31/10

tja! idag vaknade jag&paulina kring kvart över 12. vi gick och gjorde iordning frukost, 2 rundmackr. höh, vi såg på: the eye! en skräckis. haah men den var väl bra, tummmen upp (y) ! sen ringde pappa & sa att han kommer på typ 1½ timma. jag&paulina dampade typ till dess, sen skjutsade han mig tilll lisa, vi "tog en buss" till mej 14:13! fast bussjäveln svängde aldirg in, så fick ringa pappa, han kom & hämtade oss. vi stannade och skällde ut busschaffören! hahaa. sen när vi kom hem satt vi vid datan & fotade lite, sen åt vi taaacoos. mumms, eftere gick vi & körde pingis, självklart vann man m. 11-9!   ;) känn dej fetägd liiisa! men nu vill hon att jag skriver att hon vann m. 3-2 en gång oxå.. men som om ni skulle tro åp det vaa? [a] nu sitter vi & nöter: pink - so what , hahah. den sugeer. menmne. kanske inte skriver nå i kväällll eftersom jag ska sova hos lisa , men vi får se vad vi gör. om vi kanske går till skolan lr är hos lisa & dampar och spelar sims.. vad har ni gjort idagrå? (:

Dagens vill ha: oktay<3
Dagens klädsel: mjukis&kofta
Dagens smink: lite gammal mascara från igår
Dagens frisyr: uppsatt & utsläppt
Dagens låt: pink - so what
Dagens planer: pau&lisa
Dagens bästa: pingis! + lisas föräldrar som har börjat kalla mej lantz! :'D
Dagens roligaste:  lisa&pau
Dagens dummaste: fortfarande dom som kallar mej sara!
Dagens drog : tugg
Dagens köp: inge
Dagens humör: bra
Dagens mening: kiss my aaaaaaaaaaas



XOXO lantz


30/10

hejsan! idag vaknade jag av mitt alarm som ringde halv 11, satan vad trött jag vaaaaaaaaar! satte mej vid datan för sandranilsson sa att hon skulle vara inne då, men såklart var hon inte det! hahah, så jag spamma henne med sms bah: vakna :) vakna :) osv... hon vaknade & så pratade vi lite, vi kunde inte fara till luleå idag som planerat, så dt blev inget av det. sen skyndade jag mej & packade ihop mina saker, sen kom pappa och hämtade mej, åt köttbullar till frukost dära, haha. det skulle ebba gillah, 5 i 3 skjutsade pappa mej till busshållsplatsen. var m. sandranilsson. vi gick runt och gjorde ingeting, kvart över 4 kom ante&danne, vi gick runt i ett trapphus, sen gick jag & sandra mot intersport. saranilsson&fanni var där! dom ahde kommit iist för att vi for till luleå. vi gjorde typ inget, gickr unt på stan,. vi gick till coop & dära typ tappa vii bort dom, haha så vi gick till frasses, vi träffade moakrutrök&jossed. ante&danne hade besttällt varsitt skrovmål. sen så gick jag till farmor, pappa var dära. vi fikade. lr jag åt inget, var inte sugen. sen gick jag till coop & köpte godiis & aftonbladet till pappa. sen skjutsade han mej till paulina, vi gick till skolan, när vi var påväg dit så ÄNTLIGEN svarade oktay på sin mobil. haha, har typ ringt han hela dagen. men bara röstbrevlåda, vi var m. linnea&lisagnu, lr ludde&rözze var oxå med, vi körde mörker kurra! (h) haha, men det var as sköööjjj. jag behövde inte räkna en ändå gång [y] GOO LANTZ ! hahah , men när paulina var. så hoppade ludde fram & skrämde hon, ni skulle ha sett, seriöst. pau typ pisssa ner sej! AHAHA , nämen.. sen 9 gick vi hem... 

Dagens vill ha: oktay<3
Dagens klädsel: mjukis&kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: kanyl - två ensamma själar  [om den nu hette så]
Dagens planer: inget tpy
Dagens bästa: när pau tappa godisen ur muunnnen ! (h)   + sandranilsson<3
Dagens roligaste:  sandra&pau
Dagens dummaste: fortfarande dom som kallar mej sara!
Dagens drog : tugg
Dagens köp: godis
Dagens humör: sådär
Dagens mening: kalla mej lantz!!

XOXO lantz

29/10

aalllåh ! idag vaknade jag typ as tidigt. halv 11 kanske? menemn, då satte jag mej vid datorn & gjorde typ inget alls. sen smsa pau & sa att hon var hos sin moster, hon skulle egentligen städa dära. asså ni ska ser hur det ser ut :o menen, när jag kom sa nellie. hon är typ 5 år . bah; jag vill ha glass, vi bah;  gå och fråga grannen då. så gjorde hon det. sen kom hon upp med ett glasspaket. HAHAH! då åt vi glass. lr när vi hade hevt upp glassen så ringer paulinas mobil & dt är hennes mamma som sgr att dom ska gå ut nu , för dom skulle hem. & vi fick typ panik, jag fick ju inte vara dära. så vi typ slängde i oss glassen! sen kuta vi ner för trapporna & så ser vi bilen , men hennes mamma kollar inte hit. så jag typ springer & "ramlar" halvt ner för deras bro. som tur var då såg inte dom mej, sen så fortsatte jag typ påväg hem & då typ halkade jag igen, & då så började jag typ åla mitt på gatan !! alla bah stirra på mej! :O menmen, när jag nästan var hemma ringde jag moah & så skulle jag sätta mej vid datan, då ramlade jag ännu en gång & jag ramlade så jag hamnade i min byrå låda. asså fattar ni hur mkt jag garva?!?!? pratade ju m. moah då, & hon är så jävla taskig och spelar in! hahaha, menmen, sen gjorde jag inte så mkt, åt 1 hårdbrö macka, för sen vare träning! det gick faktiskt jävligt bra om man gör som jag&linnea hoppar över dt dära m. armhävningar (y! straff tävlingen vann jag ju iaf, huuhuu! efter träningen for jag hem, satte mej vid datan! ovanligt. men var bara meningen att jag skulle kolla vikka som hade skrivit på msn, men vart lite mera ! linnea ringde& sa att hon skulle ta bussen som gick på 10 min. så jag fick lite panik & skynda mej in i duschen! sen vare bara & skynda sej. kladda på lite mascara så jag inte såg ut som ett jävla lik. nog för jag typ alltid gör det då.. menmen, sen sprang jag allt vad jag hade till bussen, hann precis. snygg man var m. typ blött hår&allt. kände mej som en jävla blöt katt! haha , men vi kollade på lite saker. men alla typ bah , på stan osv.. men dt var ju för fan ingen rolig på stan? menmen, fick 200kronor för att jag skulle köpa lovika vantar . men dom hade inte det, & eftersom jag bara har ätit 3 hårdbrö mackor så var jag jävligt hungrig. men vågade inte sitta dära & tjocka i mig om inte linnea åt något. så vi gick till kioskbaren. hon fick köpa godis, höhöh. sen gick vi till daggan. köpte en kyckling macka, dessi var oxå dära med sin kompis & åt. efter det så gjorde vi typ inget. tog en buss till linnea vid 8 & dära satt vi vid datan sen halv 10 tog jag en buss hem! & nu gör jag väl inte så mkt, ska väl prata m. älskling i tel sen!

Dagens vill ha: oktay<3
Dagens klädsel: jeans & kofta
Dagens smink: tyyp lite mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: one tre hill - halo
Dagens planer: typ inget
Dagens bästa: linnea! + oktay som har lärt sej & säga lantz! :D
Dagens roligaste:  linnea
Dagens dummaste: fortfarande dom som kallar mej sara!
Dagens drog : tugg
Dagens köp: kycklingmacka&en klubba
Dagens humör: sådär
Dagens mening: JAG HETER LANTZ!!

XOXO lantz


massa bilder!

tänkte lägga ut lite bilder från mobilen som jag tagit under veckan som varit, är ju som lite småseg på att ladda in bilder från den. men nu kommer lite! ;)

glöööööööööööööööm inte & kommmentera!






LLIIINNNEEA! <3                        orka rotera [a]




ppaulina<3 !                asså vet att det ser ut som jag skelar ! ;ss




llisa! <3


lina, hon praoade ju på våran skola! ;) <33




får ju inte glömma min bästavän! (:



50 års fest.



bbääästt<3




ego




mina flikkor! jajjemensan! <3

28/10

tjollahoppp! idag vaknade jag av mitt alarm som ringde kl 11. typ 12 kom linnea hit, satt & fikade då, ahha & var fortfarande i pyjamas & allt. när jag fikat klart satt hon vid datan & jag fixade mej, sen så sa jag bah; asså ska vi ta en buss till stan som går på 2 min? & linnea typ: eeh, eeh, SPRING! så vi sprang till bussen, & när vi var på bussen sa linne bah; asså vad ska vi göra på stan? och jag bah, asså vi går till biblo, för jag mst på dass. så vi gick dit då, sen gick vi ut från biblo & då såg vi 01.an köra mot åhlens & vi tpy; ska vi åka hem? så vi sprang typ gärnet mot busshållplatsen! haha, fan vad lata vi är! vi kunde ju ha gått. men lika bra att vi tog bussen, haha! när vi kom hem så satt vi typ vid datan & dampade. sen gick vi ut & lekte i en snurra (h) haha det var fan as skoj, men var jävligt yr efter det, sen gick vi mot prästholmsskolan,  fast han inte hela vägen dit innan min älskling, då gick vi till prästholmsskola, typ linnea gunga ett tag, öh. vi typ sattt & snacka massa, dddet var jäävligt kallt! men tur att oktay var dära då! men sen vid typ halv 4 skulle jag&linnea hem till mej. och oktay skulle nån annan stanns. höhö, hoppas ingen såg hur jag och linnea gick hem. vi gick typ som pingviner, tror fan att vi frös häcken av oss!!! seriöst. haha, ajja men när vi kom hem så skulle vi göra varmchoklad. men vi ides inte! fast det första jag gjorde var att spola varmvatten på mina händer, jjjävligt skönt det. sen 4 tog hon bussen hem, jag satte mej vid datan, sen kom mamma hem & laga mat, palt. men det var inge gott. sen så satte jag mej vid datan igen & hade tråk, sen frågade linnea om jag kunde komma till hon, så tog bussen dit då. halv 7 tog vi bussen till stan. vi skulle kolla på 97ornas träning. 95orna hade ju ändå träning efter! menmen, innan vi gick till korpen , så gick vi till kioskbaren & köpte godis :R hhehehehe , tjocka vi är! sen traska vi iväg. vi kom faktiskt bara 5 minuter försent typ! vi fick vara "koner" på deras träning lite typ, sen kom my & henns kompis. menmen, sen kolla vi på 95ornas träning, jag&linnea kollade m. elina, för hon var sjuk. krya på dej gumman<3!  sen 9 kom mamma &hämtade mej, vi skjutsade hem linnea .

SERISÖT EBBA&JAG&VIKTOR&ALMA & ALLA TYP. SEIÖR. JÄVLA SPAM HELVETE. AHAHAHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=gF1aXqboOuk        NYA FJORTISFILMEN!!!


Dagens vill ha: moaah
Dagens klädsel: mjukis, udm tshirt
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: crown - love you
Dagens planer: oktay&linnea
Dagens bästa: oktay&linnea! + oktays kompis, som är typ lite hyper, xD
Dagens roligaste:  mkkt
Dagens dummaste: ingen, LR JO! FOLK SOM KALLAR MEJ SARA ! ;)
Dagens drog : OKTAY! <3
Dagens köp: tuggummi&godis
Dagens humör: BRA!
Dagens mening: :O


XOXO lantz


27/10

hallå i stugan! vaknade vid 11 typ. men jag drog mej till 2 (a)
haha, är förbannat seg på morgorna! asså jag vill seriöst göra något med min blogg, lr börja lägga ut nå nytt, har ni nå förslag på vad man kan göra? menmne, nog med dt. satt vid datan & tråkade, sen kolla jag om det var nå intressant på tv, inte det. så la mig i sängen igen, tror jag somnade in en stund oxå, sen satte jag mej vid datan igen. halv 4 kokade jag nudlar & redan då vare helt svart ute! nu fattas bara snöö! menmen, sen vare träning. jag som ville träffa oktay, men såg han inte =( bbuu (n) men seriöst, vi ska inte på rallarcuppem. fan fanfanfanfnafnanfannffa, & jag får inte tag i moah heller. har inte pratat m. hon på hela dagen.. sen for jag hem, duschade typ kroppen. hann inte ducha håret för skulle cykla till hildurs & kolla på när herrarnas match. var dära m. lisa&jossan&linnea. treevligt. fast bbk förlorade med 29- 28.. sen cyklade jag till cm. mamma var dära, hihih. jag fick chips & tuggummi (h) . nu ska jag väl vara social m. massa,

Dagens vill ha: oktay! <3
Dagens klädsel: pyjamas typ.
Dagens smink: iinge
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: rmk - ingen ser vad som sker
Dagens planer: träning
Dagens bästa: träningen
Dagens roligaste:  inget
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : JUICE!
Dagens köp: chips & tuggummi
Dagens humör: ingen aning
Dagens mening: den var bra!


XOXO lantz


tråååååååååk!

kamera batteriet laddar, så kan inte fota & mina två andra kameror har inte heller nå battri
 
här kmr lite listor med tidsfördrift! ;) BTW, TACK ALLA SSOM ORKAR LÄSA&KOMMENTERA MIN BLOGG!


Visst har det hänt mycket för mig 2oo8? -.-



2008 hittills har jag:

(x) slagit någon
(x) kallat någon hora/slampa
(x) pissat utomhus
( ) däckat,
( ) spytt
( ) knarkat
( ) druckit alkohol
(x) hånglat med någon i motsatt kön
( ) hånglat med någon av samma kön
( ) raggat på främlingar
( ) kysst en främling
(x) gråtit
( ) rökt
( ) rymt hemifrån
(x) bakat
(x) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllon
(x) saknat någon
(x) sjungt
(x) badat i havet
(x) käftat mot en lärare
(x) solat utomhus
( ) solat i solarium
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar
( ) fått blommor av någon från motsatta könet
( ) gett någon blommor
( ) sett en död människa
(x) varit på sjukhus
(x) hittat ny musik du gillar
(x) låtit bli att skolka även vid de värsta stunderna
(x) varit deppig
(x) velat dö
(x) varit glad
(x) blivit kär
(x) känt dig sviken
(x) känt att ingen har sett dig
(x) suttit vid datorn mer än du brukar
( ) skrivit en låt
(x) känt som om någon tagit dig förgivet
( ) varit "sjuk"
(x) varit sjuk
(x) dansat
(x) bråkat med dina föräldrar
(x) någon har stött på dig
(x) någon har sagt att du är snygg
(x) gråtit för något som hänt i ditt liv
(x) det här är en väldigt löjlig lista som du bara gjorde för att du hade tråkigt för stunden''

VEM I DIN KLASS....

Vem känner dej bäst? paulina
Är några i din klass tillsammans? inte vad jag vet :b
Vem är bäst på att sitta framför datorn? jag & rösse?
Vem är omtycktast av eran gympa lärare? lisa o
Vem fjäskar mest? en viss person ;b
Är det någon som är kär i er lärare?  haha, nej
Vem tror du kommer gå ut med högst betyg? annae lr lisao lr alva kanske?
Vem vågar skilja sej från mängden? vet itt
Vem låter mest? paulina, jim, rösse, antons, linnea & jag
Vem pluggar mest på fritiden? typ annae, moa, alva?
Vilken tjej är omtycktast bland killarna? ingen typ? x)
Vilken kille är omtycktast bland tjejerna? öh, ingen
Vem är wannabe Sune ? ingen x)
Vem kollar på barnprogram? haha, en trorjaaaaaaa :)!
Vem är wannabe Pippi? ingen ? =)
Vem är alltid glad? lisa, pau & linnea & ebba :D
Vem blir alltid färdig med proven först? typ, linnea x)
Vem har sömnproblem? öh, typ.. rösse, hahaha :p
Vem säger daaaah oftast? öh. ingen
Vem glömmer alltid att göra läxorna? antonr, jag, paulina
Vem beter sig vuxnast? ingentyp.
Vem lyssnar på Kent? jag (h)
Vem lyssnar på Carola? ingen vad jag vet,
Vem gör ALDRIG bort sig? jag =(
Vem sjunger bäst? typ , lisa vad jag vet :D
Vem kan prata flest språk? rössmöss
Vem är pipigast? vet inte
Vem gillar ekologiska livsmedel? va? x)
Vem kan slåss bäst?  ingen. lr jo jag (hh) (h)
Vem kommer att läsa Samhäll? vet inteeeee ^^
Vem tål inte mjölk? linda
Vem tror du har nämts mest?  vetinte


Gör detta testet inom tjugo min annars händer
det något som du inte vill, IMORGON!

Hur Svarar du i telefonen: hallå
Gör du när du är kär i fel person: öh. vetinte
Tycker du om gul-bil-leken: nej
Mycket pengar har du i plånboken just nu: inte en krona
Mycket är klockan: 15.02
Många kontakter har du på msn: 232
Var spenderar du en regnig dag bäst: data, lr m. kompisar

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?  social? / jossantörkman
Ringde dig senast? mamma
Pussade dig senast? tyyp oktay
Vill du kasta en sten i huvudet på? lallalaalaa..
Saknar du mest just nu? vennnee
Ska du träffa imorgon? öh, vetinte
Sov du med senast? mig själv
Festade du med senast? folket ;)
Vem fick du senast sms av? sandrag


JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna:  ja
Gråtit en hel natt: aa
Druckit så du spytt: nej
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: HAHAA, lätt, lånade pappas när han bröt benet (h)
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: jag&sandra (h)
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: ja ;p
Sett din kompis i rosa kanindräkt: HAH, nej


KOLLA DIN MSN - KONTAKTLISTA
Har du kysst nr 7?
maya, nej
Brukar du vara med nummer 19?
alma, typ inte
Gillar du nr 1?
natta, men självklart ;)
Är nr 21 din bästis?
annaj, nej
Är nr 18 ngn sötnos?
ankuuzz, aarå ;>
Älskar du nr 16?
rösse, ahaha. nej
Är person nr 9 den du kysste senast?
agneskarlsson, nej
Var du med nr 28 idag?
joellindström , neej
Går nr 25 i samma klass som dig?
linnhällefors. nej
Har du sovit hos nr 10?
camillahedman, nej
Har nr 5 en likadan mobil som du?
annajohansson, nej
Är du kär i nr 50?
vigge, hahahah. nej
Har du kysst nr 20?
annnaj, nej


26/10

aallåh. idag vaknade jag & julia as tidigt, typ vid 11. fattar inte hur vi orkade dt.
igår spelade vi monopol typ till halv 3. sen somna vi. men när vi vaknade så fikade
vi ganska ordentligen frukost! :O eller vi tog fram allt som fanns i kylskåpet men åt
typ 2 saker av det. hahha, sen spelade vi kort & massa. sen packade hon,
sen "skjutsade vi hem henne" lr det var meningen, men när vi kom dit så åt
jag&mamma&dom andra rester från igår, julia skulle på hokey och hon
hade ingen skjuts dit kom hon på, så hon åkte med oss hem igen. lr
hon stannade hos sin pappa, sen åkte jag hem, bytte om. sen vare träning
fick vara m. på 95ornas träning typ en kvart, men det var as pinsamt.
var typ inte uppvärmd lr nått. ahahah fan vad jag skämdes :$
men sen började våran träning, det gick väl varken dåligt lr bra.
sen for jag hem & duschade, sen for jag till sandragustavsson.
vi hade as kul i lekparken, sen gick vi mot konsum, & där var det typ polisbil
& 4 gubbar som låg nere på backen & typ hela köret. typ massa folk dära också.
öhöh, coolt. menemnm,  sen gik vi hem & tråka massa, höh. sen halv 9 for jag hem.
typ satt vid datan. nu pratar m. världens finaste älskling! <3
ska väl typ sitta vid datan nu..

älskar dej mmeest oktay, :* <33



 
juliaåström!<3                        (yyyyyyyyy)

Dagens vill ha: oktay! <3
Dagens klädsel: jeans, tshirt & kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: utsläppt & uppsatt
Dagens låt: dole - tre små ord
Dagens planer: julia, sandra
Dagens bästa: julia
Dagens roligaste:  julia&sandra
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : mobilen
Dagens köp: inget
Dagens humör: typ . bra
Dagens mening: den var bra!

XOXO lantz


25/10

idag vaknade jag vid halv 11 av att nån m. dolt nr ringde. tror det var jossan.
memnem, jag låg typ & drog mej till 12. sen satt jag vid datan
& gjorde inget.sen dusha jag.. fixade jag mig typ 1 timma, men vart sur
mitt hår hade damp. sen satte jag mej vid datan, sen fixa jag mej igen.
vid 6 for jag&mamma till hedgården, tore  hade 50års fest.
var m. julia dära, julia var väldigt duktig & höll tal! ;))
vi åt & det. sen gick jag och julia till henne o spelade sims
haha. coolingar. sen smsa mamma att det var fika , då gick vi tbx [a]
sen gick vi till julia & hon packade. sen for vi till mig, lr vi svängde förbi
statiol & köpte dricka&popcorn, men julia sku ha nå jävla cheez ballz
uarraeihaöerohjöaojg fan vad äckligt. haha , menmenm. nu ska vi typ dampa

älskardej, <3

btw, vi har kollat igenom saker vi skrev typ år 2000. hahahahha :
bert du är så snygg så snygg för du inte har någon rygg,
du är min alldeles egna bert, när jag ser dej luktar dej fjärt.
jag älskar dej med hela mitt hjärta, men snälla sluta fjärta...

HAHAHAHAHAH, ERKÄNN GRYM? (H) vi har tusen till, säg till om ni vill höra! ;D


  


Dagens vill ha: oktay!
Dagens klädsel: jeans, linne, tshirt
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: one tree hill - halo
Dagens planer: jullangullan
Dagens bästa: julia
Dagens roligaste:  julia
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : öh, vet inte x)
Dagens köp: inget
Dagens humör: bra, men ändå inte. saknar oktay =(
Dagens mening: men den är ju där

XOXO lantz

24/10

hallelåja! idag vaknade jag 7, fikade. fixa mej. kom till skolan & då
hade vi engelska, läsa, rast, mattediagnos. han inte göra klart hela, för då skulle
jag gå & spela gitarr. men just då så bestämmde jag mej, jag slutade i gitarr..
så gick tillbaka till klassrummet & fortsatte m. matten. sen vare typ att man skulle
göra klart massa saker. sen 20 över 11 hade hade vi klassråd, fan vad jävla sura
vi blev. vi måste ha lucia tåg m. 5orna , fast alla har tänkt strejka därför (y)
sen vare lunch. blä, mådde inge bra, åt typ inget! sen ringde dt in tidigare
för vi skulle börja se film på klasskul. vi såg typ: johantucker must die.
lr något sånt, men typ vi såg inte hela. jag&lisa gick ut och gjorde typ inget.
haha, vi tog willes sko. osvosv. orkar inte skriva , haha.
sen slutade vi, FAN VAD SKÖÖNT MED HÖSTLOV! :DDD
menmen, jag fick skjuts hem av paulinas mamma, för dom skulle till stan.
jag satte mej vid datan , gjorde inte så mkt. sen åt jag, 4 tog jag bussen till lisa.
vi började fixa oss för bion, sen mitt i allt när vi var typ halvklara skulle hon äta.
sen fixa vi oss till fem i 6 typ. sen gick vi till bussen , men lisa hittade inte sitt
jävla busskort. så hon fick betala bussen, vid skolan klev signe&lisa på.
sen vid ica klev jossan på som skulle på bio m. johanna..
när vi kom fram så gick signe&lisa&lisa till coop. jag gick mot bion för att träffa
moah&malin. men sen så baah skulle dom gå in! & jag typ, ahah . så jag sprang
mot coop, dom köpte godis. men jag hade bara en 5. men jag ville ändå
inte ha något! så då vare ju chill. men sen knallade vi till bion. där utanför
stod ellen och väntade på oss m. oktay :)! sen gick vi in & stoppade våra
saker på våra platser. sen skulle lisa ta på sig leggins! men jag var ju tvungen
& säga hejdå tiiill älsk. kmr inte träffa han förens på onsdag! ddå jag kmr hem från
finland! sen gick vi in till bion igen, fast den hade inte börjat. den var 10 minuter
sen. sen började den.. kanske ska skriva att vi såg hsm. den var fan as bra!
AHAH , DET VAR VÄRSTA N00BEN SOM SATT BREDVID OSSSS (HH)
men skulle jag egentligen gå hem , men när jag började gå kom jag på att
jag kunde ta bussen hem, haha. jag var jävligt lat.. menmen, nu så sitter jag
hära & funderar på allt&ingenting. ikväll blire bara att sitta hära, & imrn 50årsfest.
men var social folk!

älskar dej! ;** <3

Dagens vill ha: inte nå
Dagens klädsel: rasta & kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: as äckligt! :o
Dagens låt: keiht urban - tonight i wanna cry
Dagens planer: skola, bio
Dagens bästa: många
Dagens roligaste:  lisa
Dagens dummaste: hm, några xD
Dagens drog : öh, vet inte x)
Dagens köp: inget
Dagens humör: bra
Dagens mening: nnaaah..

XOXO lantz

23/10

tjja. idag vaknade jag vid 7, fikade. men är inte så snabb på det,
så hann nästan inte fixa mej mera än attt borsta håret & tänderna. sen
kom linnea, vi pratade snabbt. sen gick vi till bussen, på bussen satt ellen.
vi pratade lite m. hon, när vi kom till skolan hade vi dans &  badminton
sen rast, sen minns jag inte. öh , lunch, det var plättar! :D
haha, efter rasten hade vi religon, musik. sen slutade vi. tog bussen hem
och då stod sandra på station & väntade på mej vi gick hem till mig & tog kort,
sen data. vid 3 for vi till stan & gick runt dära.  vi träffademassa bra människor!
åkte hem bussen hem m. några. jag&sandra åt. blä det var äckligt, haha.
sen satt vi oss vid datan, sen cyklade vi till boden arenan. det tog ett tag (y)
sen kollade vi på oktays träning. det var AS KALLT! :'o så vi gick in typ efter
45 minuter , då tränade fanny. sen gick vi ner igen & då kom lisa&lina&julia
sen gick vi in till deras omklädningsrum & träffade massa.
sen gick vi ut igen , typ kollade. sen vardom klar. lr dom slutade typ en halv timma
tidigare. så jag&sandra gick ut på planen & typ kolla dära!
sen gick typ oktay<3 & hans kompis m. oss till deras omklädningsrum.
dom hämtade typ sina saker, sen gick vi & kolla snabbt på 95ornas
handbollsträning. sen cyklade vi iväg mot stan, lr oktay & hans kompisar
svänge typ lite tidigare. sen fortsatte jag&sandra i race fart! ni sku bara veta! ;)
vi kom 1 minut försent till bussen. lyckat, så hon gick hem & jag cykla.
nu ska jag göra engelska läxan..

jag älskar dej oktay <3


:*

Dagens vill ha: inte nå alls! :)
Dagens klädsel: rasta, tjocktröja
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: riisigt.
Dagens låt: crown - love you
Dagens planer: skola, sandra. kolla på oktays träning!
Dagens bästa: oktay
Dagens roligaste:  sandra
Dagens dummaste: ingen typ =)
Dagens drog : ooktay!
Dagens köp: inget
Dagens humör: bra! :D
Dagens mening: vetine?

XOXO lantz


22/10

halloo! imorse fixa jag mej & fika, som vanligt kom linnea upp
sen halv 8 gick vi tll bussen, när vi kom till skolan hade vi engelska.
sen matte, rast, svenska, lunch, slöjd. jag gjorde klart min klocka.
kanske lägger upp en bild, inte för att jag vart nå speciellt nöjd
menmen, efter slöjden åkte jag tillbaka m. bussen ,
jag och lisa gick till hon, hon packade sina saker sen stack vi till bussen
så åkte vi till mej & satt vid datan, sen gick vi ut och fotade litegrann!
sen gick vi in. då åt vi... efter det gick vi runt i huset & sålde kakor
men ingen köpte. :@ sen for vi tilll träningen.
oktay<3 & hans kompis kom & kollade ett tag.
träningen var väl okej. inte min bästa dirrekt. menmen.
nu ska jag hoppa in i duschen! & jag ska inte vara lika klantig som en viss. PETRA

jagälskaroktay. <3



    
MIN modell!<3        jagälskarlisa                  men turkäckel


Dagens vill ha: inte nå
Dagens klädsel: mjukis
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: öhh , uppsatt
Dagens låt: E.M.D - alone
Dagens planer: skola. träning
Dagens bästa: lisa&oktay<3
Dagens roligaste:  LISA (h)
Dagens dummaste: ingen typ =)
Dagens drog : mobilen
Dagens köp: inget
Dagens humör: brabra
Dagens mening: MWIIP MWIIP  (låter som pingu [h )


XOXO lantz

21/10

tjaoo! imorse så fixa jag mej. sen kom linnea som hade åkt m.
lulebussen från hennes pappa. då fikade jag, sen gick vi till bussen
på skolan så var jag typ med underbara lina som praoar
på våran skola, känns bra när hon är med en!
sen på lunchen vare fiskbullar. & fyfan , menemn jag åt mackor.
efter skolan så skulle egentligen jag & jossanl på stan, men då for
vi hem till mej och åt nudlar, sen satt vi oss vid datan
halv 4 tog hon bussen hem, jag gick hem igen &
gjorde ingenting, då kom jossanb. vi satt vid datan & dampa.
haha, sen tog vi bussen halv 6 till stan och dära var vi med viktor
och oktay. vi gick typ runt överallt. haha , boden toown (hh)
sen gick vi till mig, lr utanför mej. jossan hämtade sina saker
och då träffade vi joel&rasmus. sen när jossan hämtat sina saker
så gick vi till busshållplatsen. det förvånade mej verkligen att joel
kom cyklades med min cykel! MORRR, haha .
menmen, fick den iaf sen.. men det tog ett bra tag!
sen åkte oktay&jossan hem :( , jag väntade på viktors buss
med joel,rasmus . sen kom hans buss, då gick jag hem.
& nu ska jag typ fika, sen läsa.

jagälskaroktay! <3



    
ssötast!<3                fffulast!


Dagens vill ha: inget !
Dagens klädsel: jeans, linne&kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: volymat
Dagens låt: rascal flatts -  what hurts the most
Dagens planer: vara m. jossan :)
Dagens bästa: maassa!
Dagens roligaste:  typ.. mktt :]
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : mobilen
Dagens köp: inget
Dagens humör: BÄST!!
Dagens mening: den var bra!

XOXO lantz

20/10

yooo! idag väckte mamma mig vid 10 över 7. hon hade gjort frukost åt mej.
sen for vi till sanden 10 i 8. skulle till skol läkaren och kolla upp med
min asma , en halv 9 kom jag till skolan. då hade vi engelska.
sen rast. orkar inte skriva vad som hände på skolan idag.
för det hände inte ett piss. bara tråktråktråk, men efter skolan
gick jag till lisa & vi satt vid datan , poppade muussik (h)
sen halv 4 stekte vi palt och åt det. lr ja, det var väl lisa som gjort det.
sen kvart i 5 hade vi träning. gick typ as dåligt för min del!
menmen, sen for jag hem & duschade, nu sitter jag hära & ska
fika , sen blire väl attt sova eller något ?
NÖJD NU LISA? JAG SKREV INTE NÅ LÅNGT ?!?? ;) ;) ;)


Dagens vill ha: JEANS ! KÖP ETT PAR TILL MEJ ?
Dagens klädsel: mjukisar, tröja
Dagens smink: mascaaaara
Dagens frisyr: ´öeh uppsatt&utsläppt
Dagens låt: markus fagervall -  If you don't mean it
Dagens planer: träning
Dagens bästa: lisa
Dagens roligaste:  lisa
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : hm, typ inget
Dagens köp: inget
Dagens humör: supersupersuper bra!
Dagens mening: vet inte

XOXO lantz


19/10

tjo! idag vaknade jag halv 12. då hade  fanny&nea smsat och undrade
ifall jag kunde vara med dom, så jag klädde på mej & fikade. sen fixa jag mej.
sen halv 1 for jag dit.  vi gick till ica och då köpte dom nudlar, sen gick vi till
fanny så kokade dom det! sen så dampade vi med massa kort , hehe.
asså jag har inga bilder från det! fanny måste skicka. sen gick vi till datan.
då så gjorde jag en sånhär bild med "2 av oss" eller vad man nu ska säga.
sen gick vi till lekparken vid ica , eller innan det skulle nea köpa en dricka.
men sen gick vi till lekparken & då när hon druckit upp sin dricka slängde
hon flaskan på backen & då var det en tant dära, hon fick seriöst DAMP!
haha , så vi gick därifrån. då gick vi hem till fanny & gjorde inte så mkt.
jag skulle hem 4. mamma kom & hämtade mej, så då handlade vi på ica
jag fick chips och b&j. sen for jag hem, då fotade jag! lägger kanske ut nån bild.
sen så åt jag kyckling&ris.sen sattt jag mej vid datan & tråka.
då kom tatjana upp , vi kollade på lite gamla bilder! zzöta.
sen åt vi b&j . sen satte vi oss vid datan , men hon åt upp mina
chips! den jäveln, haha . men nu ska jag faktiskt sova.


                               
tråkigt                       asså jag vet, dålig kvalla..                blö

Dagens vill ha: jeans
Dagens klädsel: mjukisar, kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens låt: dole - tre små ord
Dagens planer: fanny&nea
Dagens bästa: fanne ,nea
Dagens roligaste:  samma
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : b&j
Dagens köp: glass&chips
Dagens humör: bra,
Dagens mening: TJENARE

XOXO lantz


18/10

tjenis, idag så ringde vårat alarm 7. fast vi znoooozade till typ eh ?  minns inte
sen 8 fikade vi, höhö. vi hade samling kvart över 8 på hildurs,
mmalin kom , hon skulle åka med oss. men vi åkte typ inte förens
kvart över, haha, men vi missade ändå inte så jätte mkt! bara samligen.
våran första match gick bra! 26-8!
mellan den så åt vi typ & så. nästa match var nog min bästa iaf!
den vann vi med 14-10. sen nästan dirrekt efter hade vi en till match
den vann vi med 28-7. AS BRA SPELAT TJEJER!! bbk är bäst.
efter det så trodde jag att jag hade glömt min mobilladdare&kameraladdare
hos moah, så jag for med dom hem. men jag hade tydligen inte glömt det.
menmen, malin hade gjort illa sej i nacken, på matchen så hände något.
det var verkligen inte bra! men påvägen hem så stannade vi på daggan,
jag&moah sprang in och köpte varsinn kycklingmacka!
sen for vi hem & malin åt sin kycklingsallad som hon hade med sej
och jag&moah våra mackor, sen var moah jävligt trött&sur. haha
så jag & malin typ satt vid datan, lr ja! malin skulle såklart jävlas m. moah
hahah! sen så dampade vi. malin for hem sen! & jag stannade hos moiz
ettt tag till. mamma kom sen med kakor! hihi , så fick jag & moah nå jävla utbrott.
tog typ 8746846518945874584651 bilder på oss! haha , det var kul.
bilder kommer när moah har skickat. menem , sen så for jag hem och
tog mej en frukt sen hoppa jag inn i duschen! är fan jävligt trött.



  
biifffen (h)             i belive i can fly..                 i love u<3      


Dagens vill ha: inget
Dagens klädsel: matchkläder
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: dole - tre små ord
Dagens planer: sammandrag, moah!
Dagens bästa: moa&malin
Dagens roligaste:  moa&malin
Dagens dummaste: moah
Dagens drog : moa
Dagens köp: mkt
Dagens humör: bra, lr jaa..
Dagens mening: härligt tjejer!

XOXO lantz

17/10

hellååw folket! idag vaknade jag halv 7. fikade, fixa mej. han plugga i 5 min oxå , deni!
sen gick jag till bussen. ingen press. haha , på skolan hade vi engelska.
förhör på läxan & glosorna. kunde alla, lr vet inte om alla var rättstavade.
sen minns jag inte,. menmen. hände inte så mkt idag. sista timmen
hade vi klasskul. robinsson. stackars lisa, hon vart yr på en gång,
lr efter första grenen, :/ menmen. vi fortsatte & det. sen slutade vi.
jag for hem med bussen, typ tråkade sen min SUPER HERO
smsa, & då frågade jag om jag kunde ssova hos henne!
klart som korvspad gick det. så vid 6 for jag till henne, lr for förbi
kioskbaren & köpte godis, sen for jag till moiz.
vi dampa som vanligt & det, nu är den kvart över 11.
har sammandrag imrn. så nu ligger hon hära & garvar åt luften.
alltså ingenting. haha , damp du är :]
skrev itne så mkt idag , men känns ju lite dumt.' man ska ju umgås.

Dagens vill ha: ny mobil
Dagens klädsel: rasta, tjocktröja
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens låt: what hurts the most
Dagens planer: skola
Dagens bästa: moa
Dagens roligaste:  moa
Dagens dummaste: moa
Dagens drog : godis
Dagens köp: godiss
Dagens humör: bra
Dagens mening: mamma

XOXO lantz


16/10

tjääännna! idag vaknade jag klockan 7, men asså jag måste vakna tidigare. för jag hinner
seriöst inte, idag höll jag på missa bussen. kan inte någon typ ringa & väcka mej
halv 7 ? höhö, menmen, fikade & fixa mej samtidigt, för annars skulle jag aldrig hinna.
sen när jag kom till skolan hade vi dans , dt suger. men tanten gav iaf för ursäkt,
sen hade vi tyska. sen rast, efter rasten hade vi typ matte sku rita nå shit.
lr wtf , jag minns inte vad vi gjorde. menmen, haah BÄSTA MATEN IDAG I SKOLAN!
köttbullar&stuvade makaroner!!! sen på rasten vare as skoj! haha , fatta damp
jag hade. tror att alla blev riktigt less på mej (A) I'm the king haha , menemn.
eter den fortsatte vi & rita det dära. sen 2 slutade vi,
for hem för att jag skulle vara m. sandra kl 3 , men såklart så får jag inte tag
i henne förens typ 4? hon kmr då hit 5, så är jag m. hon, jag var typ hyper.
men sen GICK hon hem kl 6, så var jag med joel & rasmus.
vi var ute , & sen gick vi tilll miig. & sen ut igen , då gick vi till kiosken.
jag köpte 1 tuggummi. hihi , sen så skulle dom gå hem. så då gick jag inn.
sen kom joel över igen, vi satt vid datan. sen nu vid halv 10 gick han.
menmen, nu måste jag plugga engelska!, sitter hära också & skriver m.
araben sandranilsson! hon är så grym [h]
imrn vetefan vad jag ska göra? menmen, ska plugga&sova nu
 

Dagens vill ha: moah
Dagens klädsel: jeans&tshirt
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: rmk - stanna livet
Dagens planer: vara m. sandra
Dagens bästa: massa
Dagens roligaste:  JAG
Dagens dummaste: rösse&wille&ludde
Dagens drog : lillebrors kola (a)
Dagens köp: tuggummi =D
Dagens humör: bra
Dagens mening: i'm the king

XOXO lantz

15/10

cciao! råkade försova mej idag. men inte mitt fel, för min mobil hade typ damp så stod det när jag vakna;
laddnings fel.. bblballbbla, nått så då hade den inte nå batteri och då kunde inte mamma ringa & väcka
mej, men tog 8 bussen till skolan,. hade engelska , sen matte & jesper suger på matte :D
haha, menmen,. sen vare rast , efter den läste vi. sen idrott vi gick på promend. men innan på matte
lektionen vettefan vad det var m. lisa? men typ hyper gånger allt i världen? den snorungen ;)
när vi hade gått på promenad fick vi gå & äta. typ äcklig mat iidag, sen vare träslöjd. det äger!
haha, sen gick jag hem & satt mej vid datan.. hade nå så jävulskt tråkigt, så gick & egofota
mej,höhh. seriöst. ego gånger allt i världen! menmen, kmr bilder om ni är snälla [a]
pratade med moah tills träningen var. 5 till 6 . åkte på den osv. men vi slutade inte riktigt 6
vi pratade typ i 20 minuter längre, menemn. det gjorde ingenting. men sen skynda jag mig hem
och duschade. sen for jag till lisa & då kom jag på kakorna mst man ju hämta. så då vände mamma
om & kom till lisa&skjutsade oss till rösse, vi hämtade dom & så väntade vi på linnea dära, för
hon skulle oxå hämta dom. sen åkte vi hem till lisa & lämnade dom, sen gick jag&hon&linnea
och mötte wille. vi gick typ nån stanns & grilla, rätt mysigt! kmr mkt bilder idag.
vi grilla körw & det. myyys!
bbtw, GRATTIS WILLIAM! :DDDD
men när jag kom hem så var min mamma så snäll & hade ben&jerrys åt mig! hihiihih

     


   


Dagens vill ha: inget
Dagens klädsel: jeans, kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: "volymade" håret xDD
Dagens låt: I'am SCATMAAAAAAN
Dagens planer: träning :]
Dagens bästa: grilliningen :DDD
Dagens roligaste:  LISA ;D
Dagens dummaste: wille som mobbar mitt skratt :[
Dagens drog : eh, ben&jerrys
Dagens köp: lillebrors kola :D
Dagens humör: bra
Dagens mening: sexi mama

XOXO lantz

 


14/10

halloj! idag vaknade jag & paulina vid 8 , fikade & fixa. men paulina är ju alltid så jäääääävla seg.
vi skulle vara dära kvart i 9 , men var dära vid 9, men det gör inget. vi missade då ingen spec.
min grupp hade typ: tigerstockern, då undrar ni kanske vad det är, : men skullle typ sammarbeta
i en grupp & hjälpa varandra över en stock som var ung en höjd på 1.70
det var fan enkelt, menmen, sen gjorde vi massa lika stationer. kommer fan inte ihåg.
men jag varinte ens med på alla ! hahahhaha :$ men teknikdagen söööööööög,
efter den gick jag till paulina , när vi kom till henne så skulle hon städa sitt rum, men hon
satt och läste nån jävla hästtidning. så hon kom ju inte så långt med det. men sen så började
hon typn 1 timma efter.. när hon var klar så dampade vi jäävligt mkt, ahah .
efter det så skkuulle vi äta glass & hon fick äran och servera oss, & hon jävlart lasta på
as mkt! ;o ! tog typ 20 min & äta upp allt, haha , men sen så sku mamma komma & hämta mej
snart, så medans gick vi ut & dansade och vänta på henne. haha ! våra danser äger!
vi ska söka till let's dance nästa år. lr typ stjärnor på is [hhhhh]
sen for jag hem & käkade paaalt! sen tjugo i 6 skulle jag åka buss till linnea, men hade ju kollat
fel. så det gick ju ingen buss jävel då. sså mamma skjutsade mej, när jag kom så ringde lisa
& frågade om hon kunde vara med oss. såklart kunde hon det. så vi dampa as mkt.
seriöst, man kan ju fan tro att vi är psykiskt störda? okej nog för vi är det menmen..
man blir typ det av att vara i linneas rum!!! LR HUR!?!?!!??! =O
hhaha , vi gick till skolan,. sen till wille & ffrågade om han sku vara m. oss. men han
hade varit sjuk idag så han fick inte. menmen, sen så gick vi tilll signe
hon skulle vara m. oss, vi gick runt & pratade massa. sen ttill lekparken, och vid 8
gick dom hem. och jag&linnea till henne, sen halv 9 tog jag bussen hem ,
nu sitter jag här & pratar m. joel ,höhö


Dagens vill ha: nya kläder
Dagens klädsel: minns int
Dagens smink: inge
Dagens frisyr: öh, minns inte
Dagens låt: kmr inte ihåg vad jag lyssna på
Dagens planer: kom itt ihåg
Dagens bästa: kommer it ihåg
Dagens roligaste:  minns int
Dagens dummaste: kmr int ihåg
Dagens drog : kommer inte ihåg
Dagens köp: öööööh, minns inte
Dagens humör: kmr inte ihåg
Dagens mening: vet inte

XOXO lantz

13/10

heii! vaknade vid 7 idag. fixa & fikade. när jag kom till skolan träffade jag lisagnu!
sen hade vi matte, efter det vare engelska. båda suger. efter rasten hade vi thomas.
typ pratde massa & så. fick reda massa shiiet om imorn på teknikdagen. treeevligt.
sen vare mat. potatisbullar, sen skulle vi gå till prästholmen & se på nån teater.
där träffade jag my. hon satt bakom mej & höll med mitt hår. men sen satt hon & redde ut
allt mitt hårspray, det gjorde liiiiite ont då. menmen, teatern sög. efter den gick jag&lisa
hem till mej & dampa, aha. & sen gick vi till kiosken & köpte godis. lr lisa köpte en pigilin.
haha , sen for hon med bussen hem, jag gick hem och satte mej vid datan
sen 5 vare träning, gick väl sådär ..  vi måste verkligen träna på passningar&mottagningar.
det börjar bli lite slarvigt med sånt. menme, sen när jag kom hem duschade jag.
sen gick jag ut & där var joel,rasmus,alma&fannny. joel hade såklart tagit min cykel -.-
men skulle gå & möta lina och prata med henne ett tag, sen gick jag hem igen
& nu kom paulina precis, vi sitter & kollar på massa gamla bilder.
seriöst. hon kände inte ens igen sej själv. hah & det var bara förra året,  dom skulle
ni allt vela se, höh. nu kommer snart hennes pappa & hämtar oss , ska sova hos henne,
vi har lite sovmorgon imrn , :DDDDDD

Dagens vill ha: godis
Dagens klädsel: rasta & kofta
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: öh, minns inte
Dagens låt: jadde - livet är slut
Dagens planer: sova hos pau
Dagens bästa: pau&lisa
Dagens roligaste:  pau & lisa o xD
Dagens dummaste: joel
Dagens drog : toj.
Dagens köp: godis
Dagens humör: dampigt
Dagens mening: jag vill ha korv

XOXO lantz


bror <3

du ärmin bror & när jag kom till världens viste jag att du var något speciellt!

kollade på kort hära för någon dag sen, såg första dagen jag var på dagis & du hjälpte mej & åka rushkana. saknar dej nå jävulskt tänk alla gånger du suttit & spelat och din hatade lillsyster kommit & förstört allt. genom att hålla på att retas.
jag tycker inte att du skulle flyttat till västerås. det var inte speciellt. vad som än händer
du kommer alltid vara den bästa brodern. <3




12/10

hejzzan. idag vaknade jag vid halv 11 tror jag? jag kommer inte riktigt. åt frukost, sen jag ut & fota. pratade med 
moah från jag vakna tilll halv 4 då for jag till handbollen. hade träningsmatch mot pojkar 96or , första vann vi
andra förlorade vi. kommer typ ha as dåligt sjävlförtroende efter den hära matchen. för i andra halvlek
SÖG JAG MERA ÄN ALLT & ALLA! villle inte stå kvar där i mål. ville bara sjunka under marken.
var så jävla dålig så det var pinsammt. ååååh. menen, efter de for jag till farmor med pappa&suzanne.
typ biff&potatis&sås åt vi. sen for jag hem & då kom joel, satt vi datan. & såklart är han dum & skriver
massa saker till alla , hahah. memen, sen gick vi i källlaren & körde handboll, haha ! cpigt?
menmen, nu pratar jag med moah&malin. trevligt. ska sova nu,.  förlåt för att det vart lite idag.


          

   


Dagens vill ha: dig..
Dagens klädsel: bbktrjöja & mjukisar till matcheen

Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: typ uppsattt på träninge.
Dagens låt: sean paul - temperature
Dagens planer: match
Dagens bästa: moa,joel & match
Dagens roligaste:  MOAH&MALIN
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : moah
Dagens köp: inget
Dagens humör: sådär
Dagens mening: tjjjena
'
XOXO lantz

10-11/10

10 oktober

tju, idag vare skola. vi började med engelska. gick inte så bra på glosförhöret kunde 5 ord. om ens det?
iaf, det tråkigast, jag missade min gittar lektion :'| hade matte prov idag. tror det gick jävligt bra,
fick veta vad vi hade på förra veckans diagnos. 27 var godkänt. fick 17 . men var "en" i klassen
som fick 5, hm undra vem? ;)) haha! memen, kul annars. vi jobbade inte spec mkt.
efter skolan åkte jag till rececentrum & dära tog jag en buss till luleå, fick sällskap av:
joel, my, sofia, rasmus, vanja? dom skulle tilll leos. öhöh, trevligt m. sällskap.
nä jag kom till luleå var jag m. emelie, vi gick till smedjan & där var pappa, skulle få pengar av han.
sen gick vi runt på stan. efter det gick vi till hennes pappas jobb, dära var vi typ en timma, sen så for vi till
hennes mamma, hon skulle byta om till sin ridning,  sen kollade jag på den då, det var väl ganska kul.
sen beställde hennes pappa kina mat åt oss, mumms , sen vi 9/10 gick vi ut & skulle vara m.sara.
men hon kom aldrig , så vi gick in. satt vid datan, sen typ halv 12 så åt vi gurka&dip. gggööttt
sen somnade vi vid halv 1.

11 oktober

tjaaw! inatt sov jag som sagt hos emelie, hon vaknade tidigt [a] menmen, överlevde . var typ väldigt
sliten idag, men när vi vaknade så sattt vi oss vid datan, sen hade hennes pappa gjort frukost åt oss.
sen gick vi ut ett tag, ködre basket. sen for vi till stan & dära var vi med saranilsson. trevligt,
vid 2 åkte sara till hertsön & jag och emelie gick till henns pappasjobb & där åkte vi med han till henne,
satt vid datan, sen packade jag ihop det sista & fick skjuts till loet.  , tog 23an hem. pratade med moiz
hela vägen hem, gulligt av henne & vara social, när jagkom hem så satt jag mig hära ett litet tag. sen
skulle jag cykla till lina bäcklund. lr ja, när jag skulle börja cykla så märkte jag att min kedja hade hoppat.
så hennes morfar&hon kom och hämtade mej, han vara på cm & köpa godis. köpte en ahlgren&marabou,
när jag kom dit så myste vi bara på, älskar dej gumman! vi hade det bra, även om detinte vart nå bilder!<3
sen när jag cyklade hem vid halv 10 busringde någon mig & tror ni inte jag blev lite rädd, cykade sj vid
prästholmen så ringer någon & säger; jag känner igen dej, ser dej. antingen någon som drev m. mej
lr inte! :O haha, så jag höll ju fan på skita ner mej, när jag kom hem låste jag dörren & drog för alla passiender
& bad joel komma över, han var m. rasmus så båda 2 kom. jag var typ livrädd. är ju själv hemma, mamma
är i västerås. men kan inte sitta inne förlänge nu när jag är hemma själv. eftersom mamma var så snäll &
lät mej sova hära, men men nu spelar jag sanning &konsekvens med moah, det är sköjj!

XOXO lantz

9/10

hey! idag började väl dagen bra, vakna vid 7 & fixa mej. sen for jag till skolan.. hade gympa, lr ja. först hade vi
dans med någon tant? & hoppas någon som känner henne läser detta. HON HAR DAMP!! DU FÖRTJÄNAR
ATT VETA DET! Kajsa hette hon & hade grått hår.. man kunde nästan tro hon varit förlänge på badhuset
så som hon såg ut!!! menen, det sög typ. hon typ; ni är ju helt dum i huvudet & kränkte oss masssa ?!
men sen hade vi styrke test. HAHA! starke jag är as bra på armhärvningar (y. menmen, sen så hade vi 
rast. typ tråkigt som vanligt, längtar fan lite till sanden. sen öh öh. läste vi , & sen hade vi matte ?
sen lunch.. tråkig rast igen, sen hade vi göra klart i 20 minuter. sen vare tyska. jag äger! naaaaaaaaat
menmen, sen maaaaassage, fett skönt! sen slutade. vi for hem & sa hejdå till min mor. hon far till min
bror i västerås idag. menmen, sandra kom & så skulle vi ta bussen tilll stan & käka på frasses, vi delade på
en stripsmeny. sen gick vi & köpte tuggummi. lr jag gjorde det, höh. sen gick vi till en busskur & dampade.
hihi, skööjjzigt. sen for vi till sandra & satt vid datan&tvn. åt glass oxå. hihi, sen halv 7 kom pappa & hämtade
mej hos sandra, vi for & handla. eftere for vi hem, & när vi stanna bilen på gården kom jag på att jag hade
glömt mina saker hos mamma, så fick köra tillbaka till staden & hämta dom då, när jag kom upp så
kom ante upp & ville utmana mej på pingis. ni kan ju gissa vem som vann om inte självaste LANTZ? ;)
höhö, men men nu ska jag sova. kmr inte skriva något imrn tror jag, skriver på lördagen,
ska sova hos emelie i luleå imrn. men godnattt !


Dagens vill ha: rallarcuppen
Dagens klädsel: först jeans, ssen rasta byxor, tshirt & björnborgkofta.

Dagens smink: rosh (stavning) mascara
Dagens frisyr: lockigt
Dagens låt: JAG VILL HA KORV
Dagens planer: skola
Dagens bästa: sandra<3
Dagens roligaste:  ANTE& SANDRA
Dagens dummaste: ingen
Dagens drog : toj.
Dagens köp: pommesfrittes
Dagens humör: dampigt
Dagens mening: nöff





XOXO lantz


FÖRTJÄNAR ETT EGET INLÄGG

MINA ÄLSKLINGSBYXOR HAR KOMMIIIIIIIIIIIT <333333333333333333333



8/10

tjenixen! idag så ringde mamma & väckte mej 7 & jag bah; 5 minuter till. såklart så passarman ju på att sova då. sen så ringer hon inte förens halv 8 & bah: visst går du till bussen nu? man typ eehh, godnattt. nej men blev ssåklart sur så &
skällde ut henne för att hon inte hade ringt & väckt mej, memen, så hon kom & hämta mej, han typ inte göra något förutom att klä på mej & bre mej några smörgåsrån så ringer hon & bah: kom nu, jag är här utanför. så jag sprang typ med mackorna i handen så fikade jag i bilen. när jag kom till skolan så märkte jag att jag inte hade så snygg frillzz !
menmen. vi började med engelska. sen matte? om jag minns rätt.
sen var det rast & så, det var väl som vanligt. efter resten skulle vi göra klart massa, sen vare idrott ,
 vi var i klassrummet och pratade massa..sen gick vi till maten, korv&mos...
eftere hade vi sjöld. vänta på sjöldbussen&så , slöjden kom jag ganska långt med.
snart är jag klar med min klocka . får väl se om jag behåller den lr ger den åt någon släkting i julklapp?
efter slöjden så gick jag hem & sattt mej hära, klockan 3 åkte jag till linda, vi sku vara m. paulina,
men vi gick på ica & köpte en dricka. sen gick vi till linda & rringde paulina, hon kom över. vet inte vad vi gjorde?
typ satt vid datan & tråkade. sen gick vi ut & så. gick till ica igen! där träffade jag världens finaste linabäcklund<3
så glad jag är att se henne ist för genom bussrutan ! menemen, köpte en chokladbit .bjöd paulina på en cola.
vi gick till skolan, där gjorde vi ? ingenting. hahah, lina var m. oss då. sen så frös jag så jävla mkt. eftersom jag inte 
hade någon jacka, för en viss paulina hade ingen jacka lr tjocktröja så kidnappade hon min.. 
lina gick till sej & vi andra till linda. jag ville typ springa hela vägen men dom andra korvarna tog det lungt.
men när vi kom till linda satte vi oss vid datan & linda började typ bli förkyld. så hon skulle inte på träningen,
jag åkte till träningen med anna.e&annaj , på träningen gick det väl bra. förutom att jag skulle vara en "kona"
& då fick jag en boll i bakhuvudet. typ ramla i golvet på engång, haha trodde jag skulle svimma av eller något.
såg typ "stjärnor" som flimrade framför ögonen. men det gick väl ändå ganska bra förutom lite huvudvärk!
efter träningen hoppade jag i duschen på engång. kändes så skönt. sen åt jag lite & mamma gjorde
flätor på mejså imrngon kommer jag ha lockigt hår. asså förlpt om jag stavar lite konstigt. är sjukt trött 


XOXO lantz 


Dagens vill ha: inget
Dagens klädsel: öh, minns inte

Dagens smink: inge
Dagens frisyr: oborstat
Dagens låt: Pojken utan hopp
Dagens planer: träning
Dagens bästa: tyyyp paulina lr lina?<3
Dagens roligaste:  få träffa lina <3
Dagens dummaste: ingen tror jag? (:
Dagens drog : godis
Dagens köp: godis&dricka
Dagens humör: sådär
Dagens mening: åååååååh vad jag är trött





7/10

hallå ! idag så vaknade jag vääääälsigt sent. så fick stressa som fan för att hinna med bussen! kände mej väldigt snygg.
typ inge smink lr nått. typ helt slickat hår (y, memen. när jag kom till skolan så vare typ as segt? vet inte vf , men kom typ en kvart sen som alla andra? vafan gjorde vi igentligen ? ingenting, vi märkte bara inte att vi hade börjat. så elisabeth var väl int så glad.. men vi hade biologi. sssämst. sen 20 i 9 gick vi till idrotten & böt om , sen hade vi pingis,. dt gick bra!
sen hade vi rast & så, sen skulle vi läsa. men var nå jävlar't sur, trodde jag skulle spricka av ilska. Åsa tvingade mej
i fredags att ta ett bokmärke till bokden min. men såklart så hade det åkt ut, & jag jade stannat mitt i boken. omöjligt & hitta igen mig nu, men hade nästan läst klart den, så då strejka jag hela passet. sen hade vi matte, jag hann faktiskt riktigt långt!!! sen hade vi lunch, äckilig mat som vanligt. men när vi skulle gå ut ur matsalen så vände vi igen.
vi bah: ;öh vem fan vare som skratta?! så gick vi & kolla. det var iris. hon har så härligt garv! HAHAAHAH!
menmen , sen vart det kaos på skolan, linda kom typ springades in & var helt ledsen , hade hänt massa skit.
asså vill inte skriva det hära. men ni som var dära vet, fan vad taskig hon är, ni vet vem! (inte linda, så ni inte tror det när jag skrivit om henne) menemn, sen så tog jag bussen 20 i 2 till stan. eftersom vi slutade 13.10 idag, & det var den närmaste bussen, menmen. så då träffade jag fanny på stan, sku vara m. henne idag . så då stod vi & vänta på 03an , då kom lotta&frida oxå som skulle åka med den. så åkte vi då. sen klev jag & fanny av & gick till henne och fika, det var myyysigt! så var vi m. varann då &så. vi dampade & massa, sen vid halv 5 kom mamma &hämtade mej, då for jag & böt mitt busskort. för mitt funkar typ inte? sen åt jag spagetti&köttfärsås, cykla till hildurgs för att träffa elina, men då stannade tydligen inte hennes buss vid badet, så cykla & mötte henne sen , träffade on typ vid lillån, så skjutsade henne till hildurs på snyggcykeln. så kollade vi typ på när kroken? hade träning. sen så hade dom match mot flickor 94. satt m. tess&lisagnu&lisao&linda. sen klockan 8 så cyklade jag hem. orkade inte se hela, fikade typ lite&så..
nu sitter jag hära & skriver med juliaåström! hahahahah ! hon är så bra! ;D btw. bilder från dagen kmr imrn nog ;)




:]



ÄLSKAR DEEEEJ<33333333333333333333


Dagens vill ha: pengar
Dagens klädsel: mjukis, kofta t-shirt

Dagens smink: inge
Dagens frisyr: typ tråkigt
Dagens låt: ingen
Dagens planer: vara m. fanny. sen kolla på match
Dagens bästa: fanny&elina<3
Dagens roligaste:  fanny
Dagens dummaste: ***
Dagens drog : inge
Dagens köp: typ... inget ;s
Dagens humör: toppen faktiskt
Dagens mening: herre jöstanes!




     



XOXO lantz

6/10

tjenis folket! idag så ställde jag klockan på 10 , ( vi var lediga idag ) då fikade jag & fixamej & packade handbollssaker.
sen gick jag till medborgarplatsen & tog 30bussen till luleå, där var jag m. linnea , vi började m. att gå till shopping. där kolla vi runt & massa shit, sen gick vi till strand & där kollade jag på hårfärg bara för att göra något [a]
sen gick vi till smedjan & kolla på massa shiiiiiiet. sen när vi skulle dra därifrån så ropade saranilsson, :D
fan vad glad jag vart att se hon , har itt träffat henne sen lk? ajja. vi stod&prata ett tag. så fin hon var m, sin hårförlägning & allt. puss, sen gick jag & kolla. men ingen har fan fått in vinterskor? & kiruna typ snart. & där äre väl kallt som fan?
sen gick vi till åhlens & dampa m, kooort. ahaahha, sen gick vi till strand & köpte milkshake, linnea köpte en sofia & jag en markus. VI TRÄFFA VÅRAN BÄSTIS : EMIIL! vi gick till linnea efterde. satt vid data & så, sen kom pappa & hämtade mej, så skjutsade han mej till arenan så vare träning, gick väl rätt bra för min del. inte i början , men i slutet.
var nå roligt idag som hände som jag hade tänkt att jag skulle skriva, men såklart m. mitt minne kmr jag inte ihåg det.
nu har jag pratat m. underbara linarutberg i tel& varit & köpt ben&jerrys, imorgon kommer nog mina byxor. KÄÄRLEK<3
jag är less på att det är så få som kommenterar min älskade blogg! men ni är rätt bra som läser den. rätt många &så.
nu ska jag faktiskt lägga mej, inte för att jag är ett dugg trött. men vore skönt om jag kunde somna i tid nåndag?


                    
love uuuuuu                                   mummma :r                            hahaha, snöööggt (y <3




tyyyp 


Dagens vill ha: kärlek.
Dagens klädsel: mjukisar & pyjamas tröjan (glömde byta) :$

Dagens smink: mascara, MIN PUDER ÄR SLUT :'(
Dagens frisyr: typ slitet
Dagens låt: sean paul - temperature
Dagens planer: luleå. träning
Dagens bästa: linnnneaaa<3
Dagens roligaste:  luleå
Dagens dummaste: hm, inget ? (:
Dagens drog : b&j
Dagens köp: milkshake & b&j :R
Dagens humör: bra.
Dagens mening: man lever bara EN gång






XOXO lantz

5/10

ttjjjjeena! idag vaknade jag & jossan vid 10 , lr vi hade ställt väckarklockan då. snark. men då satte hon sej vid datan , jag gjorde typ ingenting. lr jo jag typ sov, haha . sen skulle hon hem 11.25. fattar inte hur hon hann. hon hade typ 1½ min på sej & packa sina saker & gå till bussen =o
memen, jag satt vid datan & fikade , sen kl 2 for jag till vårdcentralen pga av min häl , som inte mår så bra just nu!
fick vänta på min tur från typ 2 till kvart över 3 , sen så for jag till träningen på en gång. hade tagigt med mig mina träningskläder , för jag är otroligt smart & använder hjärnan! träningen gick inte direkt bra [a] haha , men orkade seriöst inte. var nå förbannat trött & sliten efter helgen.. alla mobbade mej för min frissa! :[ vad vare för fel på deen? buhu,
sen så nu är jag as sugen på ben&jerrys, men min mamma är så suur nu! :@ ska till luleå imrn. fick inte alls mkt pengar., så måste jag handla för dom! så då pallar jag inte! asså förlåt för jag inte skriver så jätte långt, men jag har haft nå jääävulskt tråkigt den hära helgen, alla är så jäkla tråkiga & vill aldirg hitta på något!!
ps, glömde skriva att igår när jossan kom så fikade vi & myste! sköööjjsigt , älskar dej <3


Dagens vill ha: sommar
Dagens klädsel: mjukisar, bbk tröjan.

Dagens smink: ingeeeeet, helt sliten dag
Dagens frisyr: typ fult
Dagens låt: esanna - vill leva mitt liv
Dagens planer: träning
Dagens bästa: iiiinget
Dagens roligaste:  jussan
Dagens dummaste: mamma
Dagens drog : chokladmjölk
Dagens köp: innnngeeeeeet
Dagens humör: surt
Dagens mening: herre jöstanes.... [nöter typ det] (a)




                 
myys                            m. törkis                 min frillz :[                  bbbbbbbbuuu (N)



XOXO lantz


4/10

hej! idag vaknade jag av att pappa kom med frukost på sängen till mej [y] SNÖN KOM IDAG!!!!!
sen så sa han att jag var tvungen & städa, men när jag fikat så gick jag på dass & han ba: börjar du städa nu ? jag bah, men jag jag har inte ätit klart, så jag satte mej vid datan typ en halv timma & pappa bara, har du ätit klart ännu?
vart avslöjad då , så då vare bara att börja & städa, vet ni! det blir fan snyggt när jag städar! jag äger på det :) NOT.
menmen, sen fixade jag mig & åkte till juliaåström vi spelade pingis och såg på VÄRLDENS BÄSTA FILM: the signs
den tkr jag verkligen ni ska se! sen så typ masserade jag julia xD sen satt vi oss vi datan & spela haha! men skullle hem kvart över 4, då for jag till kina & åt. jag åt 4 smårätter, lr ja! lämnade typ allt. för jagkände inte för att äta när jag beställt det, min mor var så gullig & bjöd mej på mat så åt jag inte :$ tänkte att kusinstina skulle följa, men då sket hon i att svara. nu har jag bara allmänt tråkigt & kollar på massa bra musik på youtube, det var något jag tänkte attt jag skulle skriva idag. men kommer inte ihåg vad! ;)
nu kmr då iaf bilder, är hos mamma nu!



Dagens vill ha: värme
Dagens klädsel: svarta jeans & t-shirt & kofta
Dagens smink: puder&mascara
Dagens frisyr: uppsatt lugg&utsläppt hår
Dagens låt: esanna - jag är inte lycklig såhär
Dagens planer: vara m. jullan, JOSSAN SOVA HÄR!
Dagens bästa: julia , hititls
Dagens roligaste:  vara m. jullan<3
Dagens dummaste: pappa som tvinga mej & städa o:
Dagens drog : tom&jerry kex
Dagens köp: inget
Dagens humör: det är väl lite hit&dit
Dagens mening: herre jöstanes.... kanske inte en mening men xD



    
frukost


snö, syns typ inte men,

     
älskardej<3


KINA            

3/10

tjjjjaaa. idag blev jag väckt av pappa, han var tydligen ledig idag, fikade & fixa mej, sen hade jag en kvart på mej att göra ingenting? jag måste ha varit väldigt snabb!! så roade mej med att smsa, men tiden gick nå jävulskt segt, så då var jag lite ego ett tag. men sen var det ändå 8 miuter kvar. så smsa till ante att han skullle komma & spela pingis, men när han kom orkade jag inte (a) villle igentligen bara ha lite sällskap. sen halv 8 gick vi till bussen. tråkigt.. när jag kom till skolan skulle jag på elevråd, jag är sekreterare där [a] sen hade vi matte, jag gjorde diagnosen. fan är så llllleeeeess skolan,
sen lblbläbäblbläl. skolaskoal. lr en rolig sak hände, jag fickk min utbrott idag. alla seriöstr glodde på mej, & var arg för jag inte fick spela gitarr idag. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, efter skolan kom papi & hämtade mig, vi for till intersport. där träfffade jag mammiii, jag är glad. för jag fick en ny jacka. 1200:-
sen åkte jag till hemköp , köpte chokladmjölk<3<3 haha ! det är så goottt!! menemn, sen gick ajg & fotade , lägger väl in bilder lr nått sen! & jag har hittat jätte gammla bilder på mej & moah , hahaha!
jippppiii. fick ett mejl idag, skullle du inte säga till först?
börjar fan lipa snart, så tråkigt har jag!
ppppppppppuusspusssssss
 


XOXO lantz


2/10

tjosan ! idag hade vi handbollscup m. skolan idag! fick sovmorgon. skulel vara på hildurs 8.45 (y)
våran första match vann vi med rätt mkt, 12-2 ? lr nått. sen hade vi inte våran match fören 12.40 , där emellen träffade man massa folk! trevligt trevligt. andra matchen vann vi med 8-3... jag hatar att man måste ha en kille i målet halva tiden! för jag vill ju stå hela tiden, menmen släppte en 1 mål första & 1 mål andra. kunde väl ha gått bättre..
när det var slut så cykla jag hem, dushade sen tog jag bussen till stan & var m. linnea. vi gick på coop, där köpte vi godis [a], sen till bibloteket, ja där skämde vi ju ut oss rejält! :$ vi gick bara dit för jag behövde gå på dass! haha , sen knallade vi vidare . finns ju så mkt & se i boden toown (h. vi gick in på åhlens & där skämde jag ut mej såklart... & på gågatan oxå, för ja, jag typ skrek en sak , så börja alla glo på mej, fråga om ni vill veta vad! men hahhaahha , xD sen gick vi till frasses, köpte mellanstrips meny. sen skulle vi ta bussen hem , men mor min var på stan så hon skjutade oss, jag var tvungen & springa upp & hämta mina saker hos mamma, sen skjutade vi hem linnea, & sen for jag vidare till pappa. ´gick till ante & så, spelade fotboll . sen satt vi vid datan, vi vile spela pingis så då gick vi till mej & gjorde det. självaste conny lantz var ju oxå med (hh)  nu ska jag väl sitta hära & se idol! ni kan ju ringa lr smsa!
bilder kommer nån gång? ahha.

XOXO lantz


1/10

tjenixen! idag vare sveriges segaste skoldag, trodde fan att jag skulle avlida ! jag var typ övertrött, satt & prata varje alla lektioner förut typ på slöjden. memnem, hade först engelska, sen matte. halv 10 hade vi rast, eh vad gjorde vi? typ inget alls. sen fortsatte vi med matte, trååkigt. sen vare idrott, vi hade brännboll! tyyp tråkiigt. halv 12 vare lunch, var inte så god mat. sen for vi till slöjden, jag håller på med en klockan ;p asså vi har ju sjöld på prästholmen, så när vi slutar så kan jag ju gå hem på en gång. men så lyckat alltså. när slöjden var slut så gick jag hem & då upptäckte jag att jag hade glömt nyckeln hos pappa :$ & ringde mamma & sa att hon var tvungen att skynda sej. var nå jävulskt pissnödig också. haha, men hon kom ju iaf då. medans satt jag & höll på med kamera&fota en massa shiiiit . trevligt. nu ska jag äta , sen vet jag inte vad jag ska göra, klockan är bara 4. har träning 8 till 9 på sanden, men det dröjer ju ett tag dit, så någon som vill hitta på något? skriver mer sen lr gör nån lista pga tråkighet? imorrn äre handbollscup, hoppas verkligen att det går bra! Btw, har lagt upp bilder nu & så. men nu ska jag kila iväg :)


MERA!!!,
var m. moah & malin efter jag ätit, det var mktmkt skoj! hahaha, fatta damp utbrott malin fick när moah visade en bild på henne! haaha , vi tog typ massa kort & det. haha , sen så stod jag med benet på moahs sängkant, så helt plötsligt låssnade hennes knopp så jag typ flög i backen! AHAHA! tror fan det ger mej otur att vara dära! XD sist vare ju hhuvuet som fick ajaj! haha , menmen. sen for vi till träningen , vi hade typ löpträning! as skoj, nu sitter jag hära & pratar med lina bäcklund! hON ÄR BÄST<3333 men nu ska jag duscha, pusshejs bloggen :]




babe, du är mitt allt! (L)


men snyggast, älskar er :]<3


sssötnosar! <3

XOXO lantz

RSS 2.0