Sms

Det hära handlar om när man smsar med någon så ni vet haha

Hittade den förövrigt på Elins blogg :-)

 

1. Vi blir sura ifall killar drygar och då ska vi ”ge igen” och vara ännu drygare.

2. Vi försöker spela svåra genom att inte svara på ex antal minuter (Eller så är vi helt enkelt inte intresserade.) Notera att det är minuter det handlar om här, inte timmar eller dagar.

3. Hör hon inte av sig under en dag så väntar HON PÅ ATT DU SKA SKRIVA… Om du inte skriver så kommer det sitta klistrat i huvudet läääääänge…

4. När vi skriver långa texter så förväntar vi oss att få något liknande tillbaka.

5. Om en tjej skriver ”det va inget.. skit samma eller skriver allmänt drygt.. då är hon ledsen…

6. Tjejer är känsliga och misstolkar det mesta via sms. Här kan det komma riktigt vassa sms tillbaka på något som killen inte alls menade som illa. Försök lugna ner diskussionen direkt genom något gulligt sms för annars är diskussionen mellan tjejen och hennes kompisar i full gång om vad du egentligen menade.

7. Tjejer har ett stort behov utav att utrycka sig. Det kan handla om vad som helst, en kompis statusuppdatering eller en tanke om något för dig helt ointressant. Svara i alla fall på sms:et så hon inte känner sig förbisedd.

8. Tjejer visar ganska bra via sms vad det är dom vill eller inte vill. Här kan det komma bekännelser av alla de slag, ramla inte av stolen och svara för guds skull snabbt på den här typen av sms. Det finns viss risk att hon blir skitarg om du inte svarar och känner sig dum.

9. Tjejer gillar mer att få ett litet gulligt samtal än att få ett sms.

10. Sexsms och sådant från killar är inget tjejer föredrar… Om inte tjejen börjar. Det KAN gå hem om konversationen börjar med att du verkligen gillar henne och tycker om henne för den hon är, så hon inte känner sig som en förbrukningsvara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0