ, samma igår kunde it heller träna då. Hoppas de har släppt tills fredag, är jätte taggad på träna faktsikt. Men iaf, har spendera dom hära dagarna m. Rickard typ.. Nu blir nog bloggningen som vanligt när jag har fixa internett osv, är faktiskt rätt fint i vår nya lägenhet. Eller man känner sej så hemma hära, på en gång lixom ;-) 
Ska nog lägga mej nu, har förövrigt blekt mitt hår de är lite gult här & där haha. Så färgar om de imrn, skulle egentligen göra de idag men mamma dampa typ så.


STHLM - SM

Imrn drar jag te sthlm m. fickor 95 & spelar SM i Sthlm, jag får se om de blir så mkt speltid för mej. Dels så är Dessi jätte duktig & jag har ju vart småsjuk så har träna dålig och är fortf inte helt frisk ju! Hade ju helst inte vela följa menmen nu blev de så för Anders ville de osv, åh.. Menmen tur jag har mobilen så jag kan prata m. ngn dära, hah... Sen när ja kommer hem på måndag slipper jag skolan. Men då har vi ju flytta, typ mitt i stan rätt chill! Vet it riktigt när jag får internett igen, om de fixar sej på måndag lr it.. Men håll utkik därefter så kmr jag uppdatera. Ha en super bra helg! :-)


L O D I S - D A G


Outfit!
Fick låna antekarlsson tröja idag, tack vännen :-)

 Inte ofta jag ler på bilder, menmen skratta hur mkt ni vill för de gjorde jag :-D

Så jävla less

Tjo, skrev inge mera igår än på morgonen. Men hann inte, kom hem sent igår och ja då orkade jag inte sätta mej vid datan! Idag då, skola som vanligt. Fyfan så jävla segt de gick, har inte hänt något roligt. Sen träning efter eller jag kollade bara. Fast inte på hela, den håller på just nu också. Är så jävla slut i kroppen, ont i armen sen igår. Kan it lyfta den typ, men skitsamma. Kroppen min, känns som den är helt svag typ... Iallafall ska jag typ packa nu, sen får jag se om jag orkar dra ut. Måste nog sova ett tag innan de då! Ska lägga upp lite bilder iaf så de blir nå kul för jag suger verkligen på skriva haha.


Gårdagens jag, haha!


Outfit. Jag vet att bilden är jätte dålig menmen har ingen bättre!



Benen på ryggen (h)

Godmorgon, eller de kanske ja inte riktigt kan säga. Jag har varit vaken sen 10 över 3, vaknade då och har verkligen inte kunna somna om. Vid 5 gick jag upp, åt en lätt frukost, sen nu har jag duschat osv.. De hära lär bli en snabb dag i skolan, eller jag hoppas då de! Kanske laddar upp en bild på min outfit idag snart om jag ids. Men ni får ha en bra dag :-)


Jag lovar & svär, jag gråter varje kväll för dej.






Jag vet fan inte vad jag ska skriva, jag har inte gjort dej något som du kan gå efter att välja bort mej som vän. Vi har dom absolut roligaste minnena tsm, jag lovar att jag aldrig skrattat så mkt med någon annan som jag gjort med dej, jag ser du skrattar & du ler. Är väldigt glad att du mår bra & klarar dej bra utan mej, de glädjer mej.. Eller kanske inte men ändå gör de det. Jag har hoppats sen skolan börja att du ska vända och komma tillbaka, lär väl få hoppas på de hela livet. Men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge sägs de :'( Lisa Olander jag hoppas du vet hur mycket jag behövde/behöver dej. Jag vill verkligen att allt ska bli som tidigare. Eller att vi iaf kan prata som vanligt, ge varandra en kram. Visa att du finns hära för mej, för du vet när du behöver någon att prata med är de bara att prata m. mej. Jag har alltid lyssnat på dej och kommer alltid göra de. Kommer du ihåg: Morris, Jag vill ha körv, Du är verkligen min sis *hopphopp*, NI SKA FAN INTE HA NÅ & mktmkt mera. Nu gråter jag som fan, om du tänker allt vi har gjort. Är du verkligen helt säker på att du vill välja bort de hära? Jag gör vad som helst för att få tillbaka dej som vän Lisa..
Lisa Olander & Sara Lantz, de var så de skulle vara genom vått & tort..


Så många tårar som rinner från min kind som är pågrund av dej

Spelning på uh














Alalalalong (8)

Tjululu, fick sluta tidigare idag från skolan. Åkte till luleå m. mamma. Köpte en tshirt, linne, 2 jeansleggins, mjukisdress (mjukisbyxor & tjocktröja) hårfärg. Nu har jag nästan packat klart mina grejer i kartonger. Inte datan, högtalarna, kläder, smink, spelgel, kamera, laddare och sånt som man behöver dagligen. Känns lite ovant att jag inte kommer bo i den hära lägenheten nå mer eftersom jag gjort de hela mitt liv typ. Skriver kanske lite senare, orkar inte lägga upp bilder på de jag köpt så.. ;-)


Kom & bada i min swimminpool ;-)

Hallå, idag vare skola.. Blä trodde jag sku avlida, finns inge värre än tisdagar!! Efter skolan fick jag med mej My hem, vi fikade sen packade ihop lite av mina grejer, en for vi till matchen.. Gick as dåligt för min del men it ens taggad typ. Jag & My har värsta planera till jullovet, haha hoppas de blir av :-D Sen for jag hem & fixa och dona. Efter de for jag till Rickard, var dära ett tag. Vi kolla tv och typ bara myste, men nu måste jag fan gå.


Det är inte lätt när de är svårt

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja, kasnske
hur många har du varit kär i? - räknar inte
är du kär just nu? - ja

- frågor om dig själv
namn? - saralantz
när fyller du år? - 12 feb
några piercingar? - ögonbryn, läpp, tunga & öronen?
vad har du på dig just nu? mjukis, linne, underkläder
vilken årstid är bäst? - sommar
vad tycker du mest om hos dig själv? - inget
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nä


- frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? ingen vet riktigt allt tror jag, men mest moa
vem är den roligaste av dina vänner? alla är rolia
vem är snyggast av dina vänner? alla är skit heta!!! ;-) 
vem är mest partyprisse? haha.. hm nejit vet jag
vem är den du helst har filmkväll med? rickard :) 


-  Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - mja
vem är farligast i din familj? - bror hah
vem ser roligast ut i din familj? pappa :)
vem är coolast? jag ofc
har ni något husdjur? - nae

- 12 frågor om idag
vad har du gjort? jani ; ))
har du varit glad idag? jofan
har du varit ledsen idag? ja
har du gjort något bra idag? jadå
vad ska du göra nu? sova
har du gjort något dåligt idag? aaa
vad  du ätit idag? venne riktigt
har du duschat idag? aa
är du trött nu? inte det minsta!
vad ska du göra senare idag? sovaa?
har du varit i skolan idag? nej

- ANNAT
Hur mår du just nu? - funkar
Har du piercat dig?  ja
Är du hungrig nu? nej
Vad är klockan nu just nu? 22.57
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu; blogg.se & bodens komun, haha kollade nå busstider åt rickard

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? pappa
Vem sms:a till dig senast? rickard
Vem sms:a du till senast? rickard

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa? länge sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - haha nej
Har du sminkat dig idag? - ja

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? jo
Vilket är ditt favoritband?  --
Vad gillar du för musik? - olika

- KLÄDER
Har du fler än 8 linnen? ja
Har du fler än 5 jeans? har typ 5 haha

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? ja
Använder du kajal?  ja
Använder du hårspray? ja
Använder du volymspray? ibland
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? ja
Använder du brunkräm? nä foundation
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? - beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? nej
Duschar du varje dag? - oftast

KÄRLEK
Är du kär just nu? ja
Har du kysst någon idag? jo
Har du ett förhållande? jo
Är du romantisk? JAFAN x)
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? vet inte

Vem sov du senast bredvid? rickard
När fick du din första kyss? dagis haha
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? itfan vetja
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nää


Stamp on the ground



Smärtan vägrar dämpa så jag fortsätter kämpa


Förlåt

Vet inte riktigt varför jag it har skrivit förens nu? Jag har ju inte vart i skolan idag, för hade & har haft skit ont i magen idag. Vet inte riktigt, men känns typ som någon hugger med knivar. Om jag ska förklara hure känns, haha okej de där lät lite cp. Men jaja, har bara tagit de lungt idag. Börjat på en ny header och den är skit ful men ja jag vet inte orkar inte göra nå snyggt lr nå. Imorgon så äre skola, uh för tisdagar. Går till halv 4 och inga raster utom lunch, efter skolan måste jag hem på en gång och packa osv. Till helgen åker jag till sthlm & vi ska flytta då. På torsdag ska dom hämta möblerna så jag måste ju ha packa ihop allt i kartonger då, ska fråga My om inte hon ids komma & hjälpa mej imrn lr något.. Men nu ska jag ringa pappa & höra hur han mår.. :-)


:(

Kan inte glömma dej, fastän att jag har försökt. Jag har försökt med det mest som jag gör. Jag har försökt att inte bry mig om dej ett skit, men jag är inte känslokall inte som andra & de vet ni. Jag ville glömma dej ville glömma alla mina sår, ville radera alla minnen så gott de går för de gör ont att minns nått så bra, som slutade som skit var tog vi vägen idag? För allt som du gjorde fick mej att ändra min tro om att du och jag föralltid - det var aldrig sant, för efter allting som du lova så bara sket du i vad du sagt. Du såra mej men än någon annan gjort, mitt hjärta skriker inombords efter dej.

Jag kommer aldrig glömma dej & allt som vart bra


The party is in you

Hej, har vart lite dålig på uppdatering nu. Men iaf, igår.. Jag var m. My på förmiddagen sen for jag ut m. Rickard, Fredik tror jag de var. Vi var ute ett tag sen for vi på ruffriders osv, orkar inte skriva om igår :-) Idag då, vaknade vid halv 11. Då fixade jag mej osv, sen for jag på stan m. Mamma, vi fikade på opalen. Som jag ska börja göra varje vecka tydligen enligt hon. Fattar inte varför för hon sgr typ it ens nå så bara onödigt, menmen.. Efter de kom Fredik & Rickard och hämtade mej på coop, vi for till Johan i heden. Var dära ett tag, gjorde typ inge speciellt. Sen åkte jag & Rickard hem till honom. Har nästan vart dära hela kvällen & eftermiddagen. Vi var bara nån halvtimma vid 7, träffade Th & Rune, dom följde med till Rickard ett tag. Sen när dom for såg jag & Rickard på torkel i knipa, hihi fan vad kul den är :D! Men dock så somnade jag...
Imorgon då, skola sen får jag se om jag hinner göra något, brukar vara å stressigt på måndagar. Först skola, hem äta något, fix för träning sen träna då.. Men nu ska jag sova, måste upp lite tidigare än vanligt imrn för måste hinna duscha på morgonen för helt ärligt orkar jag inte de nu, så ni får sova gott & hoppas ni haft en bra dag söta läsare :-)


2012

Tjululu :-)
Skolan idag gick snabbt, hade matteprov annars vare inge speciellt! Hade sjukt ont i huvudet på sista lektionen, som tur var fick vi sluta tidigare. Då gick jag till stan skulle träffa Moa, då träffa jag Rickard & Op också. Så var i stan m. dom till bussen gick hem, då åkte jag & Moa hem till mej. Jag duschade osv, sen vid 5 for jag & Moa te stan igen, var m. Chrille, Åström, Emil, My, Karro, Elina & Linus typ. Trevligt trevligt, satt bara där typ. Sen drog jag, Moa, Elina, My, Karro & Linus till bion. Vi såg 2012 sjukt bra var den alltså, eller den var lite seg i början men sen.. Gud vad man lipade asså! När den var slut for jag, Karro & My till björns. My fick sej en laddare sen hämtade mamma oss! My ska sova hära inatt, jag vet inte riktigt vad vi ska göra ;-) Men vill hon säkert skriva i sin blogg. Så jag hör av mej imrn istället, hoppas ni haft en bra dag!


Boom Boom Pow

Tjao, skolan idag var helvetes jävla piss.. Vet inte, men ja! Sen for jag till Rickard, var med han & Johan. Typ gjorde it så mkt. Johan drog hem efter ett tag, jag & Rickard var m. hans lillasyster ett tag för hans päron skulle och kolla på tapeter. Sen ikv hr vi vart hos Johan ett tag m. Rune. Bara suttit vid datan och tagit de lungt. Jag skriver imrn för nu ska jag gå & tvätta bort sminket, sen sova!
Bio imorgon med Moa :-)

My Krutrök, tack för du lyssnar & förstår så bra vännen!

Stay with me

Godmorgon sötisar :-)
Ska snart börja fixa mej sen äre skola, fårse vad jag gör sen men antar jag är med Rickard! Men jag kan lägga ut någa bilder ist, har ju inge och skriva.






11/11

Ja idag då.. Skola, fick sluta tidigare vet inte varför vi skulle bara lyfta nå plankor sen var vi klara på slöjden. Då drog jag hem, Rickard kom hit. Han satt vid datan jag städade osv.. Sen drog vi till honom, vi har inte gjort något idag. Bara vart hemma hos han, kolla film osv. Har hjälpt Fredrik hans lillebror med att plugga! Hade förövrigt biologi-prov idag. Tror de gick hyffsat bra. Men nu måste jag skynda mej & gå och duscha :-)


..

Don't cry for me when i'm gone no point of wasted tears, our
time will come one day and i'm just confronting my fears
though it's not really a fear it's more like a destiny.
Sometimes i sit and wonder: is this life really for me?
Cos i've seen, seen, heard, felt i'm done. i hope ur proud of
where i've come, you've seen me grow and helped me through,
and there is no repayin' you, i'm here and i feel like i'm delayin you, betrayin you
and when i'm gone i hope there's someone savin you.

Life's a game and we need to play it correct

Jag är dålig på blogga..

Har verkligen varit kass på uppdatering men nu ska jag försöka uppdatera minst en gång per dag. Igår & i förrgår har de vart skola, varit m. My, träning sen vart m. Rickard. Kan berättta lite om min helg. I fredags var de skola, träning vart med My. Vi typ duschade & käkade, fixa oss till uh. Senare kollade vi på Magi & Labra Lege. Mycket bra, fast lite känsligt heh... :/ Men aeh skit samma, de var iaf bättre på Lillan tkr jag! Sen sov My hos mej, på lördag hade vi handboll hela dagen i sävast på träffpunkten, för vårat lag gick dom matcherna åt fan. Sen efter matcherna gick jag & Moa ut och åt på kina eftersom vi vart vänner i 2 år <3! Efter de for vi och hyrde film, köpte godis. Somnade ändå rätt tidigt för på söndag hade vi också handboll, på björknäs. Dom två matcherna gick väl bra! Eller strömnäs matchen gick nog bäst för mej trorjag, haha! Idag är de skola, ska snart börja fixa mej sen efter den måste jag hem & städa sen får jag dra ut. Så uppdaterar säkert då :-)


För oss, då blir nog de bästa inge mer..

Tjo, idag var de först skola då ovanligt jo jag vet. Sen var jag på stan m. Flisan, Ingemar, Cissi & Rickard. Vi satt typ på gallerian fett tråka osv. Vid 5 åkte jag & Rickard hem till honom så käkade han. Sen skulle jag och kolla på handbollsmatch. Vi fick utsée matchenslirare och ge dom en kram typ, hehe nr 4. HEHEHE, okej bara Moa & my som fattar typ. Sen gick jag & Moa till mej och kollade i skolkatalogen & lyssna på musik och snacka om allt typ! Har ju inte skrivit men igår så hade jag & Moa vart vänner i 2 år! Ska lägga upp lite bilder från tider jag vart m. hon :-)

Blogg.se verkar typ lagga lr något just nu. Kan inte lägga upp bilder :s Men får väl göra de en annan dag då, nu ska jag lyssna på musik ett tag och bara tänka på allt. Hör av mej om inte allt för länge!

xoxo


Du kommer alltid vara, bäst

 mitt jätte fina finger


Helt oseriösa på andra bilden.


Osminkad :-p

Blogg suger :D

Har typ inge att skriva, eller jag vet inte om vad jag ska skriva om?
Hur jag mår?
Typ är as förrvirrad, jag vet inte själv vad jag vill & dom närmsta förstår vad jag menar med de..
I fredags var jag & My i luleå, kollade spelning. Mike & Fillson/Magi & Labra lege var väl dom vi kollade på, gode bra var de iaf. Var där m. Jossea också, jaja vi kom hem vid 1/halv2 nåsånt. Sen igår var jag m. massa folk, typ Mike, Päron, My, Berkan, Emil, Victor, blablbal orkar inte skriva alla. Jag läggger upp några bilder ist.


RSS 2.0